139

Thassios

Θολό τοπίο

Καλημέρα παικταράδες μου!

Χθες ξεκινήσαμε ιδανικά με το ποντάρισμα στο ματς της Θέλτα. Αν και μας ταλαιπώρησε ο διαιτητής καθώς δεν έδινε κάρτες στη Γρανάδα (βγήκαν στο 93′,94′) παρόλο που έριχνε ξύλο. Ακολούθησε το εύκολο g/g ημιχρόνου στη Γερμανία και μετά άρχισε η κάτω βόλτα. Κόκκινη από νωρίς η Φούλαμ , οπότε πολύ δύσκολο να κάνει κάτι μετά ενώ η Χετάφε και η Αρούκα είχαν ένα εύκολο απόγευμα καθώς κέρδισαν με 3-0 η καθεμία και σε αυτές τις περιπτώσεις οι κάρτες μας χαιρετάνε.

Το βράδυ είχε ένταση το ματς της Μποαβίστα αλλά μείναμε στις 8 κίτρινες. Η κόκκινη δεν ήρθε ποτέ. Οπότε είχαμε μια δίκαιη ήττα χθες. Μπορεί να έχασα ελάχιστα αλλά δε παύει να ήταν ήττα.

Σήμερα έχει κάποια υποψήφια ματς για ποντάρισμα. Τόσο για κάρτες αλλά και για γκολ χωρίς όμως να με τρελαίνει το πρόγραμμα.

Ξεκινάω από την Αγγλία και κάνω στάση στο Αρσεναλ – Μπράιτον.

Το συζητούσαμε με τα παιδιά στο ταξίδι και για κάποιο λόγο το g/g έδινε τότε 1,85. Μου έκανε εντύπωση όταν πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν έμφαση στα g/g .Πόσο μάλλον η Μπράιτον έτσι που η ομάδα με τα περισσότερα g/g. Εντός όμως και η Άρσεναλ δέχεται γκολ. Το κόμπο έδινε 2,15 και τώρα δίνει 2,05 καθώς έπεσε στο 1,75 το g/g. Ακόμη κι εδώ όμως έχει μικρή αξία.

Εγώ ρε παιδιά θα το έδινα 1,55. Δε γίνεται ας πούμε να δίνει πιο λίγο το g/g στο Γουέστ Χαμ – Γουλβς. Χωρίς πολλά πολλά κρατάω τα πολλά γκολ , δηλαδή το ”g/g + όβερ 3,5” σε απόδοση 3.

Μετά στη Γαλλία με τρώει η ανατροπή του Στρασβούργου. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 6 από τα 7 ημίχρονα αλλά σήμερα θεωρώ ότι μπορεί να το φέρει τούμπα το ματς με την τραγική Λοριάν.

Έξι ματς χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους. Το να σκοράρει πρώτη και να χάσει η Λοριάν δίνει 18.

Μετά κάνω στάση στη Πορτογαλία και στο ματς της Μπράγκα με την Μπενφίκα.

Εδώ περιμένω ένα παιχνίδι με θέαμα. Από γκολ μέχρι κάρτες. Όλα τα εντός της Μπράγκα είναι g/g ενώ και η Μπενφίκα είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει εύκολα. Ξεκινάει από το 1-1 με τις δύο ομάδες να βγάζουν πάντα ένταση στα παιχνίδια τους. Το βλέπω καρμπόν με το ματς Μπράγκα – Σπόρτινγκ όπου είχε λήξει 1-1 και είχαν βγει 7 κίτρινες. Σήμερα ο ίδιος ρέφερι στην σφυρίχτρα με τότε (Godinho) και περιμένω πάλι να έχουμε πάνω από 6 κίτρινες.

Το παρακάτω ειδικό έχει τίμια απόδοση.

Και μιας που είμαστε στη Πορτογαλία , μπορούμε να δούμε τη κόκκινη κάρτα στο ματς της Φαμαλικάο.

Οι γηπεδούχοι έχουν μαγνήτη κόκκινων αφού είναι η ομάδα που βλέπουμε τις περισσότερες κόκκινες στα παιχνίδια της. Με Nogueira σήμερα στη σφυρίχτρα μπορεί να επιβεβαιωθεί η καλή παράδοση των ομάδων στις κόκκινες. Ο Πορτογάλος ρεφ έχει μια έμφαση στις απευθείας κόκκινες. Δυστυχώς δεν βρίσκω κάποια τιμή στις εταιρίες.

Στο Βέλγιο καλή παράδοση σε κόκκινες έχουμε στο ντέρμπι της Κλαμπ Μπριζ με την Γάνδη.

Διαιτητής είναι ο ίδιος με εκείνο το Σαντάρ – Άντερλεχτ που ήταν φιλικό. Η κόκκινη δίνει 3,5. θα το δω στο τέλος.

Μετά κάτι μου λέει ότι μπορεί να δούμε κάρτες στο Λιλ – Παρί. Τις δύο τελευταίες φορές που οι φίλοι της Λιλ υποδέχτηκαν την Παρί είδαν να αρπάζουν 12 γκολ. Η Λιλ φέτος είναι πιο φορμαρισμένη και περιμένουν την εκδίκηση.

Οπότε περιμένω και ένταση με τον Dechepy πάντως να είναι ήρεμος τα τελευταία χρόνια.

Τελευταία σκέψη για πολλές κάρτες είναι το Μπολόνια – Ρόμα αφού η Ρόμα θα τα βρει σκούρα. Πάντως με Guida στην σφυρίχτρα δε μπορώ να ποντάρω. Αντιθέτως έχουμε καλό ρέφερι στο Λάτσιο – Ίντερ αλλά έτσι όπως είναι η Λάτσιο φέτος μπορεί να τρώει 3 στο ημίχρονο.

Όπως βλέπετε δε υπάρχει κάποιο ματς που ξεχωρίσει πολύ. Όπως την χθεσινή μέρα ας πούμε. Είναι λίγο θολό το τοπίο.

Τώρα τι θα ποντάρω. Κρατάω το μονό στη Μπράγκα. Τίμιο το 3,15 και περιμένω να εξελιχθεί έτσι το ματς. Αφήνω το μονό της Άρσεναλ μιας και δεν έχω να το συνδυάσω με κάτι άλλο. Κλείνοντας ποντάρω και την ανατροπή του Στρασβούργου αλλά και ένα ειδικό με φουλ κάρτες στο ματς της Φαμαλικάο.

Τα λέμε το μεσημέρι στο chat. Το απόγευμα θα λείψω λίγο για 2-3 ωρίτσες ενώ το βράδυ πάλι παρεούλα σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS