943

Skotostrious

Η ώρα του κύριου καθηγητή…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Χαλαρά συνεχίζεται το πρόγραμμα στις αγγλικές ιπποδρομίες καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα κάποιες καλές στοιχηματικές ευκαιρίες ακόμα και σε μια σχετικά αδιάφορη ημέρα όπως και σήμερα και θα κάνουμε μια στάση στο ιπποδρόμιο του Newmarket και στην δεύτερη κούρσα του προγράμματος, μια ιπποδρομία μόνο για διετείς, στην οποία αγωνίζεται ο MR PROFESSOR.

Ξεκίνησε την καριέρα του με μέτριες επιδόσεις άλλα μετά την μετακόμιση του σε νέο στάβλο και αγωνιζόμενος στην απόσταση του 1 μιλίου (1,600 μέτρα) δείχνει αναγεννημένος. Εχει σκοράρει ήδη 2 φορές και έρχεται σήμερα με μια πολύ καλή επίδοση σε εκπαιδευτική κούρσα για νέους ίππους (nursery) στο γρασίδι, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση και διαφορά στο φίνις.

Σίγουρα σήμερα έχει δυσκολότερο έργο καθώς ανεβαίνει κατηγορία άλλα με την πρόοδο που έδειξε στις τελευταίες τους εξόδους συν τους χρόνους που πέτυχε στις 2 νίκες του δείχνει ότι θα είναι άκρως ανταγωνιστικός. Θα φέρει ποινή στα βάρη 6 lbs άλλα συνεχίζει να αγωνίζεται στο χαμηλό επίπεδο του handicap. Σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ αξίζει να το στηρίξουμε για το χατ τρικ.

Συνοπτικά

Πέμπτη 23/09 15:35 Newmarket Federation Of Bloodstock Agents Nursery : MR PROFESSOR (7,50)

Η ώρα είναι Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious