1471

Editorials

Ημερολόγιο καραντίνας vol. 22

Αντε, περάσαμε και την τρίτη εβδομάδα, μπήκαμε στην τέταρτη, αγάντα να περάσει και το Πάσχα με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες και νέα κρούσματα. Και όσο το δυνατόν λιγότερες “ψευτομαγκιές” και “μπαϊράκια”. Τα οποία πάντα θα υπάρχουν, αλλά ειδικά τώρα, ας μείνουν στο επίπεδο που μαθαίνουμε (δύο εκκλησίες στις 10,000 που εχει περίπου η χώρα και 159 παράνομοι οδηγοί στα εκατομμύρια που έχουμε είναι…περίπου τίποτα).

Σημερα όμως δεν γράφω ημερολόγιο καραντίνας γιά να αναφερθώ στα τρέχοντα και καθημερινά. Ούτε καν στα αθλητικά. Γράφω γιά…εμάς, γιά την στοιχηματική κοινότητα του Betsellers και όχι μόνο. Την Παρασκευή που πέρασε, σε ένα υστερόγραφο έλεγα “Στο Betsellers δεν καθόμαστε, προσαρμοζόμαστε αναλόγως, ψάχνουμε κάτι όμορφο , αυτό που παλεύουμε τώρα είναι να βγουμε live με εικόνα και με τη συμμετοχή όσων θέλουν, στη σελίδα μας στο Facebook, λεπτομέρειες εντός των ημερών”.

Κάναμε όντως δοκιμές με τον Μάκη. Και χθες κάναμε ένα δοκιμαστικό live στο Facebook. Και…έγινε ο κακός χαμός! Χωρίς καν ειδοποίηση, αφού εκεί που τα δοκιμάζαμε είπαμε απλώς να “πατήσουμε το κουμπί”. Και το πατήσαμε. Και είχε απήχηση σε…13,000 ανθρώπους, όπως και 2,800 προβολές! Ενα μισάωρο χαβαλέ, αφού απλώς κάναμε τεστ.

Οπότε, ας το κάνουμε επίσημο. Και ελεύθερο, γιά όλους. Τα ματσάκια-“καλούδια” τύπου Νικαράγουας είναι μόνο γιά τα μέλη εντός Betsellers, αλλά μιά συζήτηση παρείστικη με όσα (αθλητικά και όχι μόνο) μας απασχολούν, θα είναι δημόσια. Γιά όλους και με όλους.

Οπότε, τα λέμε ΑΥΡΙΟ.

Αυριο Μεγάλη Τρίτη, στις 7 το απόγευμα, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/betsellers/ ) και με εικόνα, ζωντανά, θα πούμε πολλά και ενδιαφέροντα, θα σχολιάσουμε, θα ακούσουμε ερωτήσεις σας, θα…περάσουμε καλά γενικώς. Μπορεί να έχουμε και κάποιον…guest, εξάλλου δεν θα είναι η μοναδική εκπομπή που θα κάνουμε όσο διαρκεί η καραντίνα μας.

Είπαμε. Στο Betsellers δεν καθόμαστε. Μετά το chat πήγαμε στο Betsellers Radio. Και τώρα στο Betsellers Live. Θα το σταματήσουμε φυσικά όταν επανέλθει η δράση και η μπάλα και το στοίχημα, όταν με το καλό επανέλθουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς θα “τα λέμε” μόνο με τα μέλη μας.

Τίποτα άλλο, να προσέχετε, να κάνετε υπομονή και τα λέμε αύριο στις 7 στη σελίδα μας στο Facebook!

Παλαιότερα Editorials