788

Tzini

Η ώρα της κρίσης! (UPDATE)

Καλησπέρα σας! Την προηγούμενη βδομάδα πήραμε ακριβώς ότι αξίζαμε από τις ομάδες της Αφρικής και μπαίνουμε πλέον στην 5η αγωνιστική των ομίλων των CAF διοργανώσεων.  Το τοπίο ξεκαθάρισε αρκετά και στις δύο διοργανώσεις και τα κουκιά είναι μετρημένα από δω και πέρα. Αποδόσεις έχουμε για τα περισσότερα παιχνίδια από το Champions League προς το παρόν, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε για το τριήμερο, με το πρώτο παιχνίδι να παίζει σήμερα στις 18:00.

Στον πρώτο όμιλο η Mamelodi καθάρισε την υπόθεση πρόκριση με δύο πολύ μεγάλες νίκες κόντρα στην Αl Ahly. Όντας αδιάφορη τώρα καλείται να ταξιδέψει στο Σουδάν και να αντιμετωπίσει την Al Hilal. Οι Σουδανέζοι είναι αρκετά δυνατοί στην έδρα τους και ξέρουν ότι με έναν τουλάχιστον βαθμό, θα πάνε την τελευταία αγωνιστική στην Αίγυπτο να παίξουν την πρόκριση με την Αl Ahly.

Το κόμπο 1Χ & u2.5 στο 1,90 θα γίνει μια δυάδα με κάτι από τα παρακάτω.

Στον δεύτερο όμιλο, η AmaZulu αν χάσει, χάθηκε. Θέλει να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη Raja για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Raja από την άλλη δεν θα έλεγε όχι σε μια ισοπαλία καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει τη Setif εντός. Περιμένω ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι με τους Νοτιοαφρικανούς να μην χάνουν.

Και εδώ το κόμπο 1Χ & u2.5 βρίσκεται στο 1,90 και το κρατάμε.

Στον τρίτο όμιλο έχουμε την Esperance που παίζει με την ουραγό και πιο αδύναμη ομάδα των ομίλων Jwaneng Galaxy. Αναμένεται ένα εύκολο απόγευμα αλλά δεν είναι το μόνο ματς που δεν έχουμε τιμές ακόμα. Στο δεύτερο ματς του ομίλου η Belouizdad θα υποδεχτεί την Etoual από την Τυνησία. Με νίκη οι Αλγερινοί εξασφαλίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν την Esperance για την πρωτιά του ομίλου.

Η Belou βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ο άσσος του 1,90 κρύβει αξία. Η Etoual έχει αρκετά εσωτερικά προβλήματα και θέλει ένα 2/2 για να έχει τύχες να προκριθεί. Και πάλι μπορεί να μην είναι αρκετό και θεωρώ ότι έχει παρατήσει το Champions League και έχει επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα όπου έχει μείνει λίγο πίσω. Ο άσσος σε συνδυασμό με το no goal στο 3,25 έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία από τον απλό του 1,90.

Στον τέταρτο και τελευταίο έχουμε το φετινό δράμα της διοργάνωσης. Η Wydad έγινε η πρώτη Μαροκινή ομάδα που κάνει διπλό στην έδρα της Zamalek, μια νίκη που αφήνει τους Αιγύπτιους εκτός διοργάνωσης. Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές στους Φαραώ, με τον πρόεδρο να ανακοινώνει ότι θα μπούνε στον πάγο πολλοί πρωτοκλασάτοι παίκτες και θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες από την μικρή ομάδα των U20.

Έχει τεθεί και ζήτημα πληρωμών, οπότε καταλαβαίνετε ότι το κλίμα είναι κάκιστο. Ταξιδεύουν στην Αγκόλα για να αντιμετωπίσουν την Petro Atletico η οποία με νίκη θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρωτιά. Ο άσσος στο 2,20 θα ήταν αν η Zamalek δεν είχε όλη αυτά τα προβλήματα και σε συνδυασμό με το u3.5 τον έχουμε στο 2,75 όπου έχει αξία. Η Wydad παίζει στην άλλη ομάδα του ομίλου από την Αγκόλα, η οποία είναι αδιάφορη αλλά δεν πρόκειται να χαριστεί καθόλου.

Παραδοσιακά δυσκολεύεται η Wydad στην Αγκόλα και το 2,10 του διπλού είναι σωστό.

Θα πάω με δύο δυάδες και ένα μονό ποντάρισμα στην Petro Atletico αλλά και λίγο την τετράδα. Η χημεία θα παίξει καθοριστικό ρόλο οπότε μπορείτε να κάνετε ότι συνδυασμό θέλετε με βάση αυτά που διαβάσατε παραπάνω! Αυτά προς το παρόν για το Champions League, πολύ πιθανό και κάποιο update όταν έχουμε τιμές για το Confederation Cup.

Τα λέμε!

UPDATE

Καλησπέρα σας! Σταθήκαμε λίγο άτυχοι το ΣΚ με τα γκολ νωρίς στα παιχνίδια για τη Raja και τη Mamelodi, με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάποια επιστροφή. Βρισκόμαστε σε ρυθμό εθνικών ομάδων μετά από λίγο καιρό αλλά οι φίλοι μας οι Αλγερινοί έχουν ορίσει κάποια εξ αναβολής παιχνίδια και ένα εξ αυτών είναι το μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας μεταξύ Belouizdad και MC Alger.

Η Belouizdad βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αρχή της χρονιάς, παίζοντας αρκετά ποιοτικό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της χώρας. Τις προάλλες δεν κουράστηκε καν στη νίκη της με 2-0 κόντρα στην Etoual και με νίκη σήμερα θα κάνει καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σπάνια ξεφεύγουν στα γκολ τα ντερμπι στην Αλγερία, οπότε θα πάμε στο συνδυαστικό 1 & U3,5 στο 2,50.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini