2771

Billaras

Θέλει τρόπο, όχι κόπο!

Εγραφα την Τρίτη πως “μιλάνε τα νούμερα”. Πριν λαλήσει τρεις φορές το κοκκόρι, τα 23 σημεία έγιναν 26 (με τα τρία αγγλικά), τα εύστοχα έγιναν επτά στα εικοσιέξι (έξι τα πληρωτέα, μην ξεχνιόμαστε, εκείνη η Χέρενφεν πήγε στράφι), ο τζίρος μου από την περασμένη Τρίτη έγινε 1368 μονάδες (με τις τελευταίες 150) και οι επιστροφές έγιναν… 1620! Καθότι προχθές ήρθαν 556 μονάδες κέρδος.

Που σημαίνει-ναι, καλά μαντεύετε- κέρδος. Η κάβα πλέον είναι στις 8306 μονάδες! Πως είπατε; Εξι πληρωτέα στα εικοσιέξι απο Τρίτη σε Πέμπτη-εννιά μέρες; Και κέρδος; Και αναρωτιέται ο άλλος ο μυρωδιάς “ποιός εγγυάται ότι θα έρθουν έστω τόσα;”. Γιατί, ποιός εγγυάται ότι θα έρθουν τουλάχιστον δεκαπέντε στα εικοσιέξι αντίστοιχα φαβοράκια του 1.

70, g/g, over, ημ/τελ και λοιπές χαζομάρες; Ε; Γιατί με μικρές αποδόσεις και παρολί θες μεγάλη ευστοχία, θες άνω του 57% που είναι τα δεκαπέντε (θες γύρω στο 65%, αλλά…δείξτε μου κάμποσους που πιάνουν τόσα, ας είναι και 1.50). Και ενώ λοιπον ελάχιστοι (μην πω κανένας) δεν την έχει, τους…χαλάνε τα αουτσάιντερ! Ρε κούνια που σας κούναγε και θα σας κουνάει εσαεί.

Ετσι απλά λοιπόν, ενώ…βόγγαγαν οι πολλοί με το Champions League (ε ρε τι αναθεματα άκουσε ο Γουαρδιόλα και ο…Βενγκέρ επειδή δεν το “έφερε over”), εγώ ο αιωνίως βλαξ και γραφικός, έκατσα στα αυγά μου χθες, είδα μπαλίτσα ωραία, χόρτασα, είχα και τα λεφτά στην τσέπη από τα εγγλέζικα της Τρίτης (ένα κλικ ήθελε να είναι “αφρός” το νησί προχθές).

Να με συμπαθάτε αν με διαβάζετε “αγριεμένο”, δεν είμαι. Απλά εχω βαρεθεί ρε παιδιά. Ο κάθε άμπαλος, ο κάθε μυρωδιάς, ο κάθε άσχετος με το κουμάρι αραδιάζει δέκα σημεία την ημέρα με ότι πετάει κι ότι κολυμπάει, χάνει τα άντερά του και μετά ζητάει ξεματιάστρες, βρίζει προπονητές, γενικώς…του φταίνε όλα εκτός από τον ίδιο. Χθες στα σχόλια μπήκαν κάτι λινκ.

Τα είδατε; Τα ανοίξατε; Αν όχι, κάντε το. Ιδού: https://www.youtube.com/watch?v=5cHIIZCPudc το ένα και https://www.youtube.com/watch?v=-QaHN-57Ajo το άλλο. Αγγλικά ξέρετε. Ακούστε τα καλά. Να μην τα λέω εγώ, να τα πουνε άγγλοι ειδικοί στην τηλεόραση. Στα άλογα αναφέρετε, αλλή η φιλοσοφία, η προσέγγιση ειναι η ΙΔΙΑ. Στο 5'.37'' του δεύτερου βίντεο, λέγεται το…επικό: Μα καλά, ο άλλος χάνει το 90% των μπετ” Και έρχεται η απάντηση: “Ε και; Μακροχρόνια είναι κερδισμένος γιατί παίζει με αποδόσεις του 20.

00, άρα θέλει ένα 5-7% ευστοχία γιά να είναι απο πάνω”! Κάντε την αναγωγή, τη μετατροπή στα δικά μας μεγέθη. Σκεφτείτε. Απλά νούμερα είναι. Τίποτα αλλό…. Αυτά με όσα έγιναν. Πάω καρφί στα φρέσκα. Ο χρόνος πιέζει, ήδη ως πριν μιά ώρα έγραφα γιά τα ματς του Σαββατοκύριακου, γιά την αυριανή εφημερίδα. Λοιπόν, χωρίς περιστροφές: Εχω τις πρωτες και αήηττητες στα πρωταθλήματά τους Ντάλντακ (4.

20), Φέγενορντ (4.00), Νις (4.50), Γκαμπάλα (4.75). Δεν μπορεί, αήττητες είναι, σε φόρμα είναι, πρώτες είναι στις χώρες τους, κάτι καλό θα κάνουν! Μπορώ να μιλήσω και γιά Αστάνα και γιά ΠΑΟΚ και γιά Οσμανλι από φαβορί μικρά ή μεγάλα, αλλά γιατί να μπλέξω; Και οριακά άφησα ΑΠΟΕΛ, απλά γιατί πιστεύω ότι ο Μπέντο θα αλλάξει πολλά απόψε. Αν με την εμφάνιση και το σύστημα που είχε, κέρδιζε στη Λάρισα, τότε απόψε θα κόντραρα και Ολυμπιακό.

Αυτά τα τέσσερα λοιπόν.Ολα ανω του 4.00. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Παίζεις τέσσερα μονά, θες ΕΝΑ κι έχεις κερδός, έστω μικρό. Τόσο απλό όσο ακούγεται. Οκ, όμιλοι είναι, βαθμολογία παίζει, οπότε “κρύβονται” και Χ, εγώ απλά δίνω την κατευθυνση, αν κάποιος θέλει καλύπτεται. Εγω…της κάλυψης δεν ήμουν ποτέ. Οπότε, κοιτάω τα σημεία….

Θα μπορούσα να πάω σε yankee, το πρώτο της σαιζόν. Ναι αλλά θα ήθελα 50%, τα δύο μίνιμουμ. Αν ήταν νοκ άουτ ματς θα το έκανα. Τώρα όχι. Τώρα διαισθητικά και μόνο, θα αφήσω ένα έξω. Την Φέγενορντ. Ισως επειδή παίζει δάσκαλος εναντίον μαθητή στους πάγκους και ο Αντβοκατ θα… σκυλιάσει γι αυτό το ματς. Κρατάω Ντάλντακ 1 (4.20)-Νις 2 (4.50)- Γκαμπάλα 1 (4.

75) που είναι και τα τρία μεγαλύτερα και πάω σε ένα patent, να έχω και τα μονά μεσα. ΔΕΝ ήρθαν; Μαντέψτε, από τα κέρδη παίζω, δεν θα είμαι χαμένος! Αυτό είναι το ωραίο της υπόθεσης! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 27/9: 556 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.306 μονάδες. Ποντάρισμα 29/9: Patent: Ντάλντακ 1 (4.20)-Νις 2 (4.50)- Γκαμπάλα 1 (4.75) με 6 μονάδες στην τριάδα, 25 σε κάθε δυάδα και ακολούθως 55 σε κάθε μονό.

Ολο μαζί 246 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.060 μονάδες. Αυτά ήταν. Ούτε τα μισά δεν παίζω από τα κέρδη της Τρίτης, κρατάω το + στην κάβα, θέλω ένα γιά να πατσίσω, εν ολίγοις…κανένα άγχος. Το παιχνιδάκι το ρημάδι δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο. Νέα στήλη πλέον το Σάββατο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras