533

Billaras

Η δυάδα και το ντέρμπι!

Η Γουίγκαν μας έδωσε όλο το μπετ πίσω χθες, βγάλαμε και δύο πακέτα τσίχλες (τέρμα τα τσιγάρα, το κόψαμε), αλλά ήθελα να έχω πληρωθεί και τη Μπράιτον. Θέλουν…κοχόνες τέτοια σημεία, αλλά θέλουν και τύχη και έμπνευση. Χθες μου’ρθε να πάω στο draw no bet. Με σέκο διπλό θα είχα πληρωθεί (όπως πολλοί) από το 17′! Τελικά απλώς πήρα το μπετ πίσω που παραλίγο να το έχανα και εντελώς.

Οπως και να’χει, είδαμε ότι περίμενα και χαίρομαι που αρκετοί το “φάγατε” το διπλό. Εξάλλου, εγώ δίνω την κατεύθυνση. Πως θα παιχθεί κάτι μετά είναι προσωπικό. Κάποτε είχαμε απλώς 1-Χ-2, τώρα έχουμε ασιατικά, dnb, πρώιμες, πολλά νέα κόλπα.

Σήμερα χαλαρά, Μελέτησα πολύ το πρόγραμμα αλλά τελικά αποφάσισα να μείνω σε ελάχιστα σημεία, οπως και χθες.

Θα παιξω αρχικά μιά δυάδα, με Λέστερ 1+g/g, αυριανό αυτό. Δίνει 3,40 από το “φτιάξε αγορά” και εκεί το παίζουμε, να έχουμε και πρώιμη. Πιστεύω ότι όποιος το χάσει αύριο απολύθηκε, αλλά πιστευω επίσης ότι…δεν θα είναι ο Ρότζερς. Κάπου θα κερδίσει και η Λέστερ, δεν είναι γιά τελευταια, μην τρελλαθούμε. Και τέλος, περιμένω ένα ακόμα run and gun όπως όλα τους σχεδόν.

Οι αμυνές τους είναι σουρωτήρια. Κάτι σε 3-1, 4-2, 3-2, κάπου εκεί μέσα το έχω κατά νου.

Και θα το κάνω δυάδα με το over του Θέλτα-Μπέτις. Πολύ ψηλό το 2,10. Το αναλύσαμε στο vidcast αυτό. Δεν στέκει. Αναμένω και ωραία μπάλα και γκολ. Οπότε η δυάδα ψηλωσε αρκετά, είναι στο 7,14 και μιά χαρά τη βρίσκω. Μόλις η δεύτερη δυάδα της σαιζόν,

Και μετά έχω…ένα μονό.

Δεν είναι η Γουότφορντ που επίσης ζύγισα πολύ με την χθεσινή λογική του νέου προπονητή (Μπίλιτς). Αλλά είδαμε ότι αυτό δεν δουλεύει και πάντα (Χάτερσφιλντ) ενώ και η Στόουκ ουσιαστικά με νέο είναι, πριν ένα μήνα ηρθε ο Αλεξ Νιλ από τη Σάντερλαντ. All and all δεν με καλύπτει το 2,80 που βλέπω. Με τίποτα. Οταν το συζητήσαμε στο vidcast και το έγραψα στην Kingbet ήταν 3,10+.

Τώρα χαλάστηκα και πάω πάσο.

Το μονό είναι η…Γιουνάιτεντ. Ναι, ξέρω, που…πάω ο ερμός μην φάω κανένα τρίμπαλο από τον Χάαλαντ και ζαλιστώ. Ας το φάω μωρέ, τι έγινε; Αμα δεν το φάω όμως; Σημειο που επίσης συζητήσαμε. Οταν σε μιά επταετία απ’ το 2015 όπου η μιά όλο ανεβαίνει και η άλλη όλο και πέφτει, το ταμπλό λέει 2-1-4, θα το ρισκάρω.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί, να πηγαίνει περίπατο η πορεία μιας ομάδας σε ντέρμπι. Και αν μη τι άλλο, φέτος, τώρα, η Γιουνάιτεντ είναι και καλά. Με 4 στα 4, ο Τεν Χαγκ δίχνει να βρίσκει άκρες από τη στιγμή που άφησε έξω Μαγκουάιρ και Ρονάλντο. Ηρθαν και Αντονι και Κασεμίρο, έχει ανέβει το σύνολο. Και καταλήγουμε φυσικά στο 6,50. Θέλετε να πάτε στο 5,00 του dnb; Εγω από προχθες είχα αποφασίσει dnb στη Μπράιτον και ξερό διπλό σήμερα (με πρώιμη φυσικά).

Και έτσι θα πάω, με ξερό.

Τίποτα άλλο, ας περάσει η Θέλτα να έχουμε ενδιαφέρον και αύριο βράδυ, τα λέμε στο chat κατά τις 4 με το ντέρμπι! Νέα στήλη την Τρίτη κλασικά, με φουλ κουπονάρα. Και μην ξεχνιέστε, Δευτέρα βράδυ ΝΕΟ vidcast!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras