78

Billaras

Θα γίνει του…combo!

Χιλιοειπωμένο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Αμα δεν θέλει…δεν θέλει. Τρία ματς επέλεξα για χαλαρό παιχνίδι την Πέμπτη. Πέρασαν αέρας τα δύο, τέσσερα γκολ μπήκαν στην Ελβετία και έξι στην Πορτογαλία. Εγώ έπαιξα το τρίτο (γέλια). Το οποίο σαδιστικά δεν ήρθε gg. Τι δοκάρια, τι στις γραμμές, τι ακυρωμένα γκολ, πάρε 0-0 και άντε στο καλό.

Σιγά τα πολλά που έπαιξα, μιά τίμια δυαδούλα να περάσω σβηστά το βράδυ μου. Ούτε αυτή δεν δίνει άμα δεν θέλει. Που θα πάει, θα στρίψει. Πάντα στρίβει.

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Πιστεύω ακούσατε την εκπομπή απο χθες, να έχετε ήδη εικόνα. Στέκομαι μόνο στα σημερινα, άυριο άλλη μέρα/αλλη τύχη που λένε. Και αν θέλετε και την “κεντρική ιδέα”, σημερα θα…γίνει του combo (γέλια).

Εξηγούμαι: Εκτός Νησιού αρχικα, Θέλτα/Τζένοα/Ιβερντον/Μποαβίστα μπήκαν στο μικροσκόπιο, συν το gg στη Λεωφόρο, στο ΠΑΟ-Λαμία. Προφανώς Θέλτα και Τζένοα είναι επιλογές λόγω Μπάρτσα/Νάπολι (που παίζουνε μεταξύ τους στο σεντόνι την άλλη εβδομάδα). Τα άλλα δύο είναι επιλογές και φόρμας (Ιβερντόν) και κυρίως κόντρας των…μπάζων.

Δεν μπορώ να δεχθώ φαβορί Λωζάνη και Τσάβες, η μιά έχει να κερδίσει απο τις 26/11 (9 ματς) και η άλλη απο τις 1/12, επίσης 9 ματς! Και φυσικά είναι στην ουρά εκατέρωθεν. Δεν θέλω όμως να απλωθώ πολύ όσο δεν με πάει. Διαλέξτε τι σας κάνει, εγώ θα σβήσω Θέλτα (που στο κάτω κάτω δεν είναι και καλή ομάδα), θα σβήσω και Τζένοα (γιατι πάσχει εκτός, μόνο Σαλέρνο και Σασουόλο έχει κερδίσει ενω έχει και τραγική παράδοση στην Νάπολι).

Και θα σβήσω και την Μποαβίστα, δεν τρελλαίνομαι και για το 3αρι αυτό.

Η Ιβερντόν που κρατάω είναι στο εξώφθαλμο 4,75 ενώ με το “γνωστό” τρικ κάλυψης (Χ-2+gg) πάει στο 3,00.

Στο Νησί τώρα: Η Premier σημείο καθαρό δεν έχει. Το είπα και χθες. Ούτε η Championship, ούτε η 1η. Καλά, η 1η δεν έχει τίποτα. Σε Premier και Championship σκέφτομαι τα combos. Σταθερά 7 στα 10 ή 8 στα 10 έρχονται gg εδώ και τρεις αγωνιστικές.

Λίβερπουλ στο 1,60 δεν θα επαιζα ποτέ, αλλά με 2+gg πάει στο 2,70! Σίτι στο 1,36 δεν θα έπαιζα ποτέ αλλά με 1+gg πάει στο 2,50! Ομοίως και η Νιουκάστλ, πάει στο 3,25 με 1+gg (και αύριο η Γιουνάιτεντ). Στο Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ σημειώστε ότι η Μπρεντφορντ είναι ήδη με έξι (!) lead-loss φέτος, κορυφαία στα πέντε “μεγάλα” πρωταθλήματα! Να προηγηθεί και να χάσει δίνει 6,00.

Στην Championship τσέκαρα την Χάτερσφιλντ, με νέο προπονητή κιόλας, αλλά έπεσε στο 2,70. Δεν αξίζει, ήθελα πάνω απο 3,00.

Οπότε έμεινε η 2η…

Η Μόρκαμ απ΄το 5,00 πήγε στο 4,20. Μεγάλη βουτιά. Η Ντονκάστερ έμεινε απαραλλαχτη στο 3,80. Και η Φόρεστ Γκριν στο 2,90 (μικρή πτώση). Είχα κι ένα στη Νάσιοναλ Λιγκ, την Φάιλντ, αλλά στο 2,70 σβηστηκε σαν την Χάτερσφιλντ.

Ηθελα πάνω απο 3,00 κι εδώ (και δεν έχει και πρώιμη, πάντα το μεγάλο μειονέκτημα της Νάσιοναλ αυτό θα είναι).

Και τώρα, εδώ ακριβώς, κάνω την…μεγάλη σκέψη. Να κάνω το “επιθετικό τρικ”; Οχι για κάλυψη αλλά για επίθεση! Αν στα τρία αυτά της 2ης Αγγλίας προσθέσω τα gg (που είναι πιθανότατα), θα έχω 7,5 στη Μόρκαμ, 6,50 στην Ντόνκαστερ και 5,50 στην Φόρεστ Γκριν! Αν κάνω το ίδιο και στην Ιβερντόν, αυτή πάει στο 8,50!! Καταλάβατε τώρα γιατί έγραψα παραπάνω ότι σήμερα…θα γίνει του combo;

Αυτός είναι ενας τρόπος να παίξω λιγοτερα μεν/πιο επιθετικά δε.

Που καταλήγω; Τι αφηνω και τι παίζω;

Παίζω μιά δυάδα Λίβερπουλ 2+gg/Σίτι 1+gg. Είμαι στο 2,70Χ2,50=6,75. Μιά χαρά. Παίζω δεύτερη δυάδα, το gg του Παναθηναϊκού με το 1+gg της Νιουκάστλ. Είμαι στο 2,05Χ3,25=6,66. Επίσης μια χαρά, ψηλές δυάδες και οι δυο. Και μετά, κοιτάω τα “θηρία”. Είναι τέσσερα. Θα αφήσω ένα. Και θα είναι η Μόρκαμ γιατί η Γουίμπλεντον εντός είναι καλή και το σέβομαι αυτό (αν εξαιρέσουμε την ήττα απο την Ιπσουϊτς στον 3ο γύρο του FA CUP, έχει 9-0-1 στα τελευταία δέκα εντός)! Και θα πάω σε patent με τρία combos! Ντονκάστερ στο 6,50.

Φορεστ Γκριν στο 5,50. Και Ιβερντον στο 8,50! ΟΛΑ παίζονται (και αυτά των δυάδων) στο bet builder για να έχουμε πρώιμη αν τυχόν οι ομάδες μας προηγηθούν με δύο γκολ αρχικά. Οπότε, δύο ψηλές δυάδες και ένα patent και έκλεισα. Για να δουμε αν θα μου βγει το ρίσκο με τα combos. Τα λέμε στο chat κι αύριο νέα στήλη ίδια ώρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras