4160

Billaras

Η μέρα δεν “μιλάει”!

Δεν βγήκε το ρίσκο χθες, αλλά δεν μετανοιώνω γιά κάτι. Πάλι τα ίδια θα έπαιζα, ακριβώς τα ίδια! Ηξερα καλά πόσο ψηλά χτυπούσα, ένα-δυό σημεία μπορούσαν να έχουν “σκάσει” (πχ Πορτ Βέιλ που κράταγε το 0-1 ως το 90'), αλλά και πάλι, κανένα πρόβλημα. Γενικώς νομίζω ότι ελάχιστοι κέρδισαν χθες, κοιτώντας τα αποτελέσματα (μην αναφερθώ πάλι σε φαβόρες που έσπασαν και με πουν…κακό, χεχεχεχε).

Γιά το μοναδικό γιά το οποίο μετανοιώνω χθες είναι γιά ένα-δύο σημεία…. που δεν έπαιξα, με πρώτο και καλύτερο την Σουόνσι. Δύο στα δύο “με έχει”. Δύο φορές την συζητήσαμε με τον Μάκη, εκείνος την πόνταρε και τις δύο, εγώ κακώς την άφησα και τις δύο ενώ η κόντρα άξιζε (και το έγραφα, ότι και η Αρσεναλ και η Τσέλσι αξίζουν κόντρας).

Αυτό ναι, ήταν λάθος μου. Οπως και να'χει, έχασα χθες, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό όταν ξέρω ότι έχω παίξει όπως πρέπει. Πάμε στο σήμερα. Κατ'αρχάς περιμένω μιά Μπρόντμπι (που την πιστεύω πολύ) γιά να πάρω το 60% του χθεσινού μου παιχνιδιού πίσω. Αρα, έχω ήδη παιγμένο ένα μεγάλο σημείο. Από εκεί και πέρα, η μέρα μου μοιάζει περισσότερο…τηλεοπτική, παρά στοιχηματική! Είχα πχ στα χαρτιά μου την Μπρεστ.

Και θα λείπει ο πρώτος σκόρερ της. Είχα τον ΠΑΟΚ. Και θα σφυρίξει ο Σπάθας! Κοιτάω τι μου έμεινε… Μιά Τζένοα, μιά Μαγιόρκα, ίσως μιά Μπέτις, πάπαλα!! Με τρία σημεία κάνεις προκοπή; Ψάχτηκα γιά εναλλακτικές, λίγο η Αούστρια με φαγούρισε, λίγο η Μπολόνια, αλλά γενικώς δεν μου “μιλάνε” τα σημεία. Το σκέφτηκα πολύ…. Το πρώτο που θα παίξω γιά να πλαισιώσω την Μπρόντμπι, είναι ένα παιχνίδι με γκολ.

Από την Παρασκεύη στην εφημερίδα και στο ράδιο αναφέρθηκα σε τρία πολύ-πολύ πιθανά over. Σε Ιντερ, Χοφενχάιμ και Αντάλιασπορ. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, έχω δει (κι εσείς) και τις τρεις, έχω δει και τις αντιπάλους τους, με μιά…σπίθα ανοίγουν τα ματς και έχουμε βροχή γκολ. Λέω να παίξω ένα δυνατό παρολί με over 2,5 και τα τρία και ένα ακόμα με over 3,5 και τα τρία! Οι αποδόσεις που έχω είναι Ιντερ 1.

60/2.62, Χοφενχάιμ 1.53/2.50 και Αντάλιασπορ 1.70/3.00. Ουσιαστικά, ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από χθες, αλλά έχω γράψει 100 φορές ότι ο παίκτης πρέπει να είναι “χαμαιλέοντας”. Να προσαρμόζεται ανάλογα το πρόγραμμα. Χθες τρομερό ρίσκο με αποδόσεις μέσου όρου 4+, σήμερα πολύ πιό συμβατικό παιχνίδι. Και με τα υπόλοιπα τι να κάνω; Αν βάλω στο σακούλι και αυτά που μου είχαν “απομείνει” και αυτά που λοξοκοίταξα σήμερα, έχω τρία φαβορί (Μπολόνια, Τζένοα, Μαγιόρκα) και δύο αουτσάιντερ (Μπέτις, Αούστρια).

Καταλήγω να κάνω κι ένα χαλαρό trixie, με Μπολόνια στο 2.30, Τζένοα στο 2.20 και Μπέτις στο 3.40 και να κλείσω έτσι τη μέρα μου. Θα κατεβάσω ποντάρισμα, θα ρίξω το βάρος μου στα over, ας περάσουν αυτά και η Μπρόντμπι και μιά χαρά θα είμαι. Ξαναλέω, δεν μου “μιλάει” η μέρα, ίσως είμαι εγώ λάθος. Θα δείξει. Θα προτιμήσω να δω μπάλα, στο νησί έχει ένα σκασμό ντέρμπι, και πάνω από όλα έχει Μίλτον Κέινς-Ντονς-Γουίμπλεντον (φωτό από τον ιστορικό τελικό του Γουέμπλεί, το 1988, Γουίμπλεντον-Λίβερπουλ 1-0).

Επειδή είναι Κυριακή πλέον, μόλις κλείσω από εδώ θα βάλω στο φόρουμ την ιστορία αυτού του ζευγαριού, όπως την έγραψα στο φύλλο της εφημερίδας την Παρασκεύη. Ετσι, ως…εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, γιά έχετε κι εσείς ένα παραπάνω ενδιαφέρον γιά το ματς! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.310 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Νόρτζελαντ-Μπρόντμπι 2 (3.

65), με 110 μονάδες. Ποντάρισμα 2/12: Παρολί με over 2,5: Ιντερ-Χοφενχάιμ-Αντάλιασπορ (4.16), με 170 μονάδες. Παρολί με over 3,5: Ιντερ-Χοφενχάιμ-Αντάλισπορ (19.65) με 30 μονάδες. Trixie: Μπολόνια 1 (2.30)-Τζένοα 1 (2.20)-Μπέτις 2 (3.40), με 90 μονάδες στην δυάδα των ιταλίδων, με 60 τις άλλες δύο, σύνολο 210. Και 20 στην τριάδα. Ολο μαζί 230 μονάδες. Ανοιχτά πονταρίσματα: 430 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 21.880 μονάδες. Βλέπετε αυτό που σας είχα γράψει χθες. Τη μιά μέρα 735 μονάδες; Την άλλη 430, έτσι ώστε ο μέσος όρος να είναι περίπου 580 μονάδες την ημέρα. Δεν ξεφεύγω. Επίσης αν δείτε, με Μπρόντμπι και τα over 2,5  “πατσίζω” όλο το διήμερο. Αυτή είναι η βάση μου. Με τα μπετ στα over 3,5 και το trixie κοιτάω και το πιθανό κέρδος. Τίποτα άλλο, διαβάστε αν θέλετε σε 5' στο φόρουμ γιά το ΜΚ Ντονς-Γουίμπλεντον.

Και ραντεβού με νέα στήλη την Τρίτη, όπως φυσικά και ράδιο, 6-8. Εχουμε φινάλε στους ομίλους του Champions League. A, να το ξαναγράψω: Σας συνιστώ απόψε το βράδυ να κάνετε μιά απόσυρση των χρημάτων σας μόλις τελειώσει η μέρα, από όλους τους μπουκ. Ακόμα κι από αυτούς που δεν έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι αποσύρονται. Προληπτικό μέτρο. Τις επόμενες μέρες θα δείξει που πάει το πράγμα, εύχομαι (και πιστεύω) ότι θα βρεθεί λύση το συντομότερο.

Είπαμε, θα παίξουμε λίγο άμυνα πάνω σε αυτό το φλέγον ζήτημα. Ο καθένας αποφασίζει γιά τον εαυτό του, αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος γιά λίγες μέρες να μαζέψουμε πίσω τα χρήματα μας. Οχι γιατί θα χαθούν από τις εταιρίες, αλλά γιατί δεν ξέρω τι στάση θα κρατήσουν από την Τετάρτη οι τράπεζες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras