2211

Billaras

Θέαμα με…μιά έκπληξη!

Καλησπέρα στους φίλους του betsellers. Εβδομάδα Champions Leaugue για μας τους ποδοσφαιρόφιλους . Ταυτόχρονα είναι και Μεγάλη Εβδομάδα, το Champions Leauge των γιαγιάδων όπως διάβασα κάπου στο twitter (γελάω…μόνος μου). Στους Αγώνες της Κυριακής πέρασε η δυάδα με το οβερ στο ντέρμπυ της Αθήνας και το διπλό της Ραπίντ στο “φιλικό” με την Μάτερσμπουργκ ενώ η Σοσιεδάδ ήρθε ισόπαλη δίκαια με την Ειμπάρ.

Μπορεί να βγήκε η δυάδα αλλά έκανα λάθος που έπαιξα το ΑΕΚ-ΠΑΟ γιατί για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές αλλά οι διαιτητές. Αν και Παναθηναικός πήγα να δω το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μαζί με ΑΕΚτσήδες φίλους που ταξίδεψαν απο επαρχία αυθημερόν. Έφυγα ακόμα μια φορά απογοητευμένος, όχι γιατί η ομάδα μου έχασε με 3-0, όχι γιατι περίμενα να δω καλύτερο θέαμα αλλά γιατί για ακόμα μια φορά είδα ΑΣΧΕΤΟΥΣ διαιτητές να χαλάνε τον αγώνα.

Μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ οτι αδικήθηκα ή κάτι τέτοιο όπου δεν είναι στη φιλοσοφία μου. Στο σήμερα, σκέφτομαι τον άσσο της Σεβίλλης. Απο τη μια έχουμε την απουσία του Μπανέγα, και μια άμυνα που είναι απο τις χειρότερες ττης Primera Division. Aπο την άλλη τα τελευταία χρόνια αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει μέταλλο στην Ευρώπη. Στον προηγούμενο γύρο δέχτηκε μόνο ένα γκολ απο την united ενώ τα πάντα είχαν κριθει.

Η Μπάγερν στα δικά μου μάτια δεν είναι η υπερηχητική ομάδα της πρώτης θητειάς του Χάινκες, ούτε την εμπιστεύομαι όπως την Μπαγερν του Γκουαρντιόλα. Δεν λαμβάνω σαν κριτήριο οτι διέλυσε την Ντόρτμουντ που φέτος παραπαίει και ίσως πολλοί τρόμαξαν. Εγώ θα ποντάρω την Σεβίλλη και το μέταλλο της αλλά και επειδή το ένστικτο μου λέει οτι θα έχουμε και μια μεγάλη έκπληξη στα ζευγάρια.

Πιστεύω η έκπληξη θα είναι η πρόκριση της Σεβίλλης. Στην Ιταλία έχουμε την Αταλάντα η οποία είναι στο -3 απο τη Μίλαν στο κυνήγι μιας θέσης στο Europa League και τρεις βαθμούς πίσω της η Σαμπντόρια με το διπλό να δίνει 8.00!!! Συμφωνώ οτι η Αταλάντα έχει μια σταθερότητα αλλά δεν εντυπωσιάζει όπως στην αρχή. Εγώ θα πάω με την τρέλα, τον αυθορμητισμό και την μεσοεπιθετική γραμμή της Σαμπντόριας αλλά με μια κάλυψη draw no bet.

Οπότε καταλήγω σε αυτά τα δυο μονά και ας απολαύσουμε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου απόψε. Νέα στήλη πάλι αύριο όπου έχω καποιες σκέψεις για παιχνίδι διημέρου και κάποιες σκέψεις για το αν μπορεί να σκάσει ¨βόμβα” στο Μετροπολιτάνο. Ποντάρισμα 3/4: Σεβίλλη – Μπάγερν Μ. 1 (5,75) 20 μονάδες. Αταλάντα – Σαμπντόρια 2 DNB (6,00) 20 μονάδες

Παλαιότερα άρθρα του Billaras