2639

Billaras

Η αξία κρύβεται στις αποδόσεις

Καλό μήνα, καλό..Κουτσοφλέβαρο έχουμε και παρότι κερδισμένος τον Ιανουάριο, χαίρομαι πολύ που έφυγε, όσον αφορά το στοίχημα τουλάχιστον! Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσα να πάρω κάτι παραπάνω την Τρίτη.ΟΚ δεν με χάλασε η δυάδα στο γιανκί αλλά βάλε το πέναλτυ Κόστα αγορι μου! Τέλοςπαντων, έτσι και αλλιώς, είμαι τις αποψης ότι τα μεσοβδόμαδα είναι απλά το «ορεκτικό» και δεν βασίζω εκεί το παιχνίδι μου.

Πάμε στα του Σαββατοκύριακου. Μπαίνουμε σε μια περίεργη καμπή με όλα, σχεδόν τα πρωταθλήματα να τρέχουν, πηγαίνοντας σερί μέχρι το Μάρτιο όπου και έχουμε διακοπή για τις εθνικές. Πλέον οι ομάδες μπαίνουν σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα, έχουν κανει τις προσθαφαιρέσεις (άλλες λιγότερο, άλλες περισσοτερο) στο ρόστερ τους και ο η τελική ευθεία πλησιάζει.

Ξεκινάμε από την Αγγλία και συγκεκριμένα από την αγαπημένη μου, Τσάμπιονσιπ. Η Νότιγχαμ, υποδέχεται την Βίλα, με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και αν θέλει το κάτι παραπάνω, πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αφού αυτό είναι το δυνατό της σημείο, εχοντας 7 από τις 9 φετινές της, νίκες. Δεν νίκησε κανένα σοβαρό αντίπαλο, μεσοβδόμαδα (2-0 την Ρόδεραμ) αλλά σίγουρα ήταν, ότι πρέπει για την ψυχολογία της.

Η Βίλα, εκτός από το ότι είναι πολύ κακή στα εκτός έδρας παιχνίδια, διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος με τελευταία νικη για το πρωτάθλημα, την μπόξινγκ ντέι. Ευκαιρία για την Νότιγχαμ να κάνει μια καλή νίκη, με το διπλό να ειναι στο 3,00. Μένουμε στην Τσάμπιονσιπ και πάμε στο Κάρντιφ. Εκεί, η τοπική ομάδα, υποδέχεται την Νόριτς. Η Κάρντιφ, με τον Γουόρνοκ, έχει ανεβει και με την Πρέστον, ήταν πολύ ουσιαστική και έδειξε την ποιότητα της.

Η Νόριτς δεν παίζει ασχημα αλλά μακριά απο το «Κάροου Ρόουντ», χωλαινει. Οι γηπεδούχοι αν θέλουν να κυνηγήσουν το θαύμα των πλέι οφ, θα πρέπει να τα κερδίζουν αυτά τα παιχνίδια και κρατάω τον άσσο του 3,00. Παμε στην Λιγκ 2 για το Μπλάκπουλ – Κόλτσεστερ.Βασικός παράγοντας που ποντάρω στους φιλοξενούμενους, είναι η κούραση. Οι γηπεδούχοι, είχαν κύπελλο (ήττα 2-0 από Μπλάκμπερν), το κυνήγησαν το παιχνίδι αλλά το σκορ διαμορφώθηκε νωρίς και δεν κατάφερε να μπει ξανά στον αγώνα.

Η Κόλτσεστερ, είχε ρεπό και βρήκε την ευκαιρία να ηρεμήσει, αφού πριν την ήττα από την Έξετερ, ειχε 3 παιχνίδια αήττητη. Συνεχίζουμε με την Ισπανία όπου βρήκα αξία σε 2 διπλά. Το ένα είναι η Ειμπάρ και το άλλο η Εσπανιόλ. Στο πρώτο, η Βαλένθια έχει σημαντικές απουσιες, με τα προβλήματα να συγκεντρώνονται στον επιθετικό και δημιουργικό τομεα, αφού οι παίχτες που θα λείπουν έχουν τα 15 φετινά της γκολ.

Μέσα στο «Μεστάγια», δέχεται εύκολα γκολ και μπορεί να το εκμεταλευτεί αυτό, η αποτελεσματική Ειμπάρ. Οι φιλοξενούμενοι, μετά την αναμενόμενη ήττα από την Μπαρτσελόνα, επανήλθαν με 3 τέρματα, απέναντι στην Κορούνια. Τέλος, η Εσπανιόλ πάει στην ντεφορμέ Μάλαγα. Οι γηπεδούχοι, δεν έχουν νίκη, μετά την επανέναρξη της Λα Λίγκα ενώ η Εσπανιόλ, έχει 2 σερί νίκες με τριάρες σε Σεβίλη και Γρανάδα.

Πολύ καλη η παράδοση της, στο «Ροζαλέντα», όπου στις τελευταίες 4 επισκέψεις της, έχει 3 νίκες και μία ισοπαλία. Τώρα το «πάντρεμα» νομίζω είναι εύκολο. Ένα τρίξι τα Εγγλέζικα και μονά-δυάδα τα 2 ισπανικά που έχουν πιο μεγάλες αποδόσεις. Σκέφτηκα να πετάξω έξω την Κόλτσεστερ (χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι καλο σημείο, απλά ειναι το λιγότερο καλό μου) και να παίξω πάλι ένα Γιανκί αλλα δεν ήθελα να ρισκάρω και πάλι.

Τα κρατάω όλα ομως και κάνω πιο συμβατικό (για τα δεδομένα του σάιτ) παιχνίδι. Λογικά, κάτι θα παίξω και αύριο οπότε θα τα ξαναπούμε την Κυριακή.Καλη επιτυχία σε ότι παιξετε. Στο δια ταύτα Τρίξι Νότιγχαμ – Άστον Βίλα 1@3,01 Κάρντιφ – Νόριτς 1@3,01 Μπλάκπουλ – Κόλτσεστερ 2@3,42 Δυάδες 30 μονάδες Τριάδα 10 μονάδες Σύνολο 100 μονάδες Μονά Μάλαγα – Εσπανιόλ 2@3,60 Χ 70 μονάδες Βαλένθια – Ειμπάρ 2@4,00 Χ 63 μονάδες Δυάδα 17 μονάδες Σύνολο 150 μονάδες Αρχική Κάβα: 10.

000 μονάδες Τελευταίο υπόλοιπο: 10.124 μονάδες Επιστροφές 30/1: 270 μονάδες Ποντάρισμα 4/2: 300 μονάδες Νέο Υπόλοιπο: 10.124 μονάδες

Παλαιότερα άρθρα του Billaras