1392

Billaras

Θαύματα, ξεματιάσματα, δώρα-UPDATE!!

Η επιστήμη πλέον έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά (γέλια). Το’χω πάρει στην πλάκα, δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς. Το θέμα μου δεν είναι αν οι ομάδες πλέον είναι καλές ή κακές. Δηλαδή, τυφλός δεν είμαι, μιά μετριότατη Μπαρτσελόνα, μιά μετριότατη Τότεναμ, τις βλέπω.

Το θέμα μου όμως είναι ότι τα πάντα, με απίθανο τρόπο, θα στραφούν κόντρα.

Οταν δίνεται πέναλτι επανάληψη (ενώ το πρώτο χάθηκε), όταν γίνεται πέναλτι εντελώς τυχαία και χωρίς ίχνος πρόθεσης, όταν το var ακυρώνει γκολ (ισοφάρισης) γιά χέρι και ενώ ο Μόουρα “κουτρουβαλιάζεται” στο χορτάρι, τα βλέπεις και λες οκ, μας κάνει πλάκα η μπάλα. Δύο μέρες κυνηγούσα το…δώρο της Βιγιαρεάλ και δεν μπόρεσα να το ντουμπλάρω, αυτό τα λέει όλα.

Πάω παρακάτω, είπαμε το παίρνω στην πλάκα, είμαι και σε ζόρικη ηλικία γιά να εκνευρίζομαι (χεχεχεχε). Η διάθεση μου εξάλλου είναι καλή, από αύριο απόγευμα θα είμαι Μυτιλήνη, στα εγγόνια μου, θάλασσα, ψάρεμα, να χαλαρώσω λίγο. Η δουλειά…δουλειά βέβαια. Λάπτοπ ανα χείρας, ως τα τέλη του μήνα πάμε “εμπλοκή”, αυτό δεν αλλάζει.

Απλώς είναι διαφορετικό να ξυπνας και να δουλεύεις βλέποντας τη θάλασσα (και να ξέρεις ότι μόλις κλείσεις το λαπτοπ θα είσαι στο νερό με ουζάκι).

Εδώ ανοίγω παρένθεση: Υποθέτω τα ακούσατε και στο Betsellers Radio χθες, ανακοινώνουμε λοιπόν 1) ότι οι εκπομπές θα διακοπούν γιά ένα μικρό διάστημα ως της Παναγίας χοντρικά (γιατι όταν θα γυρίσω εγώ θα φύγει ο Μάκης γιά Ανδρο) και 2) παρότι η προσφορα γιά +2 μήνες δώρο θα τρέχει και γιά όλο τον Ιούλιο, αποφασίσαμε να δώσουμε ένα μήνα παράταση συνδρομής σε όλα τα μέλη που λήγει η συνδρομή τους τον Αυγουστο! Είστε πάρα πολλοί, ο κύριος όγκος ετήσιων συνδρομών γίνεται πάντα Αύγουστο επειδή ξεκινάνε τα πρωταθλήματα.

Γιά όλους εσας λοιπόν που λήγει η συνδρομή σας Αύγουστο, μην…μου αγχώνεστε! Θα μπω εγώ χειροκίνητα και θα προσθέσω έναν μήνα εξτρά σε όλους! Πχ λήγει 12 Αυγούστου η συνδρομή σου; Θα ληξει 12 Σεπτέμβρη. Και πάει λέγοντας. Να κανετε τις διακοπές σας, να μην επιβαρυνθείτε οικονομικά μέσα στο καλοκαίρι μετά από όσα έγιναν με τον κορωνοϊό, δεν θα έχει και πολλά ματς ως τις 12/9, τα Champions League και Europa League θα παίζουν (εκεί ακριβώς 12/9 ξεκινάνε σχεδόν ταυτόχρονα….

όλα τα πρωταθλήματα ξανά, σημειώστε την ημερομηνία). Τι παραπάνω να κάνουμε; Ενας μηνας εξτρά συνδρομής πέρυσι τις γιορτές, ακόμα δυο μήνες εξτρά συνδρομής με κάθε ανανέωση/νέα εγγραφή τώρα (τρέχει ακόμα αυτό, σκεφτείτε ότι μπορούσε κάποιος να γραφτεί Δεκέμβρη με 6+1, να ξαναγραφτεί τώρα με 6+2 και αντί 6+6 μήνες να αγοράσει 7+8=15 μήνες), πλέον…το πάμε ακόμα παραπέρα και χαρίζουμε τον Αυγουστο σε πάρα πολλούς (ξαναλέω, είναι το 50% και βάλε των συνδρομών κάθε Αυγουστο).

Θα ανανεώσετε τον Σεπτέμβρη λοιπόν οι “αυγουστιάτικοι”. Σας θέλουμε όλους πίσω, πάνω από όλα θέλουμε ως παρέα να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Εντός των ημερών θα τα γράψω αυτά και σε Editorial.

Πάμε τώρα στα ματς. Λίγα πράγματα.

Ομολογώ ότι από μεγάλα σημεία ελάχιστα σκεφτηκα. Το “κουλό” της Γουότφορντ, το “κουλό” της Γουιγκαν (αυτό βάση φόρμας μόνο κουλό δεν είναι απλά πέφτει και σε πανίσχυρη/φορμαρισμένη αντιπαλο), ίσως το (υποψιασμένο) ξερό Χ της Βαγιαδολίδ και τέλος ο άσος της Πορτιμονεσε.

Μετά ειναι “μικρομεσαία”. Γουλβς g/g, Λούτον 1, Θέλτα 1, ΟΦΗ g/g, άντε και να βάλω από τώρα και τον αυριανό άσο της Μίντλεσμπρο. Κάτι αλλο δεν μου αρέσει.

Θα το πάω λοιπόν χαλαρά. Ειδικά με όσα γίνονται (έχει κάτι καλά μοναστήρια η Μυτιλήνη, λέω να πάω γιά ένα προσκύνημα να φύγει το κακό μάτι, χεχεχεχε), σιγά μην ορμήσω.

Θα παίξω draw no bet τη Γουίγκαν (αν δείτε τα νούμερά της, κάνει…πρωταθλητισμό) στο 4,5. Θα παίξω και άσο την Πορτιμονένσε (3,40). Μαζί και ως δυαδούλα.

Και μετά, δύο δυάδες “ξερές”. Ελπίζω αυτή τη φορά η χημεία να είναι καλύτερη.

Λούτον 1 με Γουλβς g/g και Θέλτα 1 με Μίντλεσπρο 1 (το αυριανό).

Επεξήγηση δεν χρειάζονται.

Update: Δεν θα αφήσω ομάδα που να μην αναστήσω, τέρμα και τελείωσε, το πήρα απόφαση. Μια άθλια ως χθες Μπέτις, πήρε Χ στην Θέλτα. Μιά άθλια ως χθες Ρέντινγκ (και παντελώς αδιάφορη) έβαλε πέντε στη Λούτον! Προσέξτε: Η Λούτον απ’ την επανέναρξη δεν είχε ήττα, η Λούτον απ΄ το Φλεβάρη είχε μιά ήττα σε δέκα ματς, η Ρέντινγκ είχε να βάλει πέντε γκολ απ΄τον…Γενάρη του 2016 (19/2016 με Χάτερσφιλντ).

Τα έβαλε χθες. Στο μισάωρο είχε 3 στα 3. Τρια σουτ, όλα μέσα, απολύτως τίποτα άλλο. Shit happens, αλλά..πόσα ακόμα θα “πατήσω”;

Ας πάω παρακάτω, δεν αλλάζει κάτι και που γκρινιάζω.

Σήμερα είχε πάλι λίγα εξ’αρχής. Βουτιά το διπλό της Τραμπζονσπόρ, δεν το αγγίζω εκεί που πήγε.

Εσβησα και τη Φαμαλικάο, Εσβησα και το πιθανό Χ της Κορούνια. Και με τι έμεινα; Με την Βιγιαρεάλ που έπεσε κι αυτή πολύ, σχεδόν μιά μονάδα. Με την Μίντλεσμπρο στο τίμιο 2,15. Με το τίμιο over της Νιουκάστλ στο 2,00 (δεν είναι στα επίπεδα “δωρου” που ήταν το 2,50 που’χε με Μπόρνεμουθ αλλά είναι τίμιο). Σκάλισα πολλά ματς, μπας και προκύψει κάτι ακόμα, είδα κάτι αξιόλογο στη Δανία, την Μπρόντμπι.

Αν θυμάστε προ καιρού είχα πετάξει ένα ξεκούδουνο διπλό της Νόρτζελαντ στην Ααλμποργκ και είχε έρθει πανεύκολα. Πάλι γιά κόντρα της Ααλμποργκ λοιπόν. Χάλια μαύρα, γκρίνια, έχασε και τον τελικό κυπέλλου, δεν πάει πουθενά, της λείπει και ο 1ος σκόρερ της. Και η Μπρόντμπι έχει κίνητρο, κυνηγάει την Ααρχους (που θα την υποδεχθεί κιόλας).

Το 2,50 δεν είναι σούπερ ευκαιρία, αλλά είναι τίμιο.

Με αυτό έκλεισα. Τι να παίξω; Αφήνω τη Βιγιαρεάλ που έπεσε πολύ (αφήστε που σήμερα δεν θα εκπλαγώ αν δω καλή Μπάρτσα) και παίζω τα άλλα τρία. Ξερή δυάδα Νιουκάστ over/Μίντλεσμπρο άσο και μετά τα κάνω και τριάδα με Μπρόντμπι μπας και και.

Οποιος θέλει, ας κάνει trixie, εγώ με απόδοσεις κάτω του 2,50 δεν το κάνω.

Νέα στήλη την Τρίτη, ελπίζοντας ότι το…ιώδιο και ο καθαρός θαλασσινός αέρας θα μου αλλάξει όχι την διάθεση (αυτή παραμένει καλή), αλλά την ρέντα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras