1040

Skotostrious

Ηρθε η ώρα του ;

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλό τριήμερο ! Τελευταία μέρα του σπουδαίου φεστιβάλ στο Royal Ascot και καθώς ο χρόνος με πιέζει λίγο ας δούμε τι επιλογές έχουμε για σήμερα.

Ξεκινάμε με την τρίτη κούρσα του προγράμματος όπου με δεδομένο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αξίζει να ρισκάρουμε ένα ποντάρισμα στον JAPAN (each-way) που δείχνει να ευνοείται με την κατάσταση του εδάφους μετά τη βροχή.

Πολύ βαρύ βιογραφικό με εξαιρετικές επιδόσεις σε Group κούρσες συμπεριλαμβανομένης μιας νίκης στο αντίστοιχο φεστιβάλ και μιας τέταρτης θέσης στην Αψίδα το 2019. Είναι γεγονός ότι δεν είχε ικανοποιητική καμπάνια στο σεζόν που μας πέρασε άλλα μετά από μια διακοπή σχεδόν 7 μηνών επέστρεψε σε καλή κατάσταση και έχει ήδη σκοράρει μια φορά για τη φετινή σεζόν στο φεστιβάλ του Chester το Μάιο και σήμερα αν και δεν έχει την προτίμηση του πρώτου τζόκεϋ του στάβλου αναμένεται να είναι στους πρωταγωνιστές.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα και πάμε στην επόμενη κούρσα, ένα από τα σημαντικότερα Group 1 σπριντ της σεζόν, το Diamond Jubilee και θα στηρίξουμε το φαβορί DREAM OF DREAMS καθώς πιστεύω πως μετά από 2 οριακές δεύτερες θέσεις στην κούρσα αυτή το 2019 και 2020 ήρθε η ώρα να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ειδικά μετά την απόσυρση του κυριότερου αντιπάλου Starman.

Ερχεται σε πολύ καλή φόρμα όπως έδειξε στην τελευταία του έξοδο πριν ένα μήνα και με τις εδαφικές συνθήκες να μην αποτελούν εμπόδιο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Συνοπτικά

Σάββατο 19/06 17:40 Royal Ascot Hardwicke Stakes : JAPAN (13,00 4 θέσεις each-way)

Σάββατο 19/06 18:20 Royal Ascot Diamond Jubilee Stakes : DREAM OF DREAMS (3,75)

Oι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 029 , αρ : 7 / κωδ : 031 , αρ : 2). Για την επιλογή each-way πληρώνει 3 θέσεις μόνο.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious