1656

Κώστας Ζαφείρης

Θα δώσει “απαντήσεις”

Γεια χαρά σε όλους… Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική της Basket League. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από το Λαύριο, ενώ την ίδια ώρα (στις 5 μ.μ.) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Κολοσσό… Χολαργού (το είδαμε και αυτό τελικά).

Η – ενισχυμένη – Ενωση δεν μπήκε καλά στη σεζόν και η αλήθεια είναι ότι οι φίλαθλοί της περίμεναν να δείξει καλύτερη εικόνα στο παρκέ στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ δεν κοίταξε στα μάτια τους πράσινους, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί είδηση διότι τα τελευταία χρόνια το σκηνικό είναι ίδιο: ο Παναθηναϊκός καθαρίζει εύκολα την Ενωση.

Οσον αφορά τον Κολοσσό, έκανε περίπατο στην πρεμιέρα επί του «μισού» Πανιωνίου, ενώ μεσοβδόμαδα έφυγε νικητής από το κλειστό του «Πλάτωνα» (79-73 τον Ιωνικό Νίκαιας, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας).

Από τη μία η ΑΕΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου με Ρέι, Λάνγκφορντ, Ρος, Ματσιούλις, Χρυσικόπουλο και με τον Σλότερ που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του και από την άλλη ο Κολοσσός του Λυκογιάννη με τους Μπρέιζελτον (πέρυσι στον Ηφαιστο), Αγκμπελέζε (πέρυσι στον Χολαργό) και Κρομά.

Η Ενωση θέλει να δείξει σήμερα ότι η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν μία κακή παρένθεση.

Το ρόστερ της φέτος είναι πολύ γεμάτο και σίγουρα ο Κολοσσός (αναμφισβήτητα καλή και δουλεμένη ομάδα οι Ροδίτες) δεν αποτελεί και το πιο υψηλό εμπόδιο.

Εχω βάλει στο παιχνίδι μου τον άσο στους -10,5 πόντους σε τίμια απόδοση.

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης