1559

Κώστας Ζαφείρης

Θα πληρώσω για να μάθω

Γεια χαρά σε όλους… Στροφή στο ελληνικό και στο ιταλικό πρωτάθλημα θα κάνουμε σήμερα, Σάββατο, με ένα συν ένα ματς και βλέπουμε…

Το μεσημέρι στο Λαύριο, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Κολοσσό, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι και ο προπονητής τους (σ.σ. Αρης Λυκογιάννης) παίζουν πολλά…

Στα τελευταία 7 της Basket League, οι Ροδίτες έχουν ρεκόρ 1-6.

Αρνητικό το πρόσημο, λοιπόν (και πολύ μάλιστα), όμως το έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα, το ρόστερ του Κολοσσού – σε καμία περίπτωση – δεν είναι για τόσο χαμηλά (μία νίκη παραπάνω από τους ουραγούς Αρη και ΠΑΟΚ – κινδυνεύει άμεσα). Την ίδια ώρα, το Λαύριο είναι άνετο και εντός οχτάδας (3 νίκες μακριά από τις περιπέτειες).

Εν ολίγοις, σήμερα θα δείξει που πάει το πράγμα για τους νησιώτες.

Σε περίπτωση ήττας του Κολοσσού θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα μπουν όλοι στο αεροπλάνο για την επιστροφή στη Ρόδο. Ο Λυκογιάννης παίζει τα ρέστα του. Το θέμα είναι αν σ’ αυτό το… μουντ είναι και οι παίκτες του. Θα παίξουν και γι’ αυτόν ή περιμένουν τον επόμενο; Είναι από τις περιπτώσεις που θα πληρώσω για να μάθω.

Επαιξα μια δυαδούλα: το +10,5 του Κολοσσού μαζί με την απλή νίκη της Τρέντο (ρεκόρ 8-9, κουβαλά, βέβαια, στην πλάτη της την κούραση από το απαιτητικό Γιούροκαπ – προέρχεται από εντός έδρας συντριβή από την Παρτιζάν) κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια (ρεκόρ 7-10) που χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση για να διορθώσει τις κακοτεχνίες του καλοκαιριού.

Επίσης, έγινε ένα ποντάρισμα και στη νίκη του Κολοσσού.

Καλημέρα…

 

 

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης