175

Thassios

Θα βγούνε μαχαίρια

Καλησπέρα σας! Τζίφος οι Χιλιανοί. Λίγο ο κακός ρέφερι και λίγο το σκορ δεν βοήθησαν στο ματς παρόλο που είχαμε σκληρά μαρκαρίσματα.

Νέα στήλη σήμερα όπου ξεκινάμε από τα ξημερώματα που είναι ο επαναληπτικός του τελικού στο Περού και θέλω να ρίξω το κατιτίς μου. Η Αλιάνζα λίμα λοιπόν υποδέχεται την Ουνιβερσιτάριο και πάντα ο επαναληπτικός έχει πολλά νεύρα και ξύλο.

Τα ξυπνητήρια θα ηχήσουν στις 3 τα ξημερώματα για να δω τη ντερμπάρα του Περού. Το Clasico που όλοι εμείς οι Λατίνοι εραστές το περιμένουμε. Στα στοιχηματικά ο Διαιτητής είναι κάκιστος οπότε δε μπορώ σε αυτές τι χαμηλές αποδόσεις να κάνω δυνατό ποντάρισμα. Το μόνο που αξίζει είναι το όβερ 1,5 κόκκινες σε απόδοση 9. Αυτό θα κρατήσω. Στα τελευταία 10 ματς ο Edwin Ordonez έχει δείξει 4 κόκκινες , όλες απευθείας και οι 3 από την υπόδειξη του var.

Θα μου πεις γιατί δεν παίζεις την ”απευθείας κόκκινη” ;Μα γιατί δίνει 4. Οπότε ρίχνω κάτι ψιλά στο όβερ 1,5 κόκκινες γιατί οι παίκτες για πλάκα μπορούν να ξεφύγουν και να πέσει γερό ξύλο ενώ περιμένω και το var να μας δώσει κάτι.

Προχωράμε και πάμε στα αυριανά.

Κρατάω σε Γουέστ Χαμ , ότι κράτησε και ο Billaras. Το 1 + g/g σε απόδοση 3 αλλά και το anytime 3-1 σε απόδοση 7.

Από εκεί και πέρα για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί ότι η ΑΕΚ θα κάνει ανατροπή με τη Μαρσέϊγ και μάλιστα με σκορ 2-1. Δε ξέρω γιατί. Γενικά είναι ένα ματς που περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ξεκινάει από το 1-1 και μετά γέρνει προς τα αριστερά θεωρώ.

Μετά έχω στον ίδιο όμιλο το Άγιαξ – Μπράιτον. Εδώ πιστεύω ότι θα προηγηθεί ο Άγιαξ στον αγώνα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κερδίσει στο ματς.

Το ειδικό που είχαμε παίξει και προ ημερών στην Χάιντενχαϊμ δίνει 3,80. Ο Άγιαξ προηγήθηκε με ΑΕΚ και με Μαρσέϊγ ενώ θα μπορούσε να έχει προηγηθεί και με τη Μπράιτον (τον είδαμε και στο πρωτάθλημα όπου έχει προηγηθεί στα τρία τελευταία). Εντός έδρας πιστεύω ότι θα μπει δυναμικά και θα το καταφέρει.

Κλείνοντας με τα Ευρωπαικά αύριο , κρατάω και ξύλο στο Φερεντσβάρος – Γκενκ.

Οι δύο ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη 2η θέση και περιμένω ένταση στο παιχνίδι. Ο Βούλγαρος ρέφερι (kulbakov) ωστόσο είναι λίγο δύσκολος στις κάρτες.

Αυτά με τους Ευρωπαίους και πάμε στους Βραζιλιάνους. Μεθαύριο τα ξημερώματα έχω έναν αγώνα που θα βγούνε μαχαίρια. Η Γκοϊάς υποδέχεται τη Σάντος και 6 αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι εξάποντο ματς , ειδικά για τη γηπεδούχο που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Όχι πως και η Σάντος είναι ήσυχη μιας και είναι μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Σε αυτό το ματς πήγαν και έβαλα τον Λύκο να φυλάει τα πρόβατα μιας και διαιτητής θα είναι ο Zanovelli. Ένας διαιτητής που μπορεί να βγάζει κάρτες και στο σπίτι ακόμη. Έχει 11 κόκκινες και 110 κίτρινες σε 16 ματς παρακαλώ. Το κλασικό ειδικό μας δίνει 4,5 ενώ το κόμπο δίνει 21.

Τα κρατάω και τα δύο.

Αυτά ήταν όλα παικταράδες μου! Τι παίζω;; Για αρχή όπως είπαμε το όβερ 1,5 κόκκινες κάρτες απόψε στον τελικό του Περού. Μετά θα κάνω ένα τρίξι με το κόμπο στη Γουέστ χαμ, το anytime 2-1 σε ΑΕΚ (πάω λίγο πιο safe με το anytime) και το ειδικό στον Αγιαξ.

Για το τέλος άφησα το καλό μεθαύριο στη Βραζιλία. Κρατάω το ειδικό λίγο πιο εμπλουτισμένο για να πάω σε απόδοση 5 και μετά το κόμπο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS