1324

Editorials

Η ομάδα μεγάλωσε, νέο αίμα, νέες στήλες και πολλές επιλογές!

Οταν στις 6 Νοέμβρη 2018 το Betsellers πέρασε στην συνδρομητική του, σημερινή μορφή, μετά από επτά χρόνια ανοιχτής πρόσβασης, όλοι ήξεραν τι θα βρουν εντός των τοιχών. Ομως, όταν έκλεισε το site μονάχα γιά τους συνδρομητές του πλέον, υποσχεθήκαμε και στα μέλη αλλά και στους εαυτούς μας, ότι -πέρα από όλα τα άλλα- δεν θα λιμνάσουμε, δεν θα μείνουμε στάσιμοι.

Πάντα το Betsellers πρωτοπορούσε. Εδειχνε το δρόμο. Αυτό το (ανα)γνωρίζουν όλοι. Σε έναν από τους τομείς που πρωτοτυπήσαμε, εδώ έγιναν όλα διαδραστικά, εδώ δώσαμε πεδίο δράσης στους ίδιους τους φίλους της σελίδας, από δικές τους στήλες, ως το blog of the week, ως και κοινές στήλες 2 ή και 3 φίλων. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά, απλοί αναγνώστες αρχικά, να ασχοληθουν πλέον πολύ πιό επαγγελματικά με το στοίχημα.

Ανοιξαν τα φτερά τους, εργάστηκαν σε εφημερίδες, σε sites, εκαναν δικά τους πράγματα. Στο Betsellers έμαθαν…περίπου τα πάντα, όταν ωρίμασαν οι συνθήκες προχώρησαν. Και αυτό πάντα μας χαροποιούσε.

Στην συνδρομητική μας εποχή πλέον, σε διάστημα 22 μηνών, κάναμε το Betsellers Radio, κάναμε live ανοιχτές “τηλεοπτικές” εκπομπές τις ημέρες της καραντίνας, φυσικά κάναμε δώρα και προσφορές, συνεχίζουμε εν ολίγοις να…μην καθόμαστε στα αυγά μας.

Να μην είμαστε “στήλη/πινακάκια/προτάσεις/τέλος”. Η παρέα επίσης παραμένει δυνατή και μεγάλη στο chat. Και πλέον, θεωρήσαμε ότι ήρθε η στιγμή να…μπεί νέο αίμα στην ομάδα! Η τετράδα Billara-Μάκη-Skotostrious-Ζαφείρη να γίνει (αρχικά) εξάδα! Και ίσως να μεγαλώσει κι άλλο σύντομα.

Προς το παρόν, αυτό που βλέπετε ήδη, είναι ότι η τετράδα έγινε εξάδα! Ο πέμπτος “παίκτης” είναι αρκετά γνωστός στους φίλους του Betsellers.

Θυμηθείτε τι γράφαμε πιό πάνω. Οτι δίναμε λόγο και ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Ψηνόντουσαν, μάθαιναν, μετά πρόσφεραν κι αυτοί στους επόμενους, από “επίσημο πόστο”. Οπερ και εγένετο λοιπόν! Ο Ιωάννης Σαμιώτης, ο Thassios που γνωρίζετε, είναι πλέον μέλος της ομάδες των tipsters μας. Πάντα έδινε τα σημεία του, τα ειδικά του στοιχήματα, τα live του στο chat.

Δεν είναι “επιβράβευση” ότι μπαίνει επίσημα στην ομάδα. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Θα καλύψει συγκεκριμένα “κενά”. Αφθονή Λατινική-Κεντρική Αμερική στις στήλες του που ξεκινάνε από σήμερα. Από Νικαράγουα ως Ονδούρες και από Χιλη, Ισημερινό, Κολομβία, Κόστα Ρίκα και Περού, η αμερικάνικη ήπειρος θα είναι το (ένα) πεδίο του.

Ενα πεδίο που ο κάθε μπουκ αποδεδειγμένα δεν ξέρει και τόσο καλά. Και ο Thassiοs εκεί ακριβώς “χτυπάει”.

Το δεύτερο πεδίο του είναι πιό…πιπεράτο. Εχει αποκτήσει πλέον εξιδίκευση στα ειδικά στοιχήματα. Το στοίχημα εξελίσσεται. Ο κόσμος (ανα)ζητά νέα πονταρίσματα. Κάρτες, κόρνερ, πέναλτι, ειδικά παικτών, combos, bet builders, εκεί θα παίζει μεγάλη μπάλα!

Και μετά τα όσα (θα) βάζει στις στήλες του pre game, έρχεται το…live.

Καλό live. Καλό live δεν είναι “χτυπάμε ότι πετάει και ότι κολυμπάει”. Παιχνίδι σε λάθη, σε αξίες, βάση όσων συμβαίνουν εκείνη την ώρα. Θα είναι και επίσημα ο “λαϊβάς” μας (live πονταρισμα βέβαια, μπορεί να δώσει οποιοσδήποτε απ΄την εξάδα των tipsters)! Μπορεί μιά μέρα τίποτα, μπορεί την άλλη μέρα τρία live μαζί. Εκείνος θα κρίνει, αυτά δεν είναι κατά παραγγελία.

Μπορεί να είναι “χτυπημα” στις 3 το χάραμα. Το twitter του Betsellers θα πάρει “φωτιά” για να σας ειδοποιεί πότε δόθηκε ποντάρισμα ζωντανά στο chat (όσοι συνδρομητές δεν μας ακολουθούν στο twitter μας, να το κάνουν άμεσα).

Και μετά τον Thassio, ο έκτος πλέον παίκτης μας. Αυτόν όχι μόνο δεν τον ξέρετε, αλλά δεν θα τον μάθετε και ποτέ! Κρατάει την ανωνυμία του, μας αρκεί που ξέρουμε εμείς τι “ψάρια πιάνει”.

Το όνομα αυτου; Το…Τζίνι μας! Τι κάνει το τζίνι; Πραγματοποιεί ευχές! Ε, αυτό θα κάνει, με τις δικές σας ευχές. Δεν είναι ένας τυχαίος παίκτης. Θα το διαπιστώσετε εν καιρώ. Να τον ονομάζαμε “γάτα”; Μήπως “πασπαρτού”; Μήπως “μπαλαντέρ”;

Οχι. Αυθόρμητα μας ήρθε το Τζίνι. Και του πάει…γάντι. Γιατί; Γιατί θα διαβάζετε γιά Λίγκες (πολύ) άγνωστες.

Οχι γιά το Τζίνι μας όμως, εκεί ακριβώς είναι το πεδίο του. Το τζίνι ανήκει στην αραβική μυθολογία. Γι αυτό και μας ήρθε αυθόρμητα να τον βαφτίσουμε έτσι. Γιατί στις στήλες του θα διαβάζετε γιά πρωταθλήματα Κατάρ, Σαουδικής Αραβίας, Μαρόκο, Εμιράτα, Arab Championship Club, Τυνησία, αλλά και African Champions League, African Confederation Cup! Πως είπατε; Και δεν τελειώσαμε εδώ, επειδή…Τζίνι είναι αυτό, το τρίβουμε και άξαφνα μπορεί να πεταχτεί ως τη Νορβηγία, ή ως την Κίνα! Ή και την Ελλάδα! Πολυεργαλείο, Τζίνι όνομα και πράγμα! Τις…χίλιες και μιά νύχτες θα ζήσουμε στο Betsellers μαζί του (γέλια).

Με λίγα λόγια: Δύο νέες στήλες, εμπλουτισμός και εξιδίκευση με Λίγκες που ελάχιστοι γνωρίζουν (και κυρίως δεν γνωρίζουν καλά και οι μπουκ), ενδυνάμωση στο έπακρο και στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων και φυσικά του live betting (όπου παίζει μπαλίτσα όλη η εξάδα και μπορεί να προτείνει κάτι που βλέπει, αλλά ο Thassios θα σηκώσει καθημερινά το μεγάλο βάρος).

Νοιώθαμε ότι τα ζητάτε, νοιώθαμε ότι χρειαζόταν κάτι φρέσκο, προσθέσαμε και λίγο αέρα…μυστηρίου με το Τζίνι μας (αμα σε ένα χρονάκι ψάχνουν όλοι ποιός είναι το Τζίνι να μην με λένε Billara) και…βουαλά! Γιά εσάς, τους συνδρομητές μας.

Νέα σαιζόν, νέα πρόσωπα, νέες στήλες και -όπως ανέφερα- δεν σταματάμε, μπορεί να δείτε σύντομα και κάτι ακόμα δυνατό.

Η 4αδα ειναι πλέον 6αδα, δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε φωτό όλοι μαζί (εξάλλου το Τζίνι δεν βγάζει φωτό), εμείς και εσείς με τον ίδιο κοινό σκοπό. Αυτόν που είχε πάντα το Betsellers. Συνδυασμός ΣΩΣΤΟΥ στοιχηματισμού, εκμάθησης στοιχήματος, κέρδους και βέβαια μεγάλης, αγαπημένης παρέας που όμοιά της δεν υπάρχει. Τα λέμε μέσα!

***Οσοι είχατε συνδρομή που έληγε τον Αυγουστο, πήρατε ένα μήνα δώρο γιά το καλοκαιράκι και θα λήξει τωρά τον Σεπτέμβριο.

Γιά όλους όμως, ας υπενθυμίσω κάποιες βασικές οδηγίες για τις εγγραφές/ανανεώσεις: Τα ήδη μέλη που έχει λήξει/λήγει άμεσα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση». Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή e-banking), ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς!

Παλαιότερα Editorials