3752

Billaras

Η…μέρα του παιδιού!

Αν χθες παίξαμε χαλαρά, σήμερα…θα είναι η…μέρα του παιδιού. Παιχνίδι “παιδικό”. Να περνάει η ώρα. Παιχνίδι που έκανα πριν 12 χρόνια, κάπω έτσι. Αφού δεν έχει κάτι της προκοπής, έτσι θα πορευθώ, με ελάχιστες μονάδες, κρατώντας και την “γραμμή άμυνας” που έλεγα χθες. Μιάς που είπα “χθες”, η Σκάνθορπ πυροβολούσε την Γουίμπλεντον (που δεν έκανε φάση, απλά αμυνόταν), αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Αν ερχόταν θα έληγε 3-0 σβηστό. Κάπως έτσι χάνονται τα παρολί. Οσο γιά τα μεγαλούτσικα; Οκ, λάθος χημεία. Αν επέλεγα Νταμπάρτον στο trixie, θα είχα 2 στα 3. Αν απλώς την κράταγα και έκανα yankee, πάλι θα είχα 2 στα 4. Και στις δύο περιπτώσεις θα πληρωνόμουν. Never mind, σιγά τα αυγά, στις 7 χθες το απόγευμα το είχα ήδη ξεχάσει, όταν το βράδυ είδα reports σκάλωσα στην Σκάνθορπ απλώς γιατί άξιζε να κερδίσει (ενώ Κιλμάρνοκ και Χαλ δεν άξιζαν, δικαίως η μιά ήρθε Χ και η άλλη έχασε).

Πριν πάω στο σήμερα, κάτι που ήθελα να γράψω καιρό τώρα. Κοιτάω τα πάντα στο φόρουμ. Ολα τα παιδιά που γράφουν. Ο καθένας ατομικά ίσως να μην το βλέπει. Εγώ σαν παρατηρήτης βλέπω ότι η πρόοδος πολλών είναι εντυπωσιακή. Εχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης, ψάχνονται αλλιώς, παίζουν αλλιώς. Κι αυτό είναι η μεγάλη μου ικανοποίηση.

Πριν 2 μόλις χρόνια οι περισσότεροι είχαν άλλη θεωρία γιά το στοίχημα…. Πάμε λοιπόν στην 19η Γενάρη. Τι να παίξω; Ούτε ένα σημείο με παικτική αξία δεν είδα. Λίγο Ρεμς ζαχάρωσα, λίγο Απόλλωνα, αλλά δεν ψήθηκα. Κακό πρόγραμμα, με ματς “ότι να'ναι” ή καυτά φαβορί. Θα δώ το ντέρμπι της Τσέλσι (όταν πολλοί έπαιζαν 1.55 την Γιουνάιτεντ εντός έγραφα “ας ασχοληθούν με το πλέξιμο”, το ίδιο θα πω και τώρα γιά αυτούς που θα ορμήσουν στα αστεία 1.

70 του άσου της Τσέλσι κι ας έρθει 3-0), αλλά γιά κουμάρι… ψείρες. Κάποια καλά over έχει, εκεί θα επικεντρωθώ, από σημεία μόνο την Ιντερ θα παίξω, νορμάλ φαβορί (που θα…πολυφορεθεί κι αυτό, γι αυτό και θα “φάει” ένα μικρό μπετ σε παρολί και τίποτα παραπάνω). Εχω λοιπόν Ρεμς, Σουόνσι, Εργοτέλη γιά over και Ιντερ γιά διπλό. Μιλάω γιά αποδόσεις καλές, αλλιώς αν ήθελα μικρά, και η Παρί και ο Αγιαξ προς το over πάνε, αλλά δεν αξίζουν τίποτα.

Και…πάπαλα! Αυτά έχω μόνο. Θέλετε να δείτε πως θα γίνει παιχνίδι “παιδικό”; Στη Ρεμς θα αξιοποιήσω και το g/g, στη δε Σουόνσι θα παίξω και το (αγαπημένο μου) σκοράκι που φέτος δεν το έχω κάνει καθόλου. Ε, αφού είναι η…μέρα του παιδιού, ας παίξω κι εγώ (γέλια). Θα κάνω λοιπόν μιά καλοπληρωμένη δυάδα over (Ρεμς και Εργοτέλη στο 2.

10 και 2.40 αντίστοιχα), θα κάνω κι ένα παρολί με Ρεμς g/g (1.80), Σουόνσι over (1.95), Ιντερ 2 (1.85), θα παιξω και 2-2 σκορ το εγγλέζικο (15.00) και…θα φύγω από την παιδική χαρά! Ηρθε κάτι; Μιά χαρά, βγάλαμε τα τσιγάρα. Δεν ήρθε; Ως το άλλο Σάβββατο έχει ο Θεός (μεσοβδόμαδα θα έχω στήλη την Τρίτη, αλλά από παιχνίδια…εντελώς ρηχά νερά). Δεν με χαλάει καθόλου.

Οικονομία δυνάμεων και χρημάτων. Οταν και αν βρω κάτι καλό, θα…σοβαρευτώ. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Ποντάρισμα 19/1: Μονό αποδεκτό: Σουόνσι-Τότεναμ σκορ 2-2 (15.00) με 25 μονάδες. Παρολί: Ιντερ 2-Ρεμς g/g-Σουόνσι over (6.49) με 79 μονάδες. Δυάδα: Ρεμς over-Εργοτέλης over (5.04) με 96 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 200 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.680 μονάδες. Και…πολλές είναι 200 μονάδες.

Χθες 262, σήμερα 200, αν απλώς τις πάρω πίσω, θα πω κι ευχαριστώ και θα χαλαρώσω. Αν δεν τις πάρω, το έγραψα ήδη, θα περιμένω μερικές μέρες να “σοβαρευτεί” το κουπόνι και να το αντιμετωπίσω αναλόγως! Αλίμονο σε αυτούς που σε τέτοιες μέρες θα πάνε να ορμήσουν, μιά ζωή χαμένοι θα είναι και θα…εξιστορούν σε φίλους και σε  facebook (νέα μόδα αυτή) πως έχασαν ένα από την…επτάδα τους, ή πως δεν έκατσαν τα ημίχρονα/τελικά! Χρόνια πολλά ακούω κουβέντες να ξεκινάνε με την φράση “ασε ρε μαλάκα, άμα σου πω τι έχασα χθες με την πουτάνα την…….

. ταδε”. Βαρέθηκα να τα ακούω, όοοολοι αυτοί δεν έχουν βαρεθεί να τα χάνουν;

Παλαιότερα άρθρα του Billaras