1484

Editorials

Ημερολόγιο καραντίνας vol.5 (ή αλλιώς “karma is a bitch”)!

Δεν θέλω να γίνω χαιρέκακος. Δεν θέλω να βγάλω “κακιούλα”. Αλλά δεν θέλω και να προσποιηθώ. Μαύρες, κατάμαυρες ειδήσεις παντού, ώσπου σκάει η “βόμβα” πριν μιά ώρα που με έκανε και μένα να σκάσω στα γέλια. Σόρυ, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα. “Ο Μπόρις Τζόνσον, η πρωθυπουργάρα της Αγγλίας, θετικός στον κορωνοϊό”! Δεν μπορώ να πω ψέματα, έλιωσα, γέλαγα νευρικά.

Εδώ κολλάει τέλεια το περιβόητο “karma is a bich”. Ο τύπος που έβγαζε όλο τον κόσμο τρελλό, που περίπου λοιδωρούσε όσους έπαιρναν αυστηρά μέτρα, που άφηνε σχολεία, μαγαζιά, μπαράκια ανοιχτά, που μίλαγε για “ανοσίες αγέλης” και πως θα συνεχίσει να κάνει χειραψίες, βρέθηκε θετικός!

Προφανώς όταν ξύπνησες Μπόρις, ήταν αργά.

Είχες κολλήσει. Και πλέον στην Αγγλία έχουν βγάλει…ημερολόγια. Πότε είδε τον Κάρολο; 12 του μήνα. Κόλλησε και ο Κάρολος. Πότε είδε την Ελισάβετ τελευταία φορά; 11 του μήνα. Εχουμε 27, άρα μάλλον δεν είχε κολλήσει εκείνη τη μέρα, έχουνε περάσει 16 24ωρα!

Μην γελάτε, εδώ ο κόσμος καίγεται, στην Αγγλία ασχολούνται με τις μέρες.

Εσφιξαν τα γάλατα τώρα, σκεφτείτε (δεν το εύχομαι) να νοσήσει και σοβαρά ο πρωθυπουργός και να μπει νοσοκομείο! Το τι κράξιμο τρώει, δεν περιγράφεται. Ευτυχώς και από πολλούς εγγλέζους που φαίνεται ότι έχουν ξυπνήσει. Στο twitter που έβγαλε ο ίδιος ο Τζόνσον, πριν λίγο είχε πάνω από 1200 σχόλια και πάρα πάρα πολλοί τον…έλουζαν.

Και καλά του έκαναν, έγινε και τυπικά ο …αρχηγός της αγέλης που μας έλεγε (τον κράζουν και γιά ένα άλλο λεπτό θέμα, πως έκανε τόσο γρήγορα τέστ και πως άμεσα είχε και τα αποτελέσματα ενώ ο απλός λαός πρέπει να περιμένει 2 και 3 και βάλε μέρες).

Τελικά η φύση είναι το μεγαλύτερο τρολ. Πεθαίνει κόσμος και ο Τζόνσον πούλαγε τρέλλα.

Τώρα όμως δεν πουλάει πιά. Και με αυτό θα κλείσω στο σύντομο αλλά άκρως διδακτικό σημερινό ημερολόγιο καραντίνας. Με παράδειγμα (προς αποφυγή) τον Μπόρις Τζόνσον, ας αφήσουμε όλοι μας στην άκρη τις μαγκιές, τις συνωμοσιολογίες, τις εξυπνάδες και όλα αυτά. ΜΗΝ γίνετε Μπόρις Τζόνσον. Μένουμε σπίτι και τα λέμε αύριο!

Υ,Γ: Προφανώς και το πήγαμε χιουμοριστικά-σαρκαστικά (όσο γίνεται) σήμερα, οπότε η λεζάντα στην κεντρική φωτό θα μπορούσε να είναι “-Κακομοίρη μου, πανηλίθιε, έτσι και με έχεις κολλήσει, δεν σε ξεπλένει ούτε ο Τάμεσης”!

Υ,Γ 2: Εξαιρετικό το ρεπορτάζ του Μάκη εντός site γιά όσα αμιγώς ποδοσφαιρικά συμβαίνουν σε Αγγλία και αλλού με τις περικοπές μισθών, όλο το οικοδόμημα αλλάζει δραστικά μετά από αυτό που μας βρήκε…

Παλαιότερα Editorials