219

Thassios

Θα πέσουν κορμιά

Καλησπέρα στους μαχητές του Betsllers!

Τζίφος το Περού για μια ακόμη φορά και μάλλον η τελευταία αφού σε λίγο θα κλείσει η αυλαία στο Clausura. Στα πέναλτι δεν είχα μεγάλη απαίτηση ενώ τη Πέμπτη ήταν μάλλον οι πιο ωραίες χαμένες 5 μονάδες της χρονιάς (ξαναλέω χωρίς να είμαι ΑΕΚ). Από τι στιγμή που η ΑΕΚ προηγήθηκε 3 φορές , δεν υπήρχε περιθώριο να πάρει άλλο κόρνερ.

Νομίζω το καταλαβαίνεται όλοι. Σε διαφορετικό σενάριο, θα κάναμε μια καλή νίκη.

Πορχωράμε στα φρέσκα όπου το σημερινό πρόγραμμα είναι κακό για εμένα. Αύριο άλλη μέρα. Σήμερα όμως δεν έχω πολλά πράγματα που ξεχώρισα. Πάμε να τα δούμε.

Στην Ισπανία κάνω στάση στη 2η κατηγορία και στο παιχνίδι της Λεβάντε με την Ελτένσε. Δε μπορώ να καταλάω γιατί μας δίνουν τόσο ψηλά το όβερ και το g/g.

Με 3 στα 3 g/g εντός η Λεβάντε , ενώ τα δύο ήταν και όβερ 3,5 και από την άλλη η Ελτένσε έχει φέρει 3-3 και 2-2 στα δύο τελευταία παιχνίδια της ενώ εκτός έδρας έχει σκοράρει στα 3 από τα 4 ματς έχοντας 2/4 g/g. Κρατάω το g/g + όβερ 2,5 σε απόδοση 2,80.

Πάμε μετά στην Ολλανδία σε ένα παιχνίδι όπου περιμένω κι εδώ γκολ. Στο Χέρενφεν – Εξέλσιορ λοιπόν έχουμε δύο ομάδες που βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια τους σαν γνήσιες Ολλανδέζες.

Η Χέρενφεν εντός έφερε 3-1 και 1-3 σκορ ενώ η Εξέλσιορ εκτός 3-1 και 3-4. Οπότε εδώ το g/g + όβερ 3,5 σε απόδοση 2,60 είναι τίμιο.

Κλείνοντας πάμε και σε ένα παιχνίδι που περιμένω να πέσουν κορμιά. Το ματς είναι από τη Χιλή και αναφέρομαι στο ντέρμπι της κορυφής κορυφής ανάμεσα στην Κόλο Κόλο και τη Κομπρεσάλ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους πέρα από τη νίκη άμα θέλουν να μειώσουν την απόσταση από τη πρωτοπόρο Κομπρεσάλ που διανύει εξαιρετική περίοδο.

Περιμένω ένταση στο ματς αφού δεν έχουν εύκολο έργο. Σαν να μην έφτανε αυτό πήγαν και έβαλαν ένα διαιτητή που οι γηπεδούχοι στραβώνουν όποτε τον βλέπουν. Ο γνωστός λοιπόν (τουλάχιστον στη στήλη εδώ) Cristian Garay θα σφυρίξει την αναμέτρηση και στις τάξεις της Κόλο Κόλο επικρατεί μια δυσαρέσκεια καθώς όποτε τους σφυρίζει δεν έχουν καλό αποτέλεσμα ενώ είχαν πάντα παράπονα (κυρίως ότι τους φορτώνει κάρτες).

Λίγο η ένταση και λίγο η πιθανή γκρίνια μπορεί να οδηγήσουν σε πολλές κάρτες στο παιχνίδι μιας και ο συγκριμένος ρέφερι δεν θέλει πολύ για να τις βγάλει. Στο 3,70 η κόκκινη ενώ ένα ενισχυτικό σε απόδοση 9 είναι το ”όβερ 4,5 κίτρινες κάρτες + όβερ 1,5 κίτρινες κάρτες ημίχρονο + κόκκινη”. Τέλος το κόμπο σε απόδοση 41.

Οπότε ξενύχτηδες όλου του Betsellers το βράδυ σας θέλω μέσα!

Με αυτά τα τρία ματς θα ασχοληθώ λοιπόν.

Σύνολο 7 μονάδες ποντάρισμα αφού η στήλη συνεχίζει την κατιούσα. Τα λέμε το απόγευμα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS