1383

Skotostrious

Η ώρα να λάμψει ξανά…

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο ! Σπουδαίες ιπποδρομιακές ημερίδες σήμερα στο νησί καθώς πραγματοποιούνται κούρσες στα ιπποδρόμια του Ascot και Newmarket όπου και δείχνει να υπάρχει ιπποδρομιακό ενδιαφέρον. Ξεκινώντας λοιπόν τις επιλογές μας κάνουμε μια στάση στο βασιλικό σιρκουί του Ascot όπου στην κορωνίδα της ημερίδας, την Betfred Summer Mile Stakes, κάνει τη φετινή του επανεμφάνιση ο LORD GLITTERS o oποίος επιστρέφει στον τόπο της μεγαλύτερης εώς τώρα επιτυχία στην καριέρα του, την περσινή Group 1 νίκη στο Royal Ascot.

Δεν κατάφερε να φανεί τόσο ανταγωνιστικός  στο υπόλοιπο της σεζόν αγωνιζόμενος στε Group κούρσες και σήμερα στην πρεμιέρα του στη σεζόν κατεβαίνει σε κλάση. Θεωρείται σπεσιαλίστας του ιπποδρομίου, δε θα φέρει κάποια ποινή στο handicap λόγω της περσινής νίκης και με τον στάβλο να είναι σε καλή φόρμα αναμένεται να είναι στους πρωταγωνιστές της σημερινής κούρσας.

Λίγο νωρίτερα στο ιπποδρόμιο του Newmarket πραγματοποιείται μια εξίσου δυνατή κούρσα τριετών, η Bet365 Mile Handicap, στην οποία είναι δύσκολο να μη τραβήξει την προσοχή μας το φαβορί FINEST SOUND στις τρέχουσες αποδόσεις. Δεν είχε σκοράρει ως διετής άλλα επέστρεψε πολύ δυνατός αυτή τη σεζόν μετά από δύο επεμβάσεις που έκανε για να βοηθηθεί στην αναπνοή και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα με νίκη στην πρεμιέρα του με εντυπωσιακή άνεση και πολύ καλή δεύτερη θέση στο Royal Ascot.

Εχει τη δυνατότητα να προοδεύσει και άλλο και με την παρουσία του κορυφαίου τζόκεϋ Silvestre De Sousa αναμένεται να είναι μέσα στη διεκδίκηση της νίκης.

ΥΓ : την επιλογή 4 θέσεων each way την κάνουμε όπως φαίνεται στη φωτό :

Συνοπτικά.

Σάββατο 11/07 15:50 Newmarket Bet365 Mile Handicap : FINEST SOUND (3,25)

Σάββατο 11/07 17:15 Ascot Betfred Summer Mile Stakes : LORD GLITTERS (8,50 4 θέσεις each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

H κούρσα στο Newmarket βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 511, αρ : 3)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious