587

Thassios

Θα πέσουν κορμιά

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Μια από τα ίδια χθες αφού χάσαμε σχεδόν 2 μονάδες και γενικά αυτό που χαρακτηρίζει τον Οκτώβρη μέχρι στιγμής γι αυτή τη στήλη είναι ότι μας παίρνει πίσω ότι κερδίζουμε. Μάλλον για να είμαι πιο ακριβής , χάνουμε κάτι λίγα. Χθες η Γιουβέντους κάπου τα έχασε στο 2ο ημίχρονο και δεν είχαμε καμία ελπίδα για να κουμπώσει η δυάδα (χωρίς να κάνει κανένα τρομερό παιχνίδι η Μίλαν) ενώ και οι Γαλλίδες ήταν λίγο τιτίκες.

Σήμερα το πρόγραμμα είναι λίγο πιο καλό. Βασικά είναι ίσως η πρώτη φορά που από την αρχή της σεζόν θα ανεβάσω ποντάρισμα. Θυμίζω ότι μέχρι στιγμής κυμαίνομαι κάπου στις 8-9 μονάδες ανά στήλη το ΣΚ. Σήμερα θα ανεβάσω λίγο ποντάρισμα γιατί μου αρέσουν αρκετά οι επιλογές. Πάμε λίγο να τις δούμε.

Κλασικά ξεκινάω με γκολ όπου έχω επιλέξει τρία παιχνίδια από Βέλγιο και ένα από Αμερική.

Νωρίς στο Μαλίν – Άντερλεχτ έχω επιλέξει το g/g ημιχρόνου καθώς είναι ομάδες που σκοράρουν. Από τρία συνεχόμενα όβερ εκτός η Άντερλεχτ ενώ εντός η Μαλίν έχουμε δει μέχρι και 9 γκολ σε ένα ματς.

Ακόμη καλύτερο για g/g ημιχρόνου είναι το Σαρλερουά – Σταντάρ Λιέγης. Με 5 στα 5 g/g και όβερ 2,5 εντός η Σαρλερουά ενώ τα 4 ήταν με όβερ 3,5 , με 3 συνεχόμενα g/g ημιχρόνου αντιμετωπίζει την Σταντάρ Λιέγης που έχει 3 στα 4 g/g και όβερ 2,5 εκτός και γενικά με γκολ στα ημίχρονα.

Το μόνο που με κρατάει λίγο εδώ είναι ότι μιλάμε για ένα πολύ δυνατό ντέρμπι μίσους αν και οι Βέλγοι τα κάνουν όλα σε τέτοια ματς. Μπορεί να δούμε 5 γκολ και 2 κόκκινες ας πούμε.

Τελευταίο από Βέλγιο είναι από τη 2η κατηγορία όπου η Λιρς υποδέχεται την Σταντάρ Λιέγης ΙΙ. Με 3 στα 3 g/g και όβερ 3,5 εντός η Λιρς όπου και τα τρία ήταν g/g ημιχρόνου ενώ στα δύο τελευταία δέχτηκε πρώτη γκολ.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη έχει 2 στα 4 g/g ημιχρόνου εκτός ενώ έχει προηγηθεί στα 3 τελευταία. Ξεκινάω με g/g ημιχρόνου ενώ με αυτά που είπα δε μπορώ να μην παίξω την ανατροπή.

Κλείνω με τα γκολ όπου ακόμη ένα g/g ημιχρόνου βρίσκω στην Αμερική ανάμεσα στην Ίντερ Μαιάμι και το Μόντρεαλ. Τελευταία αγωνιστική εδώ (θα είμαι στο chat μήπως και προκύψει κάτι καλό) και θέλουν και οι δύο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ομάδες που βλέπουμε πολλά γκολ στα παιχνίδια και μπαίνουν δυνατά , περιμένω να έχουμε πάνω από ένα γκολ στο ημίχρονο.

Φέυγουμε και πάμε στις κάρτες. Κοιτάω για αρχή μόνο Γαλλία όπου έχουμε τρία ντέρμπι. Τα δύο της Βρετάνης , όπου το Ρεν – Ναντ είναι το πιο βαρβάτο αλλά και το βράδυ το ντέρμπι του Γαλλικού Βορρά ανάμεσα στη Λιλ και την Λανς.

Το θέμα είναι αν θα τα παίξω όλα ή ακόμη και τι θα ποντάρω. Κόκκινες θα μου πείτε αφού πληρώνουν εκεί αλλά εγώ θα σας πω ότι και οι κίτρινες έχουνε εξαιρετικές αποδόσεις.

Βγάζω τα κιτάπια και στα στατιστικά και έχω τα εξής. Ο Letexier είναι αλλοπρόσαλλος και δεν μπορώ να βαρέσω σε ποντάρισμα με κόκκινη πάνω του. Από την άλλη θεωρώ το πρώτο σημείο στο Λιλ – Λοριάν το g/g μιας και έχει μόνο τέτοια εντός έδρας η Λιλ.

Με αυτά λοιπόν σε αυτή την αναμέτρηση θα κρατήσω το ειδικό ”g/g + κόκκινη” στο 6,50. Ουσιαστικά είναι σαν να παίζω τη κόκκινη σε αυτή την απόδοση. Δεν θέλω να φορτώσω το 3,80 που βλέπω στη κόκκινη με τον Letexier.

Μετά στο Μπρεστ – Λοριάν έχουμε μια καλή ομάδα εδώ. Αυτή είναι η Λοριάν όπου περιμένω να σκοράρει πάνω από ένα γκολ.

Η Μπρέστ θα το ρίξει στο ξύλο αν και γενικά δεν είναι ομάδες που βαράνε πολύ. Ο Ρέφερι πάντως είναι εξαιρετικός και βοηθάει πολύ η παράδοση εδώ για την κόκκινη. Πάλι δεν θέλω να ποντάρω ξερή τη κόκκινη αφού δεν είναι από τις ομάδες που κοπανάνε πολύ. Μια από τα ίδια λοιπόν , θα πάω με το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ Λοριάν + κόκκινη ” σε απόδοση 10.

Τέλος στο Ρεν – Ναντ τελευταία κόκκινη που είδαμε ήταν το 2018 αν και καυτό ντέρμπι. Επιπλέον η Ρεν είναι πολύ καλύτερη της Ναντ και δεν είναι απίθανο να δούμε ένα 2-0 ημίχρονο που θα καταστρέψει τις κάρτες. Οπότε θα κάνω πάσο εδώ.

Δεν θα κάνω όμως στο Βέλγιο. Στο ντέρμπι που είπα για g/g ημιχρόνου ,θεωρώ ότι θα έχουμε και κόκκινη κάρτα με εξαιρετικό ρέφερι.

Θα κρατήσω κι εδώ το ειδικό ”g/g + όβερ 2,5 + κόκκινη” δίνει 6,75 και θα μπει στο παιχνίδι μου.

Κλείνοντας το μεγάλο κεφάλαιο κάρτες δε μπορώ να μην ποντάρω κάρτες σε ένα καυτό ντέρμπι που θα διεξαχθεί στη Λίμα. Μιλάμε για ένα ματς που θα πέσουν κορμιά. Η Κρίσταλ είναι καυτή και θέλει τον τίτλο και από την άλλη η φορμαρισμένη Ουνιβερσιτάριο θα κάνει τα πάντα να την ρίξει από τη πρώτη θέση απόψε.

Δε μπορώ να βλέπω αυτό το 3,90 στο ειδικό” κόκκινη + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” και να μην το μπουμπουνίσω. Με οπαδούς και οι δύο ομάδες σε ουδέτερο γήπεδο για λόγους ασφαλείας περιμένω να ανεβεί η θερμοκρασία.

Οπότε έχουμε και λέμε. Θα κάνω ένα τρίξι με τα g/g ημιχρόνου σε Σαρλερούα , Λίρς και Μαϊάμι. Αφήνω την Άντερλεχτ που είναι νωρίς.

Και μετά θα παίξω πέντε μονά. Τα τρία ειδικά με τα γκολ και τις κόκκινες και την ανατροπή της Λιρς. Αυτά θα είναι οι μεγάλες αποδόσεις και μετά το 3,90 στο καυτό του Περού.

Ανεβάζω ποντάρισμα αφού μου αρέσουν και ας ελπίσουμε να γίνει ένα κακός χαμός. Εμείς παρών στο chat να σπρώχνουμε τα σημεία με πάθος και γκρίνια (χοχοχο)!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS