1069

Skotostrious

Η ώρα των ντέρμπυ…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Ωρα για ντέρμπυ στην Αγγλία καθώς σήμερα και αύριο διεξάγεται το παλαιότερο φεστιβάλ στο νησί στο πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνονται από τις πιό ιστορικές κούρσες , τα Εpsom Oaks για τριετείς φοράδες με πρώτη ημερομηνία διεξαγωγής το 1778 και το Epsom Derby για πουλάρια και φοράδες με αντίστοιχη ημερομηνία το 1780.

Χωρίς χρονοτριβή λοιπόν ας δούμε τι επιλογές έχουμε από την πρώτη ημερίδα της σπουδαίας διοργάνωσης.

Δύο οι σημερινές επιλογές και η πρώτη μας έρχεται από την τέταρτη κούρσα του προγράμματος, ένα πολύ δυνατό χάντικαπ στο οποίο ο VICTORY CHIME έχει αρκετές πιθανότητες να επαναλάβει την επιτυχία που είχε στην ίδια απόσταση και ιπποδρόμιο πριν 45 μέρες.

Δείχνει να αρέσκεται στο συγκεκριμένο στίβο καθώς αγωνίστηκε με μεγάλη άνεση όντας στο κεφάλι της κούρσας απ την εκκίνηση. Για την συγκεκριμένη νίκη φέρει ποινή μόνο 4 lbs στο handicap και καθώς δείχνει στην καλύτερη φάση της καριέρας του αξίζει να τον στηρίξουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση έρχεται από την επόμενη κούρσα του προγράμματος, την κλασική Epsom Oaks και θα στηρίξουμε μια φοράδα με παρόμοιο προφίλ με την πρώτη μας επιλογή, καθώς θα στηρίξουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ την DUBAI FOUNTAIN (each-way).

Ερχεται στην κορύφωση της αγωνιστικής κατάστασης της καθώς στην τελευταία της έξοδο και αγωνιζόμενη στην ίδια απόσταση με σήμερα σκόραρε εμφατικά αφήνοντας πίσω μια από τις σημαντικότερες σημερινές της αντιπάλους. Σίγουρα ο σημερινός ανταγωνισμός είναι ο κορυφαίος που θα αντιμετωπίσει στην καριέρα της άλλα συγκρίνοντας τις επιδόσεις όλων των συμμετεχόντων δείχνει να έχει την καλύτερη φόρμα από τις υπόλοιπες φοράδες και σε απόδοση αουτσάιντερ αξίζει να την ποντάρουμε.

Συνοπτικά

Παρασκευή 04/06 17:45 Epsom Downs Cazoo Handicap : VICTORY CHIME (7,00)

Παρασκευή 04/06 18:30 Epsom Downs Cazoo Oaks : DUBAI FOUNTAIN (10,00 ενισχυμένο each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 026, αρ : 02 / κωδ : 027, αρ : 02)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious