1237

Editorials

Η Thanksgiving Day του Betsellers!

Στην Ελλάδα, δεν έχουμε Τhanksgiving Day που γιορτάζεται τέλη Νοέμβρη στις ΗΠΑ, δεν έχουμε Hμέρα Eυχαριστιών. Αν είχαμε, αν μπορούσαμε να έχουμε εδώ στο Betsellers μιά τέτοια μέρα, θα καθιερώναμε την 1η Δεκέμβρη!

Γιατί -σε απόλυτη αντιδιαστολή με όσα συμβαίνουν γύρω μας, στην κοινωνία, στην χώρα, στον κόσμο όλο, τα οποία σου μαυρίζουν την ψυχή- εδώ στον μικρόκοσμό μας περνάμε καλά.

Και περάσαμε έναν Νοέμβρη όπου θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, με αποκορύφωμα χθες, πρωτομηνιά.

Να ευχαριστήσουμε/ανταποδώσουμε γιατί “τιμήσατε” με την παρουσία σας/συνδρομή σας τα “γενέθλια μας”. Τον μήνα που αφήσαμε οι συνδρομές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Γιατί μας στηρίζετε χρόνια και στα δύσκολα. Γιατί η παρέα μεγαλώνει και πέρα απ΄τον όγκο μεγαλώνει καθημερινά και σε ποιότητα.

Αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα στο chat δεν έχει προηγούμενο. Ολοι προσφέρουν ότι μπορούν, η δουλειά είναι ομαδική.

Κάναμε και τα δωράκια μας φυσικά, δύο καλοί φίλοι, οι συνδρομητές Γιώργος (morfis) και Δημήτρης (ypoulo pezouli) ήταν οι μεγάλοι τυχεροί της κλήρωσης του Betsellers κερδίζοντας από μιά εξάμηνη συνδρομή!

Και φυσικά, στο κυρίως ζητούμενο: Εδώ στο Betsellers ντουντούκα δεν βγάζουμε.

Ούτε θα βγάλουμε. Αλλά οφείλουμε να αναφέρουμε ότι σας ευχαριστούμε/ανταποδίδουμε και αμιγώς στοιχηματικά. Με ένα εξαιρετικό τετράμηνο από τον Αυγουστο που ξεκίνησε η σαιζόν, με κάβες “καταπράσινες”, με μεγάλες νίκες από αυτές που φέρνουν εξαιρετικά κέρδη. Ειδικά το τελευταίο διάστημα. Λεπτομέρειες δεν θα πούμε, απλά το κλείσιμο του Νοέμβρη με το άνοιγμα του Δεκέμβρη ήταν το “κερασάκι”.

Μας είπατε λοιπόν πρώτοι το δικό σας “ευχαριστώ” μέσω των συνδρομών και της καθημερινής παρουσίας και προσφοράς, σας είπαμε το δικό μας μέσω δώρων και (πολύ) καλών κερδών!

Ποιά εξήγηση υπάρχει γιά την φετινή εξαιρετική (ως τώρα) σαιζόν; Οι παράμετροι είναι πολλές, χιλιογραμμένες, δουλειά, μελέτη, υπευθυνότητα, γνώση, υπομονή και άλλα.

Ομως φέτος υπάρχει και κάτι ακόμα. Κάτι που το περιμέναμε και είναι αμιγώς αγωνιστικό/ποδοσφαιρικό.

Μιά “αλλοπρόσαλλή” λόγω συνθηκών σαιζόν (κακές προετοιμασίες, φορτωμένο πρόγραμμα με παίκτες στα όριά τους, έλλειψη κόσμου και άλλα) εμείς εδώ την στρέψαμε υπέρ μας. Πως έγινε αυτό; Ιδού ένα παράδειγμα:

Οποιος κάνει ένα τσεκάρισμα σε 18 “μεγάλα” ονόματα-φανέλες, από αυτές που παίζει κατά κόρον η μάζα παγκοσμίως, θα διαπιστώσει ότι έχουνε δώσει όλες μαζί 176 ματς στα πρωταθλήματά τους.

Τότεναμ-Λίβερπουλ-Τσέλσι-Γιουνάιτεντ-Σίτι-Ατλέτικο-Ρεάλ-Μπάρτσα-Σεβίλλη-Παρί-Λιλ-Λυών-Μπάγερν-Λειψία-Ντόρτμουντ-Ιντερ-Γιουβέντους-Νάπολι είναι τα δεκαοκτώ “βουνά”. Σε αυτά τα 176 ματς, κέρδισαν τα 100. Οταν τα “big guns”, η ευρωπαική αφρόκρεμα, έχουν φτάσει μόλις και οριακά στο 57% νικών και έχουν ήδη γκελάρει σε ποσοστό 43%, τότε όλα είναι καθρέφτης.

Ηταν αναμενόμενο φέτος, το βλέπουμε λοιπόν και στα αποτελέσματα (και αν κατέβουμε σκαλί σε ομάδες λίγο “μικρότερες” αλλά που επίσης τις προτιμάει ο κόσμος, τύπου Αταλάντας ή Λάτσιο ή Ρεν ή Λέστερ τότε το ποσοστό γκέλας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο).

Αλλά όταν γκελάρουν τα φαβορί, ποιός κερδίζει; Εμείς στο Betsellers! Γιατί εδώ ψάχνουμε αξίες, ψάχνουμε κόντρες, τα φαβοράκια δεν μας έλεγαν ποτέ τίποτα.

Ιδού το “μυστικό”. Αυξήθηκαν οι γκέλες φαβορί=αυξήθηκαν οι επιτυχίες των αουτσάιντερ=αυξήθηκε το κέρδος μας!

Οπότε…μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Κλείνουμε εδώ το ευχαριστήριο Editorial, περιμένουμε κι άλλους φίλους στην παρέα μας και μακάρι πάντα στις ζόρικες μέρες να βρίσκουμε τρόπο να χαμογελάμε, όπως χαμογελάμε εδώ στο Betsellers.

Γιορτές έρχονται, ένα έστω τόσο δα λιθαράκι αισιοδοξίας ας το προσθέτουμε, όλοι το έχουμε ανάγκη.

**Υπενθύμιση σε κάποιες βασικές οδηγίες για τις εγγραφές/ανανεώσεις: Τα ήδη μέλη που έχει λήξει/λήγει άμεσα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση». Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή».

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας.

Παλαιότερα Editorials