3680

Billaras

Η ιστορία ενός trixie…

Χθες, όπως όλοι ξέρετε, είχαμε απεργία οι δημοσιογράφοι. Οτι έπρεπε, ιδανική ευκαιρία γιά…την αρρώστεια μου, το ψάρεμα. Πήρα τα απαραίτητα και το χάραμα με βρήκε στο Παράλιο ΄Αστρος Κυνουρίας. Επιασε και μεσημέριασε. Καμιά τσιπόυρα ρε παιδιά, νέκρα μιλάμε. Νύστα, κούραση, λίγη απογοήτευση, αλλά ο στόχος ουσιαστικά είχε επιτευχθεί.

Οι μπαταρίες του μυαλού είχαν φορτώσει. Κι αυτό δεν ξεπληρώνεται με τίποτα, η θάλασσα κι ο ήλιος έχουν τη δίκη τους επίδραση, τύφλα να΄χουν όλα τα γιατρικά του κόσμου. Εδώ αρχίζει η μικρή χθεσινή στοιχηματική ιστορία…. Δεν είναι υπερβολή ούτε μιά λέξη. Τα γράφω α-κρι-βώς όπως έγιναν…. Η ώρα είναι λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. Τα'χουμε μαζέψει και γυρίζουμε Αθήνα.

Αξαφνα, φλασιά. Ξεκολλάει το μυαλό μου! “Αμαν, η στήλη! Πρέπει να ανεβάσω μιά τυπική στήλη”! Τηλέφωνο στον Μάκη επειγόντως! -Ελα, που είσαι Μάκαρε; -Μόλις μπήκα σπίτι. -Ρε συ Μάκη, βοήθα. Είμαι σε ψάρεμα, θα μου ανεβάσεις μια “ξερή” στήλη μόνο με επιλογές; -Ναι ρε, σιγά, για πες… -Τι σου άρεσε εσένα; -Λιντς, Μίλγουολ, Πλίμουθ.

-Η Ιπσουίτς όχι; (σ.σ, αυτά ακριβώς τα τέσσερα σημεία έχω κυκλώσει από τη Δευτέρα το πρωί, αυτά έγραψα και στην Kingbet,αυτά έχω στο μυαλό μου και…ως διά μαγείας διαγράφω ασυναίσθητα την Λιντς, η…επίδραση της θάλασσας μάλλον). -Δεν ψυχολογώ ποτέ αυτή την Χάτερσφιλντ μωρέ… -Οκ, πες μου αποδόσεις γιά Ιπσουϊτς-Μίλγουολ-Πλίμουθ. Πόσο δίνουν τώρα; -Μίσο.

Οκ, τόσο, τόσο και τόσο. -Ωραία. Γράψε: ¨Λόγω απεργίας, σήμερα μονολεκτικά, χωρίς ανάλυση. Τρίξι με αυτές τις τρεις, από 35 μονάδες κάθε δυάδα, 15 στην τριάδα. Και μονό το 6αρακι, άκομα 60 μονάδες. Οκ; -Οκ! -Α, βάλε και fun bet 1-1 την Ατλέτικο, και γράψε “νέα στήλη το Σάββατο”. Οκ, κανένα πρόβλημα ρε, ανεβάζω σε 5'! -Θενκς ρε Μάκαρε”….

Κλείνουμε το τηλέφωνο. Φτάνω σπίτι μου στις 9 το βράδυ. Μπάνιο, φαί, τηλεόραση, έχει σεντονάκι. Και live. Να μπω chat; Μπά…είμαι κομμάτια, οριακά στέκομαι.   Τη…συνέχεια την ξέρετε. Μπαμ, μπαμ, μπαμ! Κέντρο. Δεύτερο τρίξι μαζεμένο μετά τα χινάρια, η Αγγλία δίνει μαζεμένα τα σημεία εδώ και 15 μέρες. Ο μπουκ αναίσθητος, δεν είναι φινάλε, αλλά είναι κάτι σαν…2-0 στο 80' πλέον.

Θέλει σύνεση, προσοχή, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου σήμερα σε αυτή την έκτακτη στήλη. Τη χάρα μου ήθελα να μοιραστώ. Τσιπούρα δεν βγήκε, βγήκε…συναγρίδα (γέλια). Και να μοιραστώ και αυτη την ιστοριούλα, μιά ακόμα που θα θυμάμαι σε αυτά τα 14 χρόνια που αρθρογραφώ γιά στοίχημα. Ετσι έγινε, ο Μάκης έβαλε τη στήλη, αυτός επέλεξε κα φωτό-τίτλο, εγώ ήμουν κάπου…στο Αργος την ώρα που ενημερωνόταν το site.

Αυτό είναι που λένε “δεξί χέρι” (και πολλά παραπάνω ο Μάκης γιά μένα). Να είστε καλά, τα λέμε πλέον Σάββατο από εδώ, έχουμε συνέχεια! Αντεξα να γράψω αυτό το κείμενο, πάω γιά ύπνο κατάκοπος,αλλά με ένα χαμόγελο βαθιάς ικανοποίησης…   ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Κέρδος από 8/4: 2.686 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 13.886 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras