1664

Skotostrious

Η ώρα των αποκαλυπτηρίων…

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο !! Πολύ ενδιαφέρουσες ημερίδες σήμερα σε διάφορα ιπποδρόμια στο νησί και καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου έχουμε τα αποκαλυπτήρια των διετών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά. Ενα από αυτά τα διετή που πιθανόν να δείξει πραγματάκια του χρόνου είναι το πουλάρι FUWAYRIT.

Εχει δώσει τα διαπιστευτήρια του ήδη με δύο νίκες που ήρθαν με μεγάλη άνεση και σήμερα σε μια κούρσα εκπαιδευτικού χαρακτήρα (nursery) αναμένεται να έχει πολύ έντονη παρουσία. Σε ένα στίβο που για την απόσταση ευνοούνται τα άλογα που ξεκινάνε στις πρώτες θέσεις της εκκίνησης έχει τη πολύ καλή θέση στο 2 του βατήρα. Εχει προφίλ που σίγουρα βελτιώνεται με την κάθε κούρσα και σήμερα λογικά θα είναι το άλογο που πρέπει όλοι να νικήσουν.

Λίγο αργότερα σε μια Group 1 κούρσα με έντονο συναγωνισμό δε γίνεται να προσπεράσω το αήττητο (4/4) SISKIN. Νικητής σε αυτό το επίπεδο στην τελευταία του ιπποδρομία έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες και περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης. Εχει να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρό ανταγωνισμό άλλα έχοντας αφήσει πίσω του σημερινούς ανταγωνιστές δείχνει ότι θα είναι κοντά στις πρώτες θέσεις.

Σε ένα απ τα πιο ιστορικά handicap του νησιού, το Cambridgeshire Handicap, ίσως αξίζει να ψάξουμε την έκπληξη στον NICHOLAS T. Σε πολύ καλή φόρμα φέτος με δύο νίκες και καλά πλασαρίσματα σε αντίστοιχης δυναμικής ιπποδρομίες, έρχεται σήμερα να αγωνιστεί με σύμμαχο και το καλό βάρος που θα φέρει συγκριτικά με τις επιδόσεις του. Σε μια πολύ ανοιχτή κούρσα που έχει δώσει στο παρελθόν νικητές με παρόμοιο προφίλ σε πολύ υψηλές αποδόσεις,  δε θα είναι καθόλου παράξενο αν είναι κοντά στις πρώτες θέσεις και σήμερα.

Συνοπτικά

Σάββατο 28/09 16:45 Chester Incom-CNS Group 30th Anniversary Nursery : FUWAYRIT (3,00)

Σάββατο 28/09 17:00 Newmarket Juddmonte Middle Park Stakes : SISKIN (6,50)

Σάββατο 28/09 17:40 bet365 Cambridgeshire Handicap : NICHOLAS T (34,00 each-way)

Η ώρα είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

 

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious