2212

Billaras

Η ευκαιρία του Ζοσέ!

Καλή σας ημέρα! Μ. Σάββατο σήμερα με ωραία αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Έβερτον – Λίβερπουλ και Σιτυ – Γιουνάιτεντ. Στο πρώτο η φετινή Έβερτον δεν με εμπνέει να την ποντάρω. Θα είναι χαρούμενος ο προπονητής της αν πάρει την ισοπαλία οπότε δεν το αγγίζω. Στο ντέρμπυ του Μάντσεστερ ο Γκουαρντιόλα και δεδομένα οι παίχτες θα έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ.

Μπορεί να ηττήθηκαν με 3-0 αλλά ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν, και αυτοι το ξέρουν καλύτερα απο εμάς. Το πρωτάθλημα έχει εξασφαλιστεί και δεν πιστεύω προπονητής και παίχτες να θέλουν να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο ντε και καλά στο παιχνίδι με την μισητή αντίπαλο. Αυτά ειπα ο ωραία σενάρια για τους οπαδούς. Επίσης ο Πεπ πιστευω θα ξεκουράσει και παίχτες ενόψει του επαναληπτικού οπότε εγω θα ποντάρω την Γιουνάιτεντ που μπορεί ο Μουρίνιο να πειραματίζεται και σε πολλά ματς παίζει συντηρητικά αλλά εδω έχει χρυσή ευκαιρία να πάρει μια νίκη που σε άλλες συνθήκες δεν θα ήταν καθόλου εύκολο.

Ένα άλλο ματς που μου έκανε αίσθηση είναι το Γουότφορντ – Μπέρνλι. Η Μπέρνλι λοξοκοιτάει την -υπό προϋποθέσεις προνομιούχο- 7η θέση και έχει τις δυνατότητες να φύγει με το διπλό απο την έδρα της Γουότφορντ η οποία αλλίω χτίστηκε απο τον Μάρκο Σίλβα όπου ειπχε αποτελέσματα και αλλιώς στήνεται από τον τωρινό προπονητή της με αποτελεσμα να βλεπουμε ένα συντηρητικό, άοσμο ποδόσφαιρο απο αυτήν.

Στην Ιταλία, όπως ο Μπιλάρας έτσι κι εγώ μέσα στην χρονιά έχω κυνηγήσει τη Ρόμα πολλές φορές. Την κυνήγησα και μέσω αυτής εδώ της στήλης την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην Μπολόνια όπου δέχθηκε νωρίς γκολ και ισοφάρισε χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο. Η Φιορεντίνα μετά την απώλεια του Αστόρι παίζει ήρεμα, σοβαρά και με σταθερά καλή απόδοση.

Σαν να βρήκανε κίνητρο και να δίνουν το κάτι παραπάνω για τον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους. Αλλά εδώ πιο πολύ κοντράρω τη Ρόμα παρά ποντάρω στη Φιορεντίνα. Εύχομαι σε όλους τους φίλους εδώ μέσα Καλή Ανάσταση. Νέα στήλη αύριο πριν το μεσημεριανό φαγοπότι. Ποντάρισμα 7/4: Μάντσεστερ Σ. – Μάντσεστερ Γ. 2 (4,75) 20 μονάδες. Γουότφορντ – Μπέρνλι 2 (3.

30) 20 μονάδες. Ρόμα – Φιορεντίνα 2 (4,50) 20 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras