1029

Billaras

Ημίχρονα, combo, σκορ και ένα ακόμα μακροχρόνιο!

Είμαι σε περίεργη φάση. Απ’ τη μιά, προφανώς, απολαμβάνω το EURO. Ολοι περιμέναμε να δούμε μιά μέτρια διοργάνωση και βλέπουμε μπαλάρα! Εκπλήξεις (ως το Χ πάντως), αποκλεισμούς φαβορί, εξαιρετικά παιχνίδια, γκολάρες, ακόμα και…τρομερά αυτογκόλ (9!) έχουμε. Σασπένς, αγωνία, τα πάντα όλα.

Απ’ την άλλη, ατομικά μιλώντας, με έχει αδικήσει τις τελευταίες μέρες.

Και όταν το EURO τελειώνει, δεν υπάρχει επιστροφή. Ακόμα κερδίζω, αλλά λίγα. Οπως πάει, θα κλείσουμε τη διοργάνωση “μια η άλλη”. Κακό δεν είναι όταν η μάζα χάνει, αλλά δεν είναι και καλό.

Μ’εχει αδικήσει λοιπόν. Δυο φορές εξώφθαλμα. Σε ένα σούπερ live, στην παράταση του Ισπανία-Κροατία. Και σε μιά κανονική διάρκεια, στο Αγγλία-Γερμανία.

Τα είδατε. Οταν η μπάλα θέλει, πάει μέσα με…επικά αυτογκόλ. Οταν δεν θέλει, τα χάνουν οι παίκτες σε άδειο τέρμα. Οταν ο Μίλερ έχασε το γκολ ολομόναχος και με άδειο τέρμα (ο Πίκφορντ έπεσε από την άλλη), εκεί νευρίασα. Να την βαλω μονάχος μου δεν γίνεται.

Μην με αδικείς λοιπόν. Δώσε μου όσα δικαιούμαι. Γκρίνιαξα για την ισοφάριση/αποκλεισμό της Γαλλίας; Οχι.

Το ανέλυσα, αλλά ως εκεί. Οταν όμως έχω σημαδέψει σωστά, δώστο μου.

Αυτά με όσα έγιναν.

Επτά ματς είναι ακόμα, τέσσερα σήμερα-αύριο, μετά οι δυο ημιτελικοι Τρίτη-Τετάρτη (άρα νέα στήλη την Τρίτη) και μετά ο τελικός.

Τι εχουμε στα φρέσκα; Κατ’ αρχάς θέλω κάποια μακροχρόνια. Να μην βάλει γκολ ο Σακίρι ας πούμε, να μείνει 1ος της Ελβετίας ο Σεφέροβιτς να πάρω το μακροχρόνιο.

Να βάλει αν γίνεται ένα γκολ ο Ιμόμπιλε. Και φυσικά, να περάσει η Ιταλία. Αυτά είναι όσα θέλω έτσι κι αλλιώς.

Σε ότι αφορά στα μακροχρόνια, έριξα μιά ματιά στα “φρέσκα”. Ενα καμπανάκι μου βάρεσε ο Στέρλινγκ. Δεν το πιστεύω ότι το γράφω αυτό, αλλά έτσι είναι (γέλια). Εχει 3 γκολ, θέλει άλλα δυο γιά να πιάσει τον Ρονάλντο. Είναι στο 8,00.

Και έχει καλές τύχες, ματς με Ουκρανία και (μάλλον) Δανία ως τον τελικό. Αρα έδώ έχουμε αξία. Το δεύτερο που έχει μιά αξία, είναι τελικός Ιταλία-Αγγλία. Στο 5,00. Αυτό όμως δεν το αγγίζω, άπαξ και ήδη περιμένω Ιταλία. Στον Στέρλινγκ λέω να βάλω 2 μονάδες.

Και πάμε στα ματς. Συμφωνώ κατά 90% με τα σκορ του Μάκη. Διαφωνώ μονάχα στο 0-2 της Ισπανίας, γιατί πίσω έχει θέματα, φάνηκαν καθαρα με την Κροατία.

Μπορεί να δεχθεί γκολ κοινώς. Και ο Ενρίκε (σημαντικό αυτό) δεν την γυρίζει πίσω. Στα άλλα τρία όμως, ειδικα στο 1-2 της Δανίας και το 0-2 της Αγγλίας, είμαι 100% μαζί του. Κι εγώ με τέτοια θα πάω, οχι ξερά σημεία. Τι να παίξω δηλαδή; Εχουμε δει τόσα ως τώρα, να ασχοληθώ με 1,60 και 1,40; Ούτε κατα διάνοια.

Στο Ελβετία-Ισπανία είμαι ανάμεσα σε 2+g/g (3,60) και Χ ημ/2 τελικό (4,33).

Η συντριπτική πλειοψηφία των γκολ μπαίνει στο 2ο μέρος. Αν κρατήσω το πρώτο, “κοντράρω” τον Μάκη (γέλια). Το safe είναι 2+over 2 γκολ από το φτιάξε αγορά, στο 2,50.

Στο Βέλγιο-Ιταλία, ξέρετε ότι θέλω Ιταλούς, αλλά οι αποδόσεις δεν ειναι και σωστές. Κακώς ειναι φαβορί οι γείτονες. Τεράστιο ρόλο θα παίξουν οι 11αδες. Ολοι το είδαμε (ειδικά με τη Δανία) πως είναι Βέλγιο με Ντε Μπρόιν και Βέλγιο χωρίς Ντε Μπρόιν.

Παίζουνε παιχνίδι; Κρυφτούλι; Θα παίξει; Αυτά που ξέρουμε είναι οτι ως και την Τετάρτη δεν προπονήθηκε. 100% δεν είναι, ίσως κάνει ένεση. Και από την άλλη, Ιταλία με Κιελίνι-Ιταλία χωρίς Κιελίνι. Τεράστια υπόθεση επίσης. Θυμηθείτε αβίαστα λάθη ιταλών στο ματς με την Αυστρία χωρίς αυτόν. Προσδίδει σιγουριά, πάθος, κάνει τη διαφορά. Και παίζει και ο Λουκάκου από την άλλη, άρα…υπερπολύτιμος.

Θεωρώ (προπονήθηκε κανονικά) ότι ο Κιελίνι θα παίξει. Το Χ παίζει αρκετα, είδαμε ότι και το Βέλγιο παίζει μαζεμένα αν θέλει, φάνηκε με την Πορτογαλία. Προσεκτικό ματς, λέω να ρισκάρω με το Χ ημ/Χ τελικό στο 4,50. Αν είναι να σπάσει, ας σπάσει προς Ιταλία φυσικά (γέλια).

Στα αυριανά είμαι ξεκάθαρος. Παίζω 2+g/g το Τσεχία-Δανία που καλοπληρώνει στο 5,00.

Μιά χαρά είναι αυτό. Να έρθει και 1-2, να πληρωθούμε όλοι. Και στο Ουκρανία-Αγγλία πάω με τον Μάκη. Ενα 0-2 σκορ (6,5) και τέλος. Ας βάλει ένα ο Στέρλινγκ κιόλας!

Αυτα είναι. Στην Ελβετία ανέφερα πολλές επιλογές, κρατάω αυτή με το ημίχρονο. Χ ημίχρονο/2 τελικό στο 4,33. Δείτε και τις άλλες εσείς.

Αρα, έχω δυο ημ/τελικά, έχω ένα combo και ένα σκορ.

Και 2 μονάδες στον Στέρλινγκ μακροχρόνιο στο 8,00.

Ολα ειναι μεγάλες αποδόσεις. Αντέχουν και σύστημα. Και μονά φυσικά. Λέω να ρισκάρω. Μαζεμένο ποντάρισμα μεν, να ρισκάρω δε. Να παίξω μόνο τις έξι δυάδες. Από 1,5 μονάδα σε καθεμιά, να παίξω δηλαδή 9 εκεί. Και 2 στον Στέρλινγκ 11 και τέλος. Εχω και τα μακροχρόνια να νοιάζομαι. Εσεις κάντε όπως σας αρέσει, τα δεδομένα τα έχετε στα χέρια σας.

Αν έρθουν Χ τα πρώτα ημίχρονα των δύο σημερινών, μετά είμαι αρκετά κοντά σε κάτι καλό. Νέα στήλη την Τριτη, φυσικά σήμερα και αύριο στο chat από την έναρξη του 1ου αγώνα (μην μου τρέχετε σε παραλίες)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras