1602

Skotostrious

Η υπερηφάνεια του Ελβις…

Καλημέρες σε όλες και όλους ! Μια πλούσια ιπποδρομιακή ημέρα σήμερα στο νησί καθώς έχουμε τη διεξαγωγή του χειμερινού καρναβαλιού όπως το αποκαλούν στο ιπποδρόμιο του Newbury. Ξεκινώντας λοιπόν με την πρώτη μας σημερινή επιλογή θα πάμε στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος, όπου αγωνίζεται ο PRIDE OF LECALE. Είχε μια καλή πορεία στις κούρσες προετοιμασίας (bumper) στον επίπεδο στίβο πριν περάσει στα χαμηλά εμπόδια όπου μετά από μια μέτρια πορεία είχε μια χειρουργική επέμβαση για βελτίωση του αναπνευστικού.

Το αποτέλεσμα ήταν άμεσο καθώς στην επανεμφάνιση του κέρδισε άνετα και με στυλ. Εκπροσωπεί ένα στάβλο σε πολύ καλή φόρμα και φέτος και καθώς αγωνίζεται στο χαμηλό όριο των βαρών αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το άνταγωνιστικό χαντικαπ.

Αμέσως μετά, σε μια άκρως ανταγωνιστική ιπποδρομία, το άλογο που δείχνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές καλές συμμετοχές, είναι ο ELVIS MAIL.

Με μια απλή ανάγνωση της φόρμας δείχνει να έχει το προβάδισμα, άλλα και αγωνιστικά έχει μια συνολικά πολύ καλή παρουσία στα χαμηλά εμπόδια καθώς με εξαίρεση την πρώτη του κούρσα, δεν έχει μείνει ποτέ εκτός βάθρου επιτυγχάνοντας μάλιστα και 3 νίκες. Η τελευταία από αυτές ήταν στη φετινή του επανεμφάνιση σε αντίστοιχης δυναμικής κούρσα χάντικαπ και δεδομένου του δυναμικού αγωνιστικού του στυλ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και σήμερα άλλα και γενικά στην φετινή του καμπάνια στα 2 μίλια.

Λίγο αργότερα στο ιπποδρόμιο του Newcastle, σε μια κούρσα αρχαρίων σε χαμηλά εμπόδια, το άλογο που δείχνει να θέτει τα στάνταρντ είναι ο RARE CLOUDS. Εχει μια προοδευτική πορεία από τότε που ξεκίνησε το συγκεκριμένο τύπο ιπποδρομιών και μετά την πολλά υποσχόμενη τέταρτη θέση στην τελευταία του έξοδο μπορεί να σκοράρει την πρώτη του νίκη.

Ο στάβλος μετά από μια περίοδο με μέτρια αποτελέσματα δείχνει να μπαίνει σε φόρμα καθώς είχε 3 νικητές την τελευταία εβδομάδα και με τον εκπρόσωπο του στην κούρσα αυτή μπορεί να συνεχίσει το καλό σερί.

Συνοπτικά

Σάββατο 30/11 15:50 Newbury  Get Your Ladbrokes 1 Free Bet Today Handicap Hurdle : PRIDE OF LECALE (11,00 each-way)

Σάββατο 30/11 16:25 Newbury Ladbrokes ‘Where The Nation Plays’ Intermediate Hurdle : ELVIS MAIL (8,00 each-way)

Σάββατο 30/11 16:40 Newcastle Ryder Architecture British EBF ‘National Hunt’ Maiden Hurdle : RARE CLOUDS (3,75)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

 

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious