1871

Skotostrious

Η ώρα της “βοής”…

Η αναμονή έλαβε τέλος και η διάσημη “βοή” θα ακουστεί ξανά στα περίχωρα του Cheltenham σήμερα το μεσημέρι για μια φορά ακόμα δίνοντας το σύνθημα στα καλύτερα άλογα σε ιπποδρομίες με εμπόδια θα διαγωνιστούν σε ένα τετραήμερο με κούρσες του υψηλότερου επιπέδου. Μαζί με αυτά και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις στοιχηματικές ευκαιρίες που θα μας οδηγήσουν στα κέρδη.

Χωρίς καθυστέρηση λοιπόν ας πάμε στις επιλογές της πρώτης ημέρας.

Η πρεμιέρα του φεστιβάλ  Sky Bet Supreme Novices’ Hurdle δεν δείχνει τόσο ισχυρή όσο παλαιότερες εκδόσεις της αλλά υπάρχουν αρκετά θετικά στην παρουσία του FAKIR D’OUDIARIES. Αλλαξε στάβλο πριν 5 μήνες και αυτό έδωσε μεγάλη ώθηση στην καριέρα του καθώς έχει 2/2 με τη δεύτερη νίκη μάλιστα να έρχεται στο ίδιο ιπποδρόμιο σε Grade 2 ιπποδρομία.

Είναι ο μοναδικός τετραετής της κούρσας πράγμα που του επιτρέπει να τρέχει με 8 lbs λιγότερο βάρος και αναμένεται να είναι πρωταγωνιστικός σήμερα.

Ενας παλιός γνώριμος μας αγωνίζεται στην τρίτη ιπποδρομία του προγράμματος. την Ultima Handicap Chase. Πρόκειται για τον MINELLA ROCCO, δεύτερο στο προπέρσινο Gold Cup, ο οποιός έρχεται στη σημερινή ιπποδρομία σε αρκετά καλή κατάσταση μετά τις φετινές κούρσες προετοιμασίας.

Ο εκπαιδευτής του έχει ένα αρκετά καλό ρεκόρ στη συγκεκριμένη κούρσα και καθώς το handicap του είναι σε πολύ καλό επίπεδο μπορεί να διακριθεί και σήμερα.

Συνοπτικά

Τρίτη 11/03 15:30 Cheltenham Sky Bet Supreme Novices’ Hurdle : FAKIR D’OUDIARIES (6,50)

Τρίτη 11/03  16:50 Cheltenham Ultima Handicap Chase : MINELLA ROCCO (8,00 6 θέσεις πλασέ)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Οι κούρσες περιλαμβάνονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ.

019 αρ.18 και κωδ 024 αρ.4)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious