4259

Billaras

Ιδια μίζα,πιο πολλά ματς!

Καλά περάσαμε την περασμένη Κυριακή (και Δευτέρα) με δύο στα τρία (Μπέτις-Λας Πάλμας), καλά περάσαμε και την Τρίτη με επίσης δύο στα τρία (Τζίλιγχαμ-Μπράντφορντ), μετά…ανάπαυση και ξανά στο αγώνα σήμερα! Τα θετικά των ημερών είναι -επί προσωπικού- ότι το μάτι…καλά (εξακολουθεί) να βλέπει, ακόμα και μιά Ντιναμό Κιέβου πχ που ήθελα να παίξω, ήρθε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Και επίσης-γενικότερα- ότι την Πέμπτη ήρθαν πολλά φυσιολογικά αποτελέσματα και πολλοί πληρώθηκαν… Από εκεί και πέρα, και σήμερα και αύριο και το μεσοβδόμαδο που έρχεται, θα παιχθούν τα τελευταία τροχειοδικτικά μπετ μου. Δεν αλλάζει αυτό. Γι αυτό και παραπάνω έγραψα “καλά περάσαμε” κι όχι “χάσαμε” ή “κερδίσαμε”.

Οταν παίζω απλά γιά…ζέσταμα και γιά να δω που πατάω εγώ και οι ομάδες, δεν έχει διαφορά αν θα πάρω ένα πακέτο τσιγάρα ή δύο, ούτε αν τα χάσω. Το σουτ που κάνεις στο ζέσταμα, δεν έχει σημασία αν πάει στο Γ ή πάει έξω από το γήπεδο. Οταν αρχίσει το ματς μετράει. Αυτά με το παρελθόν, πάμε στο παρόν. Η διαφοροποίηση μου σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες θα είναι μιά.

Θα παίξω περισσότερα ματς, άρα περισσότερα λεφτά. Προσέξτε: ΔΕΝ ανεβάζω ποντάρισμα!! Παίζω το 1/3 που θα έπαιζα κανονικά. Χαμηλά χτυπήματα δηλαδή. Λίγα βάζω, λίγα θα χάσω-λίγα θα κερδίσω. Απλώς σήμερα μαζεύτηκαν…πολλά ματς τα άτιμα. Και λογικό είναι. Μιλάμε γιά ένα κουπόνι…γίγας, 326 παιχνίδια έχει, όλοι κλωτσάνε πλέον!! Αναφέρω συνοπτικά τι έχω…μαζέψει και μετά (κλασικά) αρχίζει το…πέταμα: Τότεναμ, Σαουθάμπτον, Σάντερλαντ *, Νιουκάστλ από Premier League.

Λέστερ από Championship, Κρου, Νοτς Κάουντι, Γέοβιλ, Σουίντον *, Τρανμίρ Χ-2 από 1η Αγγλίας, Μπρίστολ Ρόβερς, Εξετερ *, Μπράντφορντ, Τζίλιγχαμ από 2η και Νιούπορτ από Κόνφερενς. Αυτά είναι τα εγγλέζικα. Και Λας Πάλμας *, Φιορεντίνα *, Μπέτις, Τουλούζ *, Βόλφσμπουργκ, Σάντος *, Αστέρας Τρίπολης, Τσιντατέλα, εκτός νησιού. Εβαλα ένα αστεράκι σε πολλά ματς, αυτά είναι όσα πρόσθεσα στην διαλογή μου από χθες το μεσημέρι ως και σήμερα.

Που αρχικά δηλαδή, δεν τα είχα συμπεριλάβει. Οπως βλέπετε, είναι πολλά. Θέλει καλό τελικό ξεσκαρτάρισμα… Στο νησί γιά αρχή. Οι μεταγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Καθόλου τυχαία δεν έχω επιλέξει να περιμένω πριν ανεβάσω ποντάρισμα. Μετρήστε μεταγραφές από την περασμένη Δευτέρα: Κι (Σουόνσι), Τζάρβις (Γ.Χαμ), Σαχίν (Λίβερπουλ), Μιραλάς (Εβερτον), Μπούτνερ (Μαν.

Γιουνάιτεντ), Μπασόνγκ, Τετέι (Νόριτς), Ντόουσον και Καρβάλιο είναι μιά ανάσα από ΚΠΡ, Ανταμ Τζόνσον, Φλέτσερ (Σάντερλαντ), Μόουζες, Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Αντεμπαγιόρ (Τότεναμ). Με λίγα λόγια; Χαμός. Η εικόνα των ομάδων αλλάζει συνεχώς (και στις μικρές κατηγορίες). Στο νησί, αυτές που πρόσθεσα είναι η Σάντερλαντ (ιδανικές οι ενισχύσεις της, ειδικά του Ανταμ Τζόνσον), η Σουίντον (πολλές και σοβαρές οι απουσίες της Μίλτον Κέινς λόγω τιμωρίας) και η Εξετερ (αυτή λόγω ενστίκτου, δεν γίνεται η Ακριγκτον να γλυτώνει συνέχεια από τον τερματοφύλακα της ο οποίος και την Τρίτη έπιανε.

.άπιαστα όπως μου έλεγε και ένας καλός φίλος χθες). Ας αρχίσω το..πέταμα. Οχι γιατί δεν είναι καλά (είπαμε, έφτασαν όλα αυτά στην προτελευταία διαλογή), απλά γιατί…είναι πολλά. Εξω Νιουκάστλ, έξω Νοτς Κάουντι, έξω Τρανμίρ, έξω Μπράντφορντ, έξω Νιούπορτ γιά…αρχή. Πόσα έμειναν; Δέκα. Τότεναμ-Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ-Τζίλιγχαμ-Σουίντον από φαβορί.

Και Κρου-Γέοβιλ-Μπρίστολ Ρόβερς-Εξετερ-Λέστερ από αουτσάιντερ. Πέντε και πέντε…. Θέλω να τα κάνω…τρία και τέσσερα. Να παίξω ένα παρολί και ένα yankee… Θα αφήσω έξω Σάντερλαντ (ήθελα παραπάνω και η Ρέντινγκ ήταν και καλή μεσοβδόμαδα με την Τσέλσι, αλλά…θα περιμένω στη γωνία πλέον γιά να ποντάρω τις “μαυρόγατες”) και Τζίλιγχαμ.

Την πόνταρα δύο φορές σερί, με…πλήρωσε δύο φορές σερί, αλλά η αξία της χάθηκε. Οκ, η Ντάγκεναμ ούτε γκολ δεν έχει βάλει, αλλά όχι και 2.35-2.40. Ηθελα παραπάνω. Είναι πχ ο ίδιος λόγος που δεν παίζω Εβερτον. Η απόδοση. Αρα, κάναμε ένα παρολάκι, με Τότεναμ 1-Σουίντον 1-Σαουθάμπτον 1. Κλείσαμε από τα “μικρά”. Στα μεγάλα, ποιό να αφήσω έξω; Χμ… Από ένστικτο, την Γέοβιλ.

Εκανε διπλό, αλλά οκ, η Σκάνθορπ δεν είναι κανένα ψοφίμι και κάπου θα ξεσπάσει. Μένουν τέσσερα. Η Λέστερ (κακό το κλίμα στην Μπλάκμπερν), η Μπρίστολ Ρόβερς (κάμποσο ένστικτό κι εδώ ότι θα την πετύχω στο…στρίψιμο), η Εξετερ (τα είπαμε, άφθονο ένστικτο η σημερινή προσθήκη) και Κρου (ματς…πιτσιρικαρίας, μέσος όρος ηλικίας τα 24 χρόνια και γιά τις δύο, μπορεί να πάει παντού, αλλά η απόδοση προκαλεί).

Οριστικά λοιπόν: Παρολί με Τότεναμ-Σουίντον-Σαουθάμπτον και yankee (2-3-4) με Λέστερ-Μπρίστολ Ρόβερς-Κρου-Εξετερ. Μεγαλύτερη μίζα στις δυάδες, με δύο εύστοχα, με 50% να βγούμε και κερδισμένοι. Χαμηλό συνολικά ποντάρισμα, τα ματς είναι ΔΥΣΚΟΛΑ γιατί αν προσέξετε, όλες ακόμα είναι στα…σκαμπανεβάσματα. Εύκολα έρχονται όλα, εξίσου εύκολα δεν έρχεται…κανένα! Εκτός νησιού; Εδώ έχω τρία φαβορί (Μπέτις-Λας Πάλμας-Φιορεντίνα) και τα πέντε αουτσάιντερ (Τουλούζ , Βόλφσμπουργκ, Σάντος , Αστέρας Τρίπολης, Τσιντατέλα).

Θα πετάξω τον Αστέρα, γιατί απλά “γύρισε” φαβορί, δεν έχει νόημα πλέον. Στο 3+ είχε. Τώρα όχι. Θα πετάξω και την Βόλφσμπουργκ, ήταν καλή η εικόνα της Στουτγάρδης στο Europa League, είναι και πρεμιέρα. Θα κρατήσω Σάντος (σε ντέρμπι μεγάλο, αλλά σε ουδέτερο γήπεδο, με την Παλμέιρας με άφθονες απουσίες και την Σάντος αήττητη από τότε που γύρισαν οι διεθνείς), Τσιντατέλα (σταθερή αξία, ενώ η Μπάρι με ελάχιστο κόσμο και απουσίες είναι βουτηγμένη στα προβλήματα) και Τουλούζ (εντυπωσιακό ξεκίνημα).

Και θα κάνω ένα trixie (2-3 σύστημα, πάλι μεγαλύτερη μίζα στις δυάδες). Και τέλος, ένα παρολί. Φιόρε-Λας Πάλμας-Μπέτις. Τις δύο σπανιόλες τις είδα, έχω άποψη και ήταν εξαιρετικές στην πρεμιέρα). Κλείσαμε. Ενα yankee εγγλέζικο, ένα trixie μη εγγλέζικο και δύο παρολί. Εννοείται ότι κάποιος μπορεί και να τα αναμίξει, κράτησα συνολικά 13 σημεία!! Το γράφω…πέμπτη φορά, το ποντάρισμα είναι ΧΑΜΗΛΟ.

Καμιά σχέση με όσα θα ποντάρω σε μιά εβδομάδα από τώρα. Καλό βόλι και…μην αγχώνεστε, στο χαλαρό πάμε, η σαιζόν ουσιαστικά τώρα ξεκινάει. Τα λέμε πάλι αύριο, κατιτίς υπάρχει (α, να μην ξεχάσω, αύριο εκτάκτως θα έχω μόνος μου και μιά ώρα εκπομπή, 3-4, στο www.betradio.com). Σύναξη Το…συζητάγατε πολλοί από πέρυσι, το…ζητάγατε επίσης πολλοί.

Ηρθε η ώρα να γίνει πράξη. Σε δεκαπέντε μέρες, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, κανονίστηκε …σύναξη. Μάζωξη, να γνωριστούμε κι από κοντά. Κρασοκατάνυξη, παϊδάκια, μεζεδάκια, ταβερνάκι. Οσοι πιστοί προσέλθετε!! Κατά 99.9% θα γίνει σε ταβέρνα στην Αγία Παρασκεύη, στην Αθήνα, βραδάκι, κατά τις 9. Αναφέρω το μέρος γιά να κάνετε τα κουμάντα σας.

Σας…θέλω (αν γίνετε) όλους, να γνωριστούμε! Αυτό που ζητάω όμως, είναι κάτι απλό: Θα ανοίξω ένα ποστ στο φόρουμ, και θέλω ο καθένας που θα έρθει, να ποστάρει από κάτω την συμμετοχή του. Το κάνω γιά να ξέρω ως το άλλο Σάββατο (1η του μήνα) που θα το οριστικοποιήσουμε, πόσοι περίπου θα είμαστε. Αλλο 10, άλλο 30, άλλο 50, άλλο 70 άτομα. Πρέπει να ενημερωθεί η ταβέρνα.

Οπότε, κάντε μου την χάρη, έχετε μιά εβδομάδα καιρό να το αποφασίσετε (και να μην το πάρετε πίσω μετά), “δηλώστε συμμετοχή” στο ποστ που θα βρείτε στο φόρουμ ως το άλλο Σάββατο. Ανάλογα με τις συμμετοχές θα κανονίσουμε τα τραπέζια, είναι σημαντικότατο. Περιμένω να τα πούμε από κοντά, καιρός ήταν!!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras