4414

Billaras

Η μέρα..δεν με ψήνει!

Γιά την Κυριακή δεν έχω να πω πολλά. Τα είδατε. Οσο “εύκολα” μπορεί να χάσω, άλλο τόσο και να κερδίσω. Μάζεψα στο απόλυτο την χασούρα του Σαββάτου (αν προσέξετε, ούτε…επίτηδες να το είχα κάνει, μπήκα στο Σάββατο με 25.864 μονάδες και βγήκα με… ακριβώς τις ίδιες την Κυριακή, θα έβγαινε και κέρδος αν κέρδιζε χθες η Μόναχο), σαν να μην…έχασα τίποτα δηλαδή, ούτε όμως και να κέρδισα.

Μιά η άλλη, με ένα κακό Σάββατο, αλλά μια… Κυριακή λουκούμι, που έγινε ένα 6 στα 6. Life goes on λοιπόν, όπως και η μάχη με το…θηρίο. Σήμερα, απόψε, έχει μεγάλο κουπόνι. Οτι με απασχολεί-το ακούσατε και στο ράδιο το μεσημέρι- είναι από τις 21.45 και μετά. Παράλληλα, ακούσατε ότι το κουπονι δεν με τρελλαίνει. Το έγραψα και στην σημερινή KingBet.

Από όσα αρχικά ειχα δει, με…έπεισε ο Μάκης Μηνδρινός να προσθέσω και την Λιντς (βοήθησε και ότι την είδα προχθές και όντως την αδικεί κατάφωρα το 0-1, ήταν πολύ καλή) και τίποτα παραπάνω. Τα υπόλοιπα… προυπήρχαν. Και ήταν τα εξής: Over στο Αρσεναλ-Μίλαν. Ζενίτ 2, Λέστερ 2, Πάλας 2, Μπλακπουλ 2, Γουίκομ over, Μίλτον Κέινς over, Χάτερσφιλντ over, Πορτ Βέιλ άσος και over και Ολντερσοτ.

Αυτά ήταν. Εφαγα… μεγάλη ξενέρα με δύο απολύσεις προπονητών, του Πάρι στην Τρανμίρ (ανέλαβε ο Μουρ, γνώστης της ομάδας) και του Μπόας στην Τσέλσι (προς το παρόν με Ντι Ματέο). Και έφαγα ξενέρα γιατί εξ' αρχής είχα κυκλώσει Νοτς Κάουντι και Μπέρμιγχαμ γιά ποντάρισμα, κόντρα δηλαδή στις προβληματικές. Τώρα, απλώς τα έσβησα…. Επίσης, αν προσέξετε, από 1η και 2η κατηγορία δεν έχω παρά ελάχιστα.

Μιά Πορτ Βέιλ, μιά Ολντερσοτ (πολύ ρισκαδόρικο αυτό, θέλει…άντερα να κοντράρεις την Τορκί), και μετά μόνο κάποια over. Κακό πρόγραμμα όπως προανέφερα… Τα έβαλα όλα στο ζύγι, να καταλήξω. Τόοοσο φαβορί η Μπενφίκα χωρίς Αϊμαρ και Γκαράι και σε ντεφορμάρισμα, την ώρα που Ζενίτ έχει πίσω τον αίλουρο Μαλαφέεφ (αντί του…κουνελοπνίχτη που είχε στο 1ο ματς) και Λάζοβιτς; Θα το κρατήσω γιά μονό και trading.

Ακου…5.70 στο ανταλλακτήριο! Η Λέστερ είναι προφανές, είναι καλά, ενώ η Μπρίστολ δεν βλεπεται (0-1-6 στα 7, όλο…τριάρες). Με χαλάει λίγο που είναι public bet, αλλά οκ, στο 2.00 που υπάρχει ακόμα, είναι δίκαιο. Η Πάλας πάει…ύπουλα, μπορεί να το κλέψει και η Κόβεντρι αναγκαστικά θα ανοιχτεί. Μπορεί να πηγαίνει καλούτσικα εντός, αλλά συνολικά ξέρετε ότι δεν την εκτιμώ καθόλου.

Η Μπλάκπουλ με απανωτά διπλά. Οκ, ελαφρώς αφερέγγυα, αλλά και επιστροφές έχει σήμερα και απουσίες η Ντέρμπι, η οποία (σαν την Μπρίστολ) δεν έχει νίκη εδώ και επτά ματς. Η Πορτ Βέιλ παραμένει καλά παρά τα εξωαγωνιστικά, η αντίπαλος της δεν βλέπεται (ο Πεσισόλιντο ίσως έιναι επόμενος που θα αποχαιρετήσει πάγκο), ενώ η Ολντερσοτ είναι μεν πολύ “σκληρό” σημείο, αλλά αν μη τι άλλο, με…έξι σερί νίκες είναι! Και η Τορκί έκανε δύο “ξερές” πριν κερδίσει (κάπως σαν τον τρόπο που κέρδισε η Σαουθάμπτον στο Λιντς) την Κρόουλι.

Τέλος, αυτό που πρόσθεσα, η Λιντς, αδικείται από την ήττα, σε ματς λογικά κλειστό, η Χαλ ίσως βρει… τοίχο και ο Γουόρνοκ αυτά τα ματς τα έχει ως… μανούλα που είναι. Το ερώτημα μου ήταν ένα. Ποιά να αφήσω και πως να τα παίξω. Το βέβαιο είναι ότι θα φυλαχθώ. Θα πάω μαζεμένος, σε μέρα που…δεν με ψήνει. Σκέφτηκα αρχικά να κάνω ένα παρολί με over (με τρία από τα πέντε που έχω κρατήσει), μετά την Ζενίτ μόνη της και μετά να πάρω τέσσερα εγγλέζικα γιά ένα yankee, ένα 2-3-4 ( πχ Λέστερ, Λιντς, Ολντερσοτ, Μπλάκπουλ), αφήνωντας κι εδώ μερικά έξω από το παιχνίδι μου (Πορτ Βέιλ και Πάλας).

Το ξανακοίταξα. Θα κατεβάσω μονάδες ως εξής. Θα πάρω την Λέστερ που είναι σημείο σχετικά μικρό γιά ένα yankee και θα την βάλω σε παρολί με δύο από τα πέντε over. Και μετά, μονό η Ζενίτ (γιά καλό trading) και θα κάνω trixie αντί γιά yankee, θα πάω σε 2-3, βάζοντας Λιντς, Μπλάκπουλ και Ολντερσοτ. Ελπίζω να έγινε καλή διαλογή και να μην περάσει πχ Πάλας που αφήνω έξω στο…παρά πέντε και σπάσει κάποιο άλλο.

Το ίδιο ισχύει και γιά τα over, που λέω να κρατήσω την Γουίκομ και την Μίλτον Κέινς (και να αφήσω Αρσεναλ, Πορτ Βέιλ και Χάτερσφιλντ απ' έξω). Οπως και να'χει, αυτά είναι. Χαλαρός, χωρίς πολλές απαιτήσεις, αύριο ίσως να μην παίξω και τίποτα (ή σε ένα μονό την Κατάνια) και θα περιμένω την Πέμπτη γιά καλύτερο παιχνίδι. Εχουμε και λέμε: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 24.600 μονάδες. Κέρδη από 4/3: 1260 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.860 μονάδες. Ποντάρισμα 6/3: Μονό αποδεκτό: Ζενίτ 2 (5.70), 60 μονάδες. Τριάδα: Λέστερ 2- Μίλτον Κέινς over-Γουίκομ over (5.79), 105 μονάδες. Trixie: Λιντς 2 (3.75)-Ολντερσοτ 2 (3.50)-Μπλάκπουλ 2 (2.30), από 75 μονάδες σε κάθε δυάδα (225 σύνολο) και 20 στην τριάδα, σύνολο 245 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 410 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 25.450 μονάδες. Καλή μπαλίτσα να δούμε, να έχουμε και ρέντα, ραντεβού στο chat, και φυσικά αύριο στο www.betradio.com, το μεσημέρι, 3 με 4. Νέα στήλη αύριο μεσημέρι, αλλά… ίσως να είναι και διημέρου Τετάρτης-Πέμπτης.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras