4092

Billaras

Η μέρα μοιάζει καλή!

Καλημέρες! Μετά από μιά μίνι-αναστάτωση πρωί-πρωί (άτιμη τεχνολογία, δεν άνοιγε το λαπτοπ, το “εφεδρικό” έλειπε από το σπίτι), ήρθαν όλα στα ..ίσα τους και ξεκίνησε η τελευταία μελέτη. Ουδέν σχόλιο γιά μεσοβδόμαδα, τίποτα δεν αξίζε προσοχής ή πονταρίσματος, επειδή ήδη πέρασε η ώρα πάω καρφί στα σημερινά! Τα οποία σημερινά, είναι.

.πολλά τα ρημάδια! Πάρα πολλά! Οσοι ακούσατε ράδιο χθες με τον Μάκη μαζί, θα διαπιστώσατε ότι συμφωνούμε κατά 90% στα παιχνίδια και επίσης ότι ενώ σήμερα έχει (υπερβολικά) πλούσιο μενού, αύριο έχει ελάχιστα καλά σημεία. Αν έχετε ήδη διαβάσει τη στήλη του Μάκη, δεν θα δείτε και πολλά διαφορετικά εδώ.. Εχουμε και λέμε λοιπόν: Στο νησί, έσβησα -σε σχέση με την αρχική διαλογή τις Σάντερλαντ, Ρέντινγκ, Χαλ, Φόρεστ Γκριν, Ινβερνές.

Και έμεινα με μιά εξάδα που μου αρέσει. Νιουκάστλ-Μπρίστολ Ρόβερς-Μπάρνσλεϊ- Μπέρμιγχαμ-Γέοβιλ-Κρου. Αυτά είναι. Τα…πολλά που γράφω στον πρόλογο δεν πήγαιναν στο νησί, πήγαιναν εκτός νησιού. Η κοινή συνισταμένη των έξι αυτών αγώνων είναι ότι όλες είναι καλά. Η Νιουκάστλ με μεταγραφάρες που άλλαξαν την εικόνα της με το καλημέρα και σε μομέντουμ, η Μπρίστολ Ρόβερς σε φόρμα, αήττητη κάμποσα ματς και με ρέντα (όλο γκολ στο 90'), η Μπάρνσλεϊ με Φλίτκροφτ στον πάγκο αναστήθηκε και κερδίζει σερί, την πιάσαμε και την περασμένη εβδομάδα, η Μπέρμιγχαμ με ένα “δυο στα δύο” που κάτι λέει και τον Μπερκ ξανά σε φόρμα, η Γέοβιλ με πέντε σερί νίκες και ξεκούραστη, η Κρου από θρίαμβο στο Τρόφι, ουσιαστικά είναι με ένάμισι πόδι στον τελικό! Επίσης κοινή συνισταμένη, ότι όλες είναι αουτσάιντερ.

Αρα, από χέρι που λέμε, είναι λάθη των μπουκ. Και πάνω εδώ παίζουμε. Αν θέλετε φαβορί, νομίζω ότι οι Σάουθεντ και Γουένσντεϊ κερδίζουν. Αλλά δεν θα παίξω κάτι τέτοιο. Τρίτη κοινή συνισταμένη; Οι αντίπαλες τους. Τοτεναμ με πρόβλημα στο γκολ (έξω ο Ντεφό, μόλις γύρισε ο Αντεμπαγιόρ, ουσιαστικά παίζει ένα 4-6-0 με Ντέμπσι και Μπέιλ να βγαίνουν ως φορ, αλλά ως πότε θα την ξελασπώνουν;), Οξφορντ σε (νέα) κοιλιά και γκρίνια μετά από ένα ξέσπασμα, Μίντλεσμπρο με 4 απανωτές ήττες και μάλιστα βαριά την τελευταία, Τσάρλτον με δύο σερί ήττες και κακές εμφανίσεις, Κόβεντρι από τεράστια απογοήτευση μετά το τρίμπαλο με την Κρου την Τρίτη (ενώ δεν ήταν κακή, κάθε άλλο), και Νοτς Κάουντι -που έτσι κι αλλιώς ήταν προβληματική εντός- να είναι με υπηρεσιακό προπονητή και άσχημο κλίμα.

Εν ολίγοις, θα το πω όπως μου βγαίνει: Και έξι γκολ να φάω στην καθεμιά, και οκτώ και δέκα. ΚΑΙ τα έξι, είναι σωστές επιλογές. Πάλι τις ίδιες θα ξανάπαιζα. Πως θα τις ποντάρω; Θα δείτε παρακάτω… Πάμε εκτός νησιου. Πανικός (γέλια). Τρία μικρούλια που δεν θα τα παίξω, είναι Γιούβε-Μπόκα- Μπαρτσελόνα Β' over. Τα αναφέρω αν τα…εκτιμά κανείς.

Εγώ κοιτάω πιό ψηλά.. Σεντ Ετιέν over, Μαγιόρκα, Κόρδοβα, Σεβίλλη στο Draw no bet (στο 5.50), Ολυμπιακό, Νάπολι (στο 2.50 αδιαπραγμάτευτα), Ζούλτε Βάρεγκεμ. Και…φανταστείτε, έσβησα κιόλας με την τελευταία μου διαλογή, αφήνω έξω Κορούνια, Αννόβερο. Και…προσθέτω σήμερα ακόμα μιά, την Χιχόν. Ενα sms με ταρακούνησε. Ακολούθησαν όσα διάβασα στο ρεπορτάζ στο site της Kingbet.

Διαφωτιστικά τουλάχιστον! Μετά είδα και τζίρους. “Κάτι” κινείται εκεί, ολοφάνερα προς το διπλό!! Πόσα είναι λοιπόν; Ακόμα οκτώ. Και εδώ όλα τα δεδομένα υπέρ μου! Η Σεντ Ετιέν έχει…ξεμπουκώσει, την κυνηγάω συνέχεια στα καλοπληρώμενα over (στο 2.00 τώρα), η Μαγιόρκα με Μανθάνο στον πάγκο και με αντιπαλο την Οσασούνα του 1-2-7 εκτός, η Σεβίλλη ανεβασμένη με τον Εμερι (χωρίς ήττα) και ξέγνοιαστη την ώρα που η Ρεάλ έχει Μάντσεστερ εν'όψει και γκρίνιες παντού, η Κόρδοβα σε φόρμα (αήττητη το 2013) και η Ελτσε…άπλα και άνεση να δώσει-χάσει και τίποτα, η Ζούλτε σε καθαρή παικτική αξία (αουτσάιντερ με οκτώ διπλά δεν υπάρχει), η Νάπολι μιά χαρά και η Λάτσιο σε εμφανές κακό φεγγάρι και χωρίς Κλόζε, ο Ολυμπιακός με Μίτσελ στον πάγκο και κυρίως…Σπάθα στη σφυρίχτρα! Καταλήγω: Μου αρέσουν ΚΑΙ τα 14 σημερινά σημεία.

Είναι πολλά, αλλά η μέρα μου μοιάζει καλή. Ανέλυσα όσο γινόταν πιό γρήγορα τα πάντα και από εδώ και πέρα είναι θέμα χημείας. Στο νησί, θα πάει μονό αποδεκτό η Νιουκάστλ στο 6.00 (!!). Στο 3.75 το DnB αν κάποιος ενδιαφέρεται. Θα αφήσω από τα άλλα πέντε ένα έξω. Τα ξανακοιτάω… Αποφασίζω με ένστικτο, αφήνω την Μπάρνσλεϊ. Αυτή που με πλήρωσε το περασμένο Σάββατο.

Και πάω σε yankee με τα άλλα τέσσερα. Εκτος νησιού: Μονό στο DnB η Σεβίλλη (στο 5.50). Και από εκεί και πέρα, δυάδα με Σεντ Ετιέν over-Ολυμπιακό 2 (στο 2.00 έκαστο), σύστημα trixie με Χιχόν-Μαγιόρκα-Νάπολι. Ποιές άφησα έξω; Την Κόρδοβα και την Ζούλτε. Ουσιαστικά, άφησα τρία έξω από την 14αδα (Μπάρνσλεϊ, Ζούλτε και Κόρδοβα) και πήγα με την υπόλοιπη 11αδα.

ΦΥΣΙΚΑ ο καθένας επιλέγει. Ναι, είναι πολλά και…είναι και καλά! Γιατί το έκανα; Γιατί…ήδη απλώθηκα και δεν είναι το σωστό. Εχουμε και λέμε λοιπόν: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 20.890 μονάδες. Ποντάρισμα 9/2: Μονό αποδεκτό: Νιουκάστλ 2 (6.00), με 50 μονάδες. Yankee: Γέοβιλ 2 (4.00)-Κρου 2 (3.20)-Μπέρμιγχαμ 2 (3.10)-Μπρίστολ Ρόβερς 2 (3.

30), με 50 μονάδες στις δυάδες (300 σύνολο), 20 στις τριάδες και 10 στην τετράδα. Ολο μαζί 390 μονάδες. Μονό αποδεκτό στο DnB: Σεβίλλη (5.50), με 55 μονάδες. Δυάδα: Σεντ Ετιέν over- Ολυμπιακός 2 (4.00), με 175 μονάδες. Trixie με: Μαγιόρκα 1 (2.10)-Χιχόν 2 (2.70)-Νάπολι 2 (2.50), με 65 μονάδες σε κάθε δυάδα και 25 στην τριάδα, σύνολο 220 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 890 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.

000 μονάδες. Βλέπετε το…προφανές. Επαιξα όσα κέρδη έχω μετά από 5,5 μήνες. Αν χάσω, από αύριο θα παίξω με κεφάλαιο δικό μου. Κανένα πρόβλημα, η μάχη έχει ακόμα πολλά…μικρά (και μεγάλα) επεισόδια! Και η υπομονή μου είναι πολύ μεγάλη. Κοιτάω τον μπουκ κατάφατσα και του λέω “ακόμα με δικά σου παίζω”. Η ξερή δυάδα είναι σαφώς η “ασπίδα μου”, αν περάσει αυτή έρχομαι κατά 80% στα ίσα μου και κοιτάω προς τα πάνω.

Είμαι αισιόδοξος, η καλή χημεία μου λείπει, ελπίζω ότι σήμερα θα είναι οκ. Τα σημεία πάντως, επιμένω, είναι μιά χαρά όλα. Δεν θα μετανοιώσω γιά κανένα! Ραντεβού αύριο νωρίτερα, με πολύ μικρότερο ποντάρισμα όχι γιατί θα…βγάλω από την τσέπη μου (αν έχω χάσει σήμερα) αλλά γιατί έχει πραγματικά λίγα πράγματα και γιατί σήμερα παίζω πάνω από τον μέσο όρο μου.

Η διαχείριση δεν αλλάζει ο κόσμος να χαλάσει! Α, και θα παλέψω σήμερα να είμαι μετά τις 7 στο chat. Μιά μέρα ξεκούρασης έχω, τι να…πρωτοκάνω; (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras