859

Skotostrious

Ημέρα που σηκώνει ρίσκο…

Καλημέρα σε όλες και όλους! Συνεχής δράση στα ιπποδρόμια του νησιού και σήμερα, καθώς διεξάγονται σπουδαίες ημερίδες σε 6 ιπποδρόμια ανά το νησί με προεξάρχουσες αυτές σε Cheltenham, με τη δεύτερη ημέρα του The International Festival και Doncaster οπότε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ας δούμε τι επιλογές έχουμε για σήμερα.

Ξεκινάμε από την τρίτη κούρσα του προγράμματος στο Cheltenham και την ψήφο μας παίρνει για μια φορά ακόμα ο EDITEUR DU GITE στην προσπάθεια του να ντουμπλάρει τις φετινές του επιτυχίες στον συγκεκριμένο στίβο.

Εκλεισε τη φετινή σεζόν με νίκη σε Grade 3 κούρσα στο Aintree και στη φετινή του επανεμφάνιση (στην οποία το είχαμε ποντάρει) στάθηκε άτυχο καθώς 2 εμπόδια πριν το τέλος έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει ο αναβάτης ενώ ήταν οριακά δεύτερο και διεκδικούσε τη νίκη. Ακολούθησε μια εξίσου καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νίκη αυτή τη φορά πάλι στο Cheltenham πριν ακριβώς ένα μήνα.

Ερχεται σήμερα με ποινή 7 lbs για τις επιτυχίες του άλλα έχει συνεχή πρόοδο από πέρσι και αναμένεται να είναι και σήμερα εξαιρετικά ανταγωνιστικός.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα πάλι από το ιπποδρόμιο στο Cheltenham και θα πάμε στην πέμπτη κούρσα του προγράμματος όπου με ψυχή θα στηρίξουμε την προσπάθεια του BALLYGRIFINCOTTAGE (each-way) στο ξεκίνημα της καριέρας του στα χαμηλά εμπόδια (fences).

Σίγουρα το ντεμπούτο του γίνεται σε μια πολύ ανταγωνιστική Grade 2 κούρσα άλλα έρχεται με ένα σερί 3 νικών στις κούρσες προετοιμασίας point-to-point στην Ιρλανδία και πλέον θα αγωνίζεται σε κορυφαίο στάβλο στην καριέρα του στα εμπόδια (National Hunt). Αγωνίζεται με αρκετά ευνοϊκό βάρος στα handicap σε σχέση με τον ανταγωνισμό και καθώς όλα τα άλογα είναι ακόμα αρχάρια στα εμπόδια αξίζει να ρισκάρουμε σε πολύ υψηλές αποδόσεις αουτσάιντερ.

Συνοπτικά

Σάββατο 11/12 15:15 Cheltenham Simon Claisse Handicap Chase : EDITEUR DU GITE (4,50)

Σάββατο 11/12 16:25 Cheltenham Albert Bartlett Novices’ Hurdle : BALLYGRIFINCOTTAGE (21,00 each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious