4179

Billaras

Ηταν καλές την Τρίτη!

Εδώ είμαστε, καλημέρες! Μετά από ένα μεσοβδόμαδο που άλλους τους πόνεσε πολύ (και καλά να πάθουν οι…γνωστοί αμεταννόητοι), άλλους λίγο κι άλλους ελάχιστα (εδώ ανήκω κι εγώ, με συνολική ήττα 138 μονάδων, πάει να πει…τίποτα, αφού πέρασε μιά τριαδούλα την Πέμπτη) και με λίγους νικητές, ερχόμαστε στα φρέσκα. Ομολογώ ότι αντιμετωπίζω δύο “θεματάκια” σήμερα.

Το ένα είναι η πίεση χρόνου. Κάτι προσωπικό που προέκυψε, συν ότι στις 4 πρέπει να είμαι στο στούντιο του Betradio γιά να κάνουμε τα live μαζί με τον Γιώργο Δήμητσα ως τις 7, με κάνουν να…τρέχω. Θα δείτε λοιπόν μιά πιό μαζεμένη στήλη, μόνο και μόνο λόγω έλλειψης χρόνου. Το άλλο είναι η διάθεση μου. Δεν μπορεί να μην σας έχει τύχει να…βαριέστε αφόρητα! Σε όλους συμβαίνει, σήμερα έτσι νοιώθω εγώ.

Βαρεμάρα. Ομως, παρότι βαριέμαι αφόρητα, “πρέπει” να γράψω. Δεν ξέρω αν…πρέπει και να παίξω, αλλά να γράψω σίγουρα (γέλια). Γιατί τα γράφω αυτά; Γιατί πάντα πίστευα ότι οι αναγνώστες ενός στοιχηματογραφιά πρέπει να ξέρουν ως ένα σημείο την διάθεση και την κατάστασή του. Anyway, πάω γρήγορα στα ματς, ξαναλέω ότι ΔΕΝ θα είναι με πλήρη ανάλυση μόνο λόγω χρόνου.

Στο νησί, τι είχα κρατήσει; Ινβερνές, Νοριτς, Μπράιτον, Μπέρνλι, Χάτερσφιλντ, Σουίντον, Σκάνθορπ, Μπέρι, Νορθάμπτον, Μπέρτον και Μάκλεσφιλντ. Αυτά ήταν. Σύνολο μιά 11αδα. Και γιά άλλα μπορούμε να μιλήσουμε, αλλά ας μείνω σε αυτά. Και δεν προσθέτω κανένα σήμερα (αύριο “παίζει” η Τσάρλτον ως σοβαρή υποψήφια γιά το παιχνίδι μου). Το κακό είναι ότι σε πολλά από αυτά τα 11, οι αποδόσεις…πήραν την κατηφόρα.

Και γερή κατηφόρα. Αυτό είναι καλό από τη μιά. Δείχνει ότι….καλά έβλεπα εξ' αρχής τα λάθη στις αποδόσεις. Κακό από την άλλη, γιατί…χάνεται σταδιακά η αξία πλέον. Οπως και να'χει, κάπου λίιιιγο θα κάνω τα στραβά μάτια (δεν μιλάμε γιά 1.50 που το παίρνω στο 1.40, μιλάμε πχ γιά κάποιο 3.10 που το είχα στο 3.30, αυτά είναι τα στραβά μάτια).

Πετάω: Ινβερνές (πολύ νωρίς, σε λίγα λεπτά ξεκινάει και με μεγάλη αλλαγή αποδόσεων εδώ, τα 2.70 έγιναν 2.40), Νόριτς (εδώ ζυγίζω καλά και την φιλότιμη τελευταία προσπάθεια της Ρέντινκ), Μπέρνλί (παρότι καυτή και όλη η ομάδα και ο Οστιν, ζυγίζω την πρεμιέρα του Μακάρθι εντός), Χάτερσφιλντ (άμα μου λείπουν Βον και Μπέκφορντ, ποιός θα σκοράρει;;;), Μπέρτον (προκλητικότατες οι αποδόσεις, αλλά σέβομαι και την σοβαρή Τσέλτεναμ) και Μάκλεσφιλντ (κι εδώ μας…πήραν χαμπάρι οι μπουκ και τα τούμπαραν όλα).

Τι έμεινε;; Μπράιτον, Σουίντον, Σκάνθορπ, Μπέρι, Νορθάμπτον. Μιά πεντάδα. Τα δεδομένα είναι απλά, είναι καλά και οι πέντε (με πολύ καλές εμφανίσεις την Τρίτη, αυτό είναι το σημαντικότερο, ασχέτως αν δεν κέρδισε πχ η Σουίντον και η Νορθάμπτον. Η μιά έπαιζε με Σέφιλντ, η άλλη με 10 παίκτες γιά μιά ώρα). Με αυτές θα πορευθώ. Και το έργο μου είναι έυκολο.

Τα δύο φαβορί μαζί (Σουίντον-Μπέρι) σε ξερή δυάδα, τα τρία αουτσάιντερ σε ένα trixie. Φυσικά, το ξαναγράφω, η χημεία είναι δική σας!!!! Εκτός νησιού, οι αρχικές μου επιλογές ήταν…πιό συμβατικές. Εσπανιόλ, Μπαστιά over, Αούστρια, Λεβαδειακός, Ζούλτε Βάρεγκεμ (και άσος και over). Και λίιιγο μεγαλύτερες η Αντάλιασπορ και η Ελσε. Σήμερα πρόσθεσα κατιτις ακόμα.

Το over της Γκιμαράες είναι στα…κουφά και καλοπληρωμένο ας πούμε (εδώ ίσως δούμε και κάτι “περίεργο”). Η Λα Κορούνια ήταν η…πρόκληση. Είδα σήμερα τα 4αρια και σήκωσα τα φρύδια. Από που κι ως που στο 4+ η Λα Κορούνια; Με ποιά παίζει; Με κανά βουνό; Με τη…Σαραγόσα παίζει!!! Αυτά ήταν. Αρχισα κι εδώ το ξεσκαρτάρισμα. Εξω η Ελτσε γιατί της λείπουν και οι δύο βασικοί επιθετικοί.

Πάντως θα το…ξανατσεκάρω αυτό, κάθε χρόνο (μα κάθε χρόνο) κάνουν…ανταλλαγή αποτελεσμάτων αυτές, ότι βολεύει την καθεμιά. Μιά γιά να σωθεί η μία, μιά γιά να μπει στα πλέι οφ η άλλη, μιά γιά να ανέβει η παράλλη. Κάθε χρόνο!). Εξω η Αντάλια, έρχεται από καλή νίκη και η άλλη. Εξω και ο Λεβαδειακός, εδώ…μας παραπήραν χαμπάρι οι μπουκ.

Οκ, “μισός” ο Αρης στη Λιβαδειά, αλλά να παίξω σημείο που άνοιξε στο 2.40, πήγε στο 2.10, πήγε στο 1.85 πλέον;;;; Οχι, δεν θα…αλλήθωρίσω κιόλας από τα στραβά μάτια. Οποιος έπαιξε ψηλά τον άσο, καλώς έκανε, άξιος. Τώρα δεν αξίζει. Τι μου έμεινε; Τρία over (Μπαστιά, Γκιμαράες, Ζούλτε), τρία ασόδια νορμάλ (Εσπανιόλ, Ζούλτε, Αούστρια) και η Λα Κορούνια.

Η τελευταία, θα πάει σε μονό αποδεκτό, στο ανταλλακτήριο, γιά να γίνει και trtading. Τα άλλα; Τι χημεία να κάνω εδώ; Τα over μαζί και τα ασόδια μαζί; Ή μήπως όχι;; Θα κάνω το εξής: θα πετάξω τον άσο της Ζούλτε. Θα πάω σε δυάδα Εσπανιόλ 1-Αούστρια 2. Οχι και…τριάδα με ασόδια, δεν πάω σε τόσο συμβατικό παιχνίδι. Και μετά, οκ, τα τρία over πακέτο. Κλείσαμε….

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 8/11: 547 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.797 μονάδες. Ποντάρισμα 10/11: Δυάδα: Μπέρι 1-Σουίντον 2 (4.72), επί 150 μονάδες. Trixie: Νορθάμπτον 2 (2.80)-Μπράιτον 2 (3.00)-Σκάνθορπ 2 (3.65), με 55 μονάδες η κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 185 μονάδες. Παρολί με over: Γκιμαράες-Ζούλτε Βάρεγκεμ-Μπαστιά (5.51), με 97 μονάδες. Δυάδα: Εσπανιόλ 1-Αούστρια 2 (3.

33), με 170 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Λα Κορούνια 2 (4.10), με 65 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 667 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.130 μονάδες. Αυτά ήταν. Μιά δυάδα από τις δύο ή το παρολί με τα over μου δίνει το παιχνίδι μου κατά 90% πίσω ή με βγάζει και πάνω. Αυτός είναι ο αρχικός στόχος. Ο επόμενος είναι κάπου να “διπλώσω”. Θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει και  η χημεία (το ξαναματαγράφω, έκαστος ας κάνει την δική του).

Ραντεβού αύριο πάλι από εδώ και σε λίγες ώρες στο www.betradio.com, 4-7 θα κάνουμε μαζί τα live, μαζί με τον Γιώργο Δήμητσα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras