207

Thassios

Θέαμα στα ημίχρονα

Καλημέρα παικταράδες μου!

Την Κυριακή οι Αργεντίνοί μας μοίρασαν κολλύρια καθώς κανένα από τα πολλά ντέρμπι δεν είχε ένταση και ξύλο. Δεν είχε όμως και γκολ. Πόσα ματς έληξαν ισοπαλία και τα περισσότερα με 0-0. Οπότε μας έδωσαν μια καλή σφαλιάρα και πάλι καλά που για μια ακόμη φορά ήταν οι Πορτογάλοι να σώσουν τη παρτίδα αλλά και οι Χιλιανοί.

Χθες η Λειψία δε κατάλαβε τι σύστημα παίζει και ήταν ένα τουρλουμπούκι με πολλά λάθη. Με μια τέτοια Λειψία η Σίτι έκανε πλάκα και λογικό να κρύβει τη μπάλα.

Πάμε στα φρέσκα όπου θα κάνω δύο στάσεις. Η πρώτη είναι στο ζευγάρι Παλμέιρας – Μπόκα όπου σας είχα προειδοποιήσει ότι θα ξανακάνω ποντάρισμα σε κάρτες. Δε μπορώ να δεχτώ ότι αυτό το ζευγάρι δε θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια.

Και οι δύο ομάδες θυσίασαν τα παιχνίδια που έπαιζαν , με τη Μπόκα μάλιστα να το κάνει και στο καυτό ντέρμπι. Εξαιρετικός ρέφερι και μένει οι ομάδες να κάνουν αυτό που πρέπει. Ειδικά η Μπόκα αν δεν ρίξει λίγο ξύλο με τα χάλια που έχει , μπορεί να φάει και 3 γκολ. Κρατάω το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες Παλμέιρας + όβερ 2,5 κίτρινες Μπόκα + κόκκινη” σε απόδοση 5.

Πάμε και στη 2η στάση όπου θα είναι στα Ευρωπαϊκά και στο θέαμα (με πολλά γκολ) που βλέπουμε μέχρι στιγμής. Είδαμε πολλά γκολ στη 2η αγωνιστική του σεντονιού ενώ είχαμε δει εξίσου πολλά και στην 1η αγωνιστική σε Europa League και Conference.

Γι αυτό και θα κρατήσω τρία g/g ημιχρόνου να τα κάνω ένα ωραίο τρίξι.

Ξεκινάω από τον όμιλο της ΑΕΚ όπου μου αρέσουνκαι τα δύο παιχνίδια για g/g ημιχρόνου.

Είδαμε εξαιρετικά παιχνίδια στη πρώτη αγωνιστική και περιμένω πάλι τα δύο ζευγάρια να χαρίσουν πλούσιο θέαμα.

Μετά έχω την κλασική Αλκμαάρ που την είδαμε να τρώει ανατροπή από την Ζρίνσκι. Η Λέγκια έχει δοντάκια και περιμένω να σκοράρει απόψε.

Η Μπρέινταμπλικ είναι ομάδα του όσα φάμε και όσα βάλουμε και αντιμετωπίζει μια Ζόρια που σκοράρει εύκολα ενώ δέχεται και γκολ.

Τέλος έχουμε και τη γνωστή Κουκαρίκι που υποδέχεται την Γκενκ. Η Γκενκ δέχεται εύκολα γκολ (είδαμε δύο 3-3 στα τρία τελευταία ματς) ενώ η Κουκαρίκι εντός θα βρει δίχτυα.

Από αυτά λοιπόν που ανέφερα πρέπει να επιλέξω τρία. Η Μάλλον όχι. Θα επιλέξω δύο. Το τρίτο που θα κρατήσω θα έρθει από τα λημέρια του τζίνι. Στη Σαουδική Αραβία περιμένω ένα ακόμη παιχνίδι με πολλά γκολ στο Αλ Ετιφάκ – Αλ Φατέχ.

Δύο ομάδες που έχουν επιθετικές αρετές ενώ πίσω δεν έχουν καλές άμυνες. Στο 4 το g/g ημιχρόνου.

Οπότε θέλω δύο από τα Ευρωπαϊκά. Αφήνω την ΑΕΚ γιατί αρκετά την έχουμε ποντάρει. Ας κερδίσει και όλα καλά. Κρατάω όμως το άλλο ματς του ομίλου για g/g ημιχρόνου σε απόδοση 3,5. Εδώ η διαλογή τώρα κανονικά είναι του καθενός. Εγώ επιλέγω το παιχνίδι της Μπρέινταμπλικ.

Οπότε ένα τρίξι με γκολ και ένα μονό για ξύλο στο Libertadores.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS