252

Thassios

Θέαμα και ένταση – UPDATE!

Καλημέρα betsellerades μου!

Ας κάνουμε μια περίληψη των όσων είδαμε και περάσαμε σε αυτή τη στήλη. Τη προηγούμενη Κυριακή είδα επιτέλους αυτό που περίμενα στο ματς της Γκρέμιο. Δηλαδή καυτή ατμόσφαιρα , πάθος , ένταση και πολύ ξύλο. Αποτέλεσμα να έχουμε 12 κίτρινες και 1 κόκκινη. Ωραία και όμορφα πράγματα. Μετά στα μεσοβδόμαδα όμως είχαμε τη πρώτη μεγάλη αδικία εις βάρος μου για φέτος.

Αναφέρομαι φυσικά στην Μπολιβάρ. Δε ξέρω αν είδατε το παιχνίδι , όπως έκανα εγώ και δεν έκλεισα μάτι μετά. Αν δεν το είδατε , ρίξτε μια ματιά στα στατιστικά. Το ματς ήταν να έρθει ένα ωραίο 2-1 με ανατροπή και να έρθουμε στα ίσα στην κάβα. Οπότε εδώ με αδίκησε! Στα υπολοιπα πήραμε κάτι ψιλά από τους Κολομβιανούς ενώ η Βίμποργκ δε μπόρεσε να γυρίσει το ματσάκι (άξιζε πάντως γκολ).

Πάμε τώρα στα φρέσκα.

Ξεκινάω από τα δύο παιχνίδια που περιμένω κάρτες. Το ένα είναι στην Ισπανία ανάμεσα στην Σεβίλλη και τη Χιρόνα. Η Σεβίλλη δεν έκανε καλή αρχή και περιμένω η Χιρόνα σήμερα να την ζορίσει. Όπου ζόρια και κάρτες. Η Χιρόνα ρίχνει κλωτσιές από την αρχή και περιμένω να πάρει κάρτα από το ημίχρονο. Από εκεί και πέρα περιμένω τουλάχιστον 2 από Σεβίλλη και 3 από Χιρόνα.

Όλο αυτό σαν bet builder δίνει 3,4 και αξίζει στα μάτια μου.

Μετά πάμε στη Πορτογαλία. Εδώ έχω δύο ομάδες που θέλουν να κάνουν τη πρώτη τους νίκη καθώς μετράνε από 2 ήττες η καθεμία. Η Φαρένσε λοιπόν υποδέχεται την Τσάβες και περιμένω να πέσουν κορμιά. Η Τσάβες έχει αντικρίσει ήδη φέτος 2 κόκκινες και δε νομίζω να γίνει καλό παιδί σήμερα ξαφνικά.

Ο Προπονητής της Τσάβες Jose Gomes (φώτο στήλης) δήλωσε ότι θα είναι μια σκληρή μονομαχία όπου θα πρέπει να αντιδράσουν στο σκληρό παιχνίδι της Φαρένσε αν θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένας προπονητής που άφησε αιχμές και για τη διαιτησία στο ματς με τη Μπράγκα. Περιμένω οπότε ένταση στο παιχνίδι. Εξαιρετικός ρέφερι ο Godinho για τέτοιο παιχνίδι δεν θα κρατήσει τις κάρτες στο τσεπάκι.

Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 4,8.

Μετά περνάμε στα γκολ και στα υπόλοιπα ειδικά. Εδώ ξεκινάω από τη Γαλλία όπου περιμένω παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες στο Μαρσέϊγ – Μπρεστ. Στα μάτια μου ξεκινάει από το 1-1 και μετά γέρνει ελάχιστα προς τα αριστερά. Η Μπρεστ έχει ήδη 5 γκολ ενεργητικό και περιμένω να σκοράρει μέσα στην Μασσαλία.

Οπότε θέλετε 1 + g/g , θέλετε 1-1 ή 2-1 anytime score ;;;Διαλέξτε!

Τέλος έχω και ένα g/g ημιχρόνου από τις χαμηλές κατηγορίες της Νορβηγίας. Στο Βάρντ – Φραμ έχω ομάδες που φαίνεται απο τα στατιστικά ότι είναι ομάδες που όσα φάνε και όσα βάλουνε. Στα παιχνίδια τους έχουν μέσο όρο σε γκολ περίπου στο 4. Τα μισά παιχνίδια εντός της Βάρντ ήταν g/g στο ημίχρονο και περιμένω και σήμερα παιχνίδι με θέαμα.

Το g/g ημιχρόνου δίνει 4 ενώ το ”g/g + όβερ 3,5” δίνει 2,8. Δείτε τις σας αρέσει και διαλέξτε!

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο! Αυτά τα λίγα είδα και μου άρεσαν. Πάμε τώρα δούμε τι θα κρατήσω.

Θα κάνω το εξής! Σε Μαρσέϊγ και Βαρντ θα κρατήσω σε μονά το 2-1 anytime score στη Μασσαλία και το g/g ημιχρόνου στη Νορβηγία. Μετά θα κάνω δυάδα τα 1-1 anytime score στη Γαλλία και το ”g/g + όβερ 3,5” στη Βαρντ.

Στις κάρτες τώρα έχω 3 ομάδες (πλην Χιρόνας) που καίγονται για μια νίκη. Σεβίλλη , Φαρένσε και Τσάβες. Δεν θέλω να ανοιχτώ και να παίξω και τα δύο παιχνίδια. Το έχουμε πει για τις κάρτες. Οπότε θα ποντάρω το Πορτογαλικό που θα καίγονται και οι δύο ομάδες για τη πρώτη νίκη και περιμένω πιο πολύ ένταση σαν Πορτογάλοι. θα ρίξω και το κόμπο λίγο!

Τα λέμε στο chat εμείς όπου θα ρίξουμε κανένα live.

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

UPDATE!!

Κι εκεί που καθόμαστε ήσυχα ήσυχα στο chat και βλέπουμε κανένα live ,βάζει το φυτίλι ο Billaras! Μου λέει ρε Thassie γιατί δεν έπαιξες κόκκινη στο Αντερλεχτ – Σαρλερουά. Πόσο δίνει μου λέει;; Του λέω 4,35! θα χυθεί αίμα μου λέει. Του λέω δεν είναι τυχαία τόσο καλές οι αποδόσεις.

Το τσέκαρα! Ρέφερι είναι κάκιστος ενώ δεν έχει βγει κόκκινη στα τελευταία 12 ματς μεταξύ τους. Αυτός εκεί να επιμένει. Η Άντερλεχτ πέρυσι έδιωξε τον προπονητή ως αποτυχημένο να μου λέει , με ντου των οπαδών στο σπίτι του και αυτός φέτος πήγε στην Σαρλερουά. Μετά από όλο αυτό δε μπορώ να μην κάνω update. Καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει αν βγει κόκκινη και δεν το έχω ποντάρει (χοχοοχο πλάκα κάνω, όντως ήθελα ένα σπρώξιμο για το παιχνίδι αυτό)! Ούτως ή άλλως σήμερα στο no bet ήμουν.

Ας ρίξω 2 μοναδούλες αφού με έσπρωξε τόσο πολύ. Το ειδικό ΄΄όβερ 3,5 κίτρινες + κόκκινη ” δίνει 7,25. Παίζω κίτρινες γιατί αυτός ο ρέφερι από εκεί θα βγάλει κόκκινη (σαν 2η). Είναι πολύ πολύ δύσκολος.

Αυτά τα ωραία λοιπόν. Πάμε δίπλα στο chat να συνεχίσουμε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS