866

Billaras

Ημέρα…χαμηλών λιπαρών

Λίγο ήθελε χθες. Λίγο ήθελε…και προχθές με ένα Χ της Γουέστ Χαμ. Μικρές λεπτομέρειες. Χθες η Καμπούρ άνετα, μας έδωσε νωρίς το κέρδος (δεν θα πάψω να λέω ότι άμα θέλει η μπάλα τα κάνει όλα, πιό ακραίο από το στοίχημα Βίλεμ-PSV άσος που είχαμε πιάσει δεν υπάρχει, έκτοτε η Βίλεμ δεν ξανακέρδισε), έμενε να μάθουμε αν θα ήταν μικρό ή μεγάλο το κέρδος με την Γουότφορντ.

Κατ’ εμέ, όλα κρίθηκαν όχι στο 85′ και το 1-1, αλλά λίγο νωρίτερα, όταν έφυγαν 3 με 2 και ο Κινγκ δεν έκανε το 0-2. Εκει καθάριζε. Απαξ και δεν έγινε, ήρθε η ισοφάριση, δεν έχει κρατήσει ποτέ το μηδέν η Γουόφορντ φέτος. Κρίμα, μπορούσε. Και μάλιστα-σημαντικό- οι αποδόσεις πριν τη σέντρα έδειχναν ότι είχαμε πάρει και μεγάλες υπεραξίες (η Καμπούρ στη σέντρα έφτασε 2,55 και η Γουότφορντ στο 2,80)!

Πήραμε τέλος πάντω τα ψιλά, πάμε παρακάτω.

Σήμερα δεν έχει ζωή. Και δεν έχει ζωή γιατί οι μπουκ πλέον έχουν αγριέψει ή οι παίκτες τους έχουν αγριέψει. Σε μικρές Αγγλίας-χωρίς να υπάρχουν ειδήσεις σημαντικές και έκτακτες- δεν γίνεται σήμερα να βλέπω Κάρντιφ στο 2,80. Και Οξφορντ στο 2,75. Και Νορθάμπτον στο 2,70! Τι στο καλό, όλοι Betsellers και Kingbet διαβάζουν/ακολουθούν; Πως να παίξω εγω τώρα; Η Νορθάμπτον ήταν στο 2,90 και οι άλλες δύο πάνω από 3,00.

Να κάνω τόσο τρελλή έκπτωση; Δέχομαι να πέφτει ένα σημείο Premier ή Bundesliga ή κάτι ανάλογο (όπως χθες η Γουότφορντ). Αυτά τραβάνε τζίρους. Αλλά σημείο Β’ Αγγλίας να παίρνει τέτοια κατηφόρα χωρίς ειδήσεις, απλά με πονταρίσματα να σορτάρει; Με παραξενεύει…

Ναι, θα ζήσουμε ωραίες στιγμές στο Ανφιλντ σήμερα, είναι “σπέσιαλ” μέρα, αλλά στοιχηματικά ξενέρωσα.

Να το κάνω και πενηνταράκια;

Ενα μεγάλο από το Νησί (πλέον). Η Νότιγχαμ. Εδώ, στο 3,80, έχει αξία. Τα είπαμε και χθες. Ο Κούπερ πίσω εκεί που μεγαλούργησε και αγαπήθηκε, θέλει να δείξει πραγματα και βρίσκει την παλιά του ομάδα ντεφορμέ. Τα άλλα τρία, ειδικά Οξφορντ και Νορθάμπτον που ήμουν πιό ζεστός, δεν τα αγγίζω πιά σε 2,75 και 2,70 αντίστοιχα.

Οποιος θέλει ας το κάνει.

Οπότε Αγγλία γιοκ (σήμερα).

Εκτός Νησιου, καλά φαβορί θεωρώ τις Εσπανιόλ (2,05), Ζυριχη (2,15) και μιά αργεντίνα που μου είπατε χθες στο chat, την Ροζάριο Σεντράλ στο 2,30. Ματς-τελικός (γιά την έξοδο στο Σουνταμερικάνα), καλό σημείο, αγαπάμε διαχρονικά Κίλι Γκονζάλες και ως παίκτη και ως προπονητή. Τρία ασόδια, τέταρτο θα πρόσθετα το g/g ή το over στο Βαλένθια-Ελτσε.

Πάλι ψηλά μας την δίνουν όπως με τη Θέλτα. Και το g/g στο 2,00 και το over στο 2,20 ή το combo τους στο 2,75.

Μεγάλα ασόδια; Λίγο Ελτσε κοίταξα, λίγο Λουγκάνο, ακόμα και λίγο Σεντ Ετιέ ν (αφού έδιωξε τον Πιέλ), αλλά δεν ψήθηκα.

Οπότε η μέρα είναι με…χαμηλά λιπαρά. Τα διαβάσατε όλα, δείτε τα, αποφασίστε. Εγω επιλέγω να παίξω ενα μονό την Νότιγχαμ και να κρατησω απ΄τα “μικρά” τις Ζυρίχη και Ροζάριο μιά δυάδα.

Σε όλα έχω και πρώιμη πληρωμή. Πάω σβηστά κοινώς αλλά νομίζω ότι καλά κανω. Δεν θέλω ούτε να το πιέσω/ούτε να κάνω εκπτώσεις.

Αύριο νέα στήλη, ίδια ώρα. Και φυσικά τα λέμε στο chat σήμερα εκεί περίπου όταν αρχίσει η Γερμανία και πριν τα εγγλέζικα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras