1227

Billaras

Θα ήθελα να παίξω…

Χθές σήκωσα τα χέρια ψηλά στα ματσάκια μου. Οχι στην Μάνσφιλντ. Εκεί δικαίως ήρθε 1-0, δεν μπορώ να σταθώ απλώς σε μιά σούπερ ευκαιρία που είχαμε στο 0-0. Η Καρλάιλ ήταν συνολικά καλύτερη, μετά το 1-0 μόνο προς το 2-0 πήγαινε, όχι ανάποδα.

Τα χέρια τα σήκωσα αρχικά στο pre game bet, στην Χάλιφαξ. Από εκεί που έβαζε 5αρες και 3αρες, χθες η μπάλα μουλάρωσε.

Και δεν αναφέρομαι στο δοκάρι που είχε στο 90′ γιά το 2-2. Ιδού τι λέει το BBC: Solihull goalkeeper Ryan Boot made several fine saves to deny Summerfield twice and Danny Williams. Αυτό όσο το ματς ήταν στο 1-1 (και το 2-1 ήταν απιθανιά να ξέρετε, ένα τρομερό γκολ). Ε, δεν πήγε μέσα κάποιο-α, τα έπιανε όλα ο Μπουτ της Σόλιχαλ. Και μετά στο live έπαιξα Γκρίσμπι. Και βρήκε τη μέρα η Σάουθεντ όχι απλά να βάλει τρία γκολ (δεν το είχε κάνει φέτος εννοείται), αλλά έκανε back-to-back νίκη γιά πρώτη φορά από τον Οκτώβρη του 2018! Πάνω από δύο χρόνια είχε να πανηγυρίσει 2η κολλητή νίκη, το έκανε χθες.

Συμβαίνει…

Αυτά με όσα έγιναν, οκ, λίγα είχα βάλει, αλλά έπρεπε να υπάρχει κάποια επιστροφή/κέρδος. Θα τα ξανάπαιζα ξεκάθαρα.

Από εκεί και πέρα, είδατε και χθες τι έπαθαν Σίτι και Τσέλσι. Φέτος δεν θα ξεφύγει καμιά από “κηδείες”. Οπότε το νου σας.

Και πάμε στα φρέσκα. Εχω προβληματιστεί πολύ, πάρα πάρα πολύ, σε πολλά ματς, εκτός ενός.

Το ένα αυτό είναι η Σαουθάμπτον. Οπως περίμενα-και εξήγησα γιατί- το διπλό ξανανέβηκε. Πήγε 3,40 και μου κάνει. Και δεν χρειάζεται και ανάλυση. Η χειρότερη Αρσεναλ των τελευταίων 25 ετών, κόντρα στην καλύτερη Σαουθάμπτον της 10ετίας τουλάχιστον. Ολα βαίνουν κακώς στη μιά, όλα βαίνουν καλώς στην άλλη. Στο χέρι το διπλό, μετά αρχίζει όμως το ζόρι μου με τα υπόλοιπα…

Θα ήθελα να παίξω Σοσιεδάδ.

Ξεκάθαρα. Αυτή η Μπάρτσα είναι μιά τραγωδία. Αλλά βλέπω και την Σόσι να κάνει κοιλιά, βλέπω να λείπουν και οι παιχταράδες Σίλβα-Οϊαρθάμπαλ-Ελιστόνδο-Ιγιαραμέντι. Γαμώτο. Μεγάλο γαμώτο.

Θα ήθελα να παίξω Αταλάντα. Αμα δεν χάνει 2 χρονάκια στο Τορίνο, δεν μπορεί τώρα διπλό που δεν θα έχει και κόσμο; Είναι η διαφορά τους γιά 4+ στο διπλό; Με τίποτα.

Και μετά βλέπω τη μανούρα Γκασπερίνι-Πάπου Γκόμες που αντί να σβήσει, φουντώνει. Και δεν είναι απλή μανούρα. Ο προπονητής-μαέστρος-αναμορφωτής Vs κορυφαίου παίκτη-ηγέτη. Χοντρά λόγια, τον αφήνει πάγκο, ακούγονται πολλά και ότι ήρθαν ως και στα χέρια. Πόσο την επηρεάζει όλο αυτό; Φοβάμαι πολυ…

Θα θελα να παίξω και Χοφενχάιμ αλλά έχει ένα κάρο απόντες επίσης, θα θελα να παίξω και Βόλφσμπουργκ επίσης (άλλο χάλι η Μπάγερν στην παρούσα φάση), αλλά εδώ σκαλώνω αγωνιστικά, δεν με ψήνει ρε γαμώτο η Βολφσμπουργκ.

Ξαναγυριζω στο Νησί. Θα’θελα να παίξω και Φούλαμ, αλλά στο 2,87 σόρυ δεν το αγγίζω. Εδώ κάνω πίσω λόγω απόδοσης. Και τέλος, το μεγάλο σκάλωμα.

Λίβερπουλ-Τότεναμ. Αμιγώς στοιχηματικά, ως χθες έπαιζα διπλό. Ως χθες όμως. Το 4,5 ή και 4,75 προ ημερών έγινε πλέον 4,00 και εδώ κολλάω. Να κοντράρω το αήττητο επί 65 ματς Ανφιλντ; Να το κάνω, αλλά να αξίζει.

Αγωνιστικά, σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ πως θα το πάνε το ματς οι Κλοπ-Μουρίνιο. Ποιόν συμφέρει να ανοιξει ο ρυθμός; Σε open play η Τότεναμ αν βρει χώρο, σε σακατεύει με τους killers Σον-Κέιν. Και έτσι όπως είναι η άμυνα της Λίβερπουλ, εύκολα βάζουν δύο. Αλλά ο Μουρίνιο δεν τα ρισκάρει αυτά (αν ήμουν εγώ στον πάγκο θα το ρίσκαρα πάντως). Να κάνει λοιπόν την έκπληξη και να δούμε επιθετική Τότεναμ; Χλωμό.

Αν πάνε σε μαζεμένο παιχνίδι (ο Κλοπ λόγω απουσιών/προβλημάτων και ο Μουρίνιο λόγω φιλοσοφίας), τότε η Λίβερπουλ αυξάνει πιθανότητες. Μετά κοιτάω και τι έχει γίνει ως τώρα. Δεύτερη ήττα καπάκι η Τσέλσι, νέα γκέλα η Σίτι. Ποιους πιστεύετε ότι κοιτάνε γιά διεκδικητές τίτλου; Την Λέστερ ή την Σαουθάμπτον; Οχι βέβαια. Αυτές τις δυο κοιτάνε.

Και ακόμα και με Χ απόψε, θα κρατήσουν την διαφορά ασφαλείας τους, ας τις προσπεράσει η Λέστερ. Τα φέρνω από εδώ, από εκεί, από πάνω, από κάτω, λέω να παίξω Χ ξερό. Ή Χ θα έπαιζα ή no bet (βάση των νέων αποδόσεων). Ισοδύναμες είναι, δεν θα τους χαλάσει, αν δούμε μαζεμένο ματς έχω καλές τύχες. Αν ανοίξει, τότε μάλλον θα πάει δεξιά.

Τέλος, μετά από…τόσους προβληματισμούς, κρατάω και μιά “μικρή” δυάδα.

Το πλούσιο g/g στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός (πως δεν θα φάει γκολ αυτή η άμυνα της ΑΕΚ, αλλά και ανάποδα, μπροστά έχει ικανότητα να βάλει) και τον άσο της Ανζέ που εκτιμώ δεόντως. Αυτό μπορεί να έχει και γκολ (άσος με g/g γινεται 4,75 και τον κοίταξα κάμποσο), αλλά λέω να πάω απλά σε ένα σωστό φαβορί. Και να κλείσω έτσι. Μονά-δυάδα Σαουθάμπτον 2 και Λίβερπουλ Χ (ξεκάθαρα μεγαλύτερο μπετ στους “αγίους”), και μιά δυάδα “μικρών” σημείων.

Η Σαουθάμπτον και η Ανζέ έχουν και πρώιμη πληρωμή, το υπενθυμίζω. Και έτσι έκλεισα γιά σήμερα. Ολα τα άλλα που ανέφερα, θα τα ελέγχω στο live.

Νέα στήλη Σάββατο πλέον, τα λέμε chat και απόψε, αν προκύψει κάτι θα κάνω update (θυμίζω σε νέους συνδρομητές, ακολουθήστε μας στο twitter για άμεσες ειδοποιήσεις).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras