173

Thassios

Θα τις βάλουν δύσκολα

Βροχερή καλημέρα Betsellerades μου. Ο Καιρός είναι ότι πρέπει για μπαλίτσα και στοίχημα. Μη δω κανέναν να απουσιάζει το απόγευμα από το chat!

Δυστυχώς μεσοβδόμαδα πέρασα και δεν ακούμπησα. Ειδικά αυτό το προχθεσινό της Βραζιλίας με πόνεσε αρκετά. Το πίστευα πάρα πολύ και το καταλάβατε από το ποντάρισμα.

Πάμε παρακάτω όπου γίνεται ένας χαμούλης αυτό το ΣΚ , ειδικά από ντέρμπι ενώ μετά ακολουθεί διακοπή για Εθνικές.

Θέλω να είμαι προσεκτικός ενώ θα ήθελα να κάνω και μια καλή νίκη. Ας ξεκινήσουμε!

Πρώτη στάση στους Βραζιλιάνους. Θα πάρω ένα μικρό ποντάρισμα στο Fla -Flu που έχει απόψε μιας και η γηπεδούχος καίγεται για τη νίκη και δεν θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι Θα καθίσουν να τους τη δώσουν. Τι πιο ωραίο να στερήσει σε τέτοιο χρονικό σημείο βαθμούς η μισητή αντίπαλος.

Κλασικά μονομαχία με πολύ ξύλο και βλέπω τίμιες τιμές στις κάρτες. Λίγο το κλασικό ειδικό και λίγο το κόμπο κόκκινων.

Επόμενη στάση Ελλάδα.

Στο Βόλος – Αρης δε μπορώ να μην κοιτάξω κάρτες. Ένα ζευγάρι που μας έχει χαρίσει πολύ ξύλο στα μεταξύ τους παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη καθώς δεν θέλουν με τη καμία να βρίσκονται σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Ειδικά ο Βόλος θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια έχοντας μόλις μία νίκη (βρίσκεται στη προτελευταία θέση). Στη σφυρίχτρα έχουμε άπειρο ρέφερι (Τσιμεντερίδης) και αυτό είναι καλό καθώς μπορεί να ξεφύγει το ματς.

To κλασικό ειδικό αξίζει σε απόδοση 6.

Περνάμε στην αγαπημένη Πορτογαλία όπου την άφησα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και καλά έκανα.

Μια σπάνια αγωνιστική που έκλεισε χωρίς κόκκινη κάρτα. Αντίθετα αυτό το ΣΚ βλέπω αρκετές. Σήμερα συγκεκριμένα βλέπω στο Πορτιμονένσε – Τσάβες , στο Βιζέλα – Φαμαλικάο και το Γκιμαράες – Πόρτο. Δείτε τα και απροφάσιστε ποιο θα ποντάρετε. Εγώ θα μείνω στο τελευταίο. Η Γκιμαράες έχει βρει τα πατήματά της και εντός έδρας έχει 4 νίκες και 1 ήττα.

Δυνατή έδρα και περιμένω να βάλει δύσκολα στη Πόρτο που καίγεται για τη νίκη καθώς είναι μακριά από τη 1η θέση. Εκτός έδρας η Πόρτο ρίχνει ξύλο αφού έχει 24 κίτρινες και 2 κόκκινες σε 5 ματς. Νομίζω ότι είναι ρεκόρ γι αυτή την ομάδα. Θα ποντάρω τις κάρτες εδώ όπου δε περιμένω να επικρατήσει εύκολα. Ο διαιτητής Nuno Almeida είναι τίμιος έχοντας φέτος σε 6 ματς, 33 κίτρινες και 2 κόκκινες (1 σε Πόρτο και 1 σε Γκιμαράες , σημαδιακό;;).

Το κλασικό ειδικό σε απόδοση 5.

Κλείνοντας με τι κάρτες , το βράδυ έχουμε και το Ρεάλ – Βαλένθια.

Παιχνίδι που στα δύο τελευταία μεταξύ τους μας έδωσε κόκκινη και σήμερα το ζουμί θα είναι κατά πόσο θα δυσκολευτεί η Βασίλισσα. Ο Jose Maria Sanchez βγάζει κάρτες αλλά είναι από τους διαιτητές που τον επηρρεάζει κι αυτόν το σκορ. Στο 1-3 Αλμερία – Ρεάλ έβγαλε 1 κίτρινη ενώ και στο 5-0 Μπάρτσα -Μπέτις έδειξε 3 κίτρινες. Είναι δηλαδή από αυτούς που λέει ” τι να δώσω τώρα , άντε τελειώνετε”.

Οπότε το σκορ θα παίξει μεγάλο ρόλο. Με 0-1 θα δούμε πολλές κάρτες , με 2-0 ημίχρονο σφίξαμε. Δείτε το εσείς.

Μετά περνάμε στα γκολ αλλά πιο πριν να αναφέρω ένα κόμπο που έχω μόνο και είναι η Χετάφε στο Χ2 + g/g σε απόδοση 2,7. Καλύτερη ομάδα η Χετάφε όπου έχουμε αρκετά g/g στα εκτός έδρας παιχνίδια της (κατά τύχη δεν ήρθε με τη Μαγιόρκα) ενώ εντός και η Βαγιεκάνο είναι όλα σχεδόν g/g.

Παιχνίδι που ξεκινάει από το 1-1 και γέρνει προς τα δεξιά.

Ξεκινάω από τη Γερμανία όπου έχω τρία παιχνίδι που βλέπω πολλά γκολ. Στο Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαιμ, Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ και το Ντάρμσταντ – Μάιντς. Τα g/g και όβερ 3,5 δίνουν λίγο, γι αυτό μπορείτε να δείτε τα g/g ημιχρόνου ή το όβερ 1,5 ομαδικά και οι δύο ή ακόμη και τα anytime 2-2 σκορ.

Θα δούμε στο τέλος τι θα κρατήσω εγώ.

Πολλά γκολ επίσης βλέπω και στην Αγγλία στο Γουλβς – Τότεναμ. Ένα ματς που ξεκινάει από το 1-1 και άνετα έρχεται 2-2. Με πολλά θεματάκια πίσω η Τότεναμ και η Γουλβς εντός έδρας έχει μόνο g/g. Το g/g και όβερ 3,5 στο 2,80 είναι τίμιο.

Το επόμενο ματς με πολλά γκολ είναι το Βαγιεκάνο – Χιρόνα.

Το g/g + όβερ 3,5 δίνει 3,2 ανάμεσα σε δύο ομάδες που βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια τους ενώ παίζει πολύ και το 2-2 σαν σκορ. Η παράδοση μαρτυράει κάτι τέτοιο μιας και τα τελευταία δύο έληξαν 2-2 σκορ. Τα τελευταία δύο εντός της Βαγιεκάνο έληξαν 2-2 ενώ και στο τελευταίο εκτός της Χιρόνα το είχαμε σαν anytime. Κρατάω και το anytime 2-2 σε απόδοση 9.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα.

Είναι πολλά δυστυχώς και θα πρέπει να κάνω καλή χημεία. Το πιο δύσκολο σημείο. Λοιπόν κρατάω μια τριάδα με τις κάρτες όλα σε μονά πονταρισμένα και λίγο στη τριάδα των ξερών κόκκινων. Το ματς στην Ελλάδα , στη Πορτογαλία και το μεγάλο ντέρμπι στη Βραζιλία. Ειδικά στα παιχνίδια της Πορτογαλίας και Βραζιλίας περιμένω Γκιμαράες και Φλουμινένσε να τις βάλουν δύσκολα.

Και στα γκολ. Εδώ είναι ακόμη πιο δύσκολη η διαλογή.

Μετά από σκέψη θα κάνω δύο δυάδες. Η μία θα είναι με το κόμπο της Χετάφε και το ”όβερ 1,5 γκολ ομαδικά και οι δύο” στο ματς της Άουγκσμπουργκ. Η Άλλη με το κόμπο ”g/g + όβερ 3,5” σε Βαγιεκάνο και Ντάρμσταντ. Αφήνω την Ντόρτμουντ γιατί μας κάνει κάτι κουλά με ng.

Αυτά λοιπόν και έκλεισα.

Χωρίς να πέσουμε με τα μούτρα (11 μονάδες σύνολο) ενώ στα γκολ πάω πιο μαζεμένα μιας και το ΣΚ αυτό σηκώνει βάρος στις κάρτες.

Τα λέμε το απόγευμα στο chat. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και Καλό Σαββατοκύριακο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS