1971

Skotostrious

Θα μετρήσει η εμπειρία…

Ταξιδεύουμε στα βόρεια της Ιρλανδίας και στο ιπποδρόμιο του Fairyhouse πραγματοποιούνται μερικές πολύ δυνατές κούρσες. Tην πέμπτη κούρσα του προγράμματος, την Grade 1 Hatton’s Grace Hurdle, επέλεξε για την επανεμφάνιση του για τη φετινή σεζόν ο Supasundae. Πρωτοκλασάτος ίππος στα χαμηλά εμπόδια είχε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν πέρσι με νίκες και πλασαρίσματα σε αντίστοιχης δυναμικής ιπποδρομίες.

Εχει δείξει μεγάλη προσαρμογή σε όλες τις αποστάσεις των εμποδίων και η επιστροφή του στα 2 miles δεν αναμένεται να το επηρεάσει. Αντιμετωπίζει αρκετά ισχυρό ανταγωνισμό άλλα ο στάβλος ειναι σε πολύ καλή φόρμα και οι πιθανότητες διάκρισης είναι αρκετά μεγάλες.

Στην επόμενη κούρσα του προγράμματος , την Fairyhouse Handicap Hurdle (Grade A) , στις αποδόσεις που προσφέρεται αρκετά δελεαστικός είναι ο βετεράνος Jezki. Ενας τακτικός διεκδικητής τα τελευταία χρόνια με νικες υψηλού προφίλ , έρχεται από μια πολύ καλή δεύτερη θέση στην επανεμφάνιση του για τη νεά αγωνιστική χρονιά. Ομόσταβλος του προηγούμενου ίππου αν καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο του βάρους που θα φέρει σήμερα θα είναι σίγουρα στους υπολογισμούς για διάκριση.

Συνοπτικά

Κυριακή 02/12 16:40 BARONERACING.COM Hatton’s Grace Hurdle : Supasundae (5,50)

Kυριακή 02/12 17:10 Download The App BARONERACING.COM Handicap Hurdle : Jezki (17,00 5 θέσεις πλασέ)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious