4531

Billaras

Ιδια τακτική, τρία τα σημεία!

Τελικά, γιά άλλο λόγο δεν μου άρεσε έμενα το κουπόνι (γιατί δεν είχε πολλές παικτικές αξίες), γιά… άλλο λόγο όμως θα “σακάτεψε” πολλούς παίκτες! Ποιός είναι αυτός; Μα φυσικά τα απίθανα σπασίματα στα “μικρά” φαβορί, στα “άχαστα” και τα “τσιμέντα”. Από που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς; Το κουπόνι του ΟΠΑΠ (γιά να έχουμε ένα δείγμα το χρησιμοποιώ) είχε τέσσερα …άχαστα του 1.

15! Εσπασαν τα δύο με κορυφαίο βέβαια το Χετάφε-Μπαρτσελόνα 1-0! Από εκεί και πέρα; Μετρήστε: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στο 1.30) και Αρσεναλ (στο 1.35), ΠΑΟΚ (στο 1.25), Σαμπντόρια (στο 1.35) μύρισαν τον κρίνο! Να πάω στα περιβόητα “μικρά” του νησιού πέρα από τα θηρία; Επαιρνα χθες μηνύματα στο live, φτιάξε αυτή, φτιάξε την άλλη. Σάντερλαντ, Λιντς, Σαουθάμπτον, Σάουθεντ, καμιά δεν κέρδισε (Σαουθάμπτον και Σάουθεντ είναι πρωτοπόρες).

Αν γιά κάθε Στόουκ που περνάει (τυχαία αναφορά) σπάει ένα παρόμοιο, αν στα 1.15 το ποσοστό ειναι 50% (αντί 90-100%), τότε οι “τοκογλύφοι” πήγαν φυλακή. Οπως είχαν πάει και στο Champions League προ ημερών. Και…όπως θα ξαναπάνε, παίζοντας έτσι. Πάλι καλά που κάποια άλλα “μεσαία” σημεία πέρασαν (έστω και με…μαγείες, όπως στην Αντερλεχτ ή στη Ρεν) και κάποιοι παίκτες μεσαίου βεληνεκούς γλύτωσαν… Είχα λοιπόν κάθε δίκιο που “φόραγα ασπίδα” χθες.

Να το θυμάστε το χθεσινό. Είναι μάθημα πως δεν χάνεις όταν το κουπόνι σου φαίνεται (και βγαίνει) μάπα. Ενα σημείο πήρα, στα λεφτά μου ήρθα, σαν να μην έγινε το πρόγραμμα! Βέβαια, επειδή πιό αυστηρός κριτής γιά μένα από… εμένα δεν υπάρχει, ακόμα αυτομαστιγώνομαι γιά ένα λάθος μου. Ποιό ήταν αυτό; Που άφησα έξω από την τελική διαλογή την Μπρίστολ Σίτι.

Μελετάω Τετάρτη, το μοναδικό που μου άρεσει στην Championship αυτό είναι! Το κρατάω, το πιστεύω, το γράφω Πεμπτη πρωί γιά την KingBet, το γράφω Παρασκεύη μεσημέρι γιά την Metrosport, το λέω Παρασκεύη βράδι στο betradio, και…Σάββατο μεσημερί το αφήνω. Οριακά μεν, αλλά το αφήνω. Κακώς, κάκιστα. Είχε που είχε λίγα σημεία, δεν έπρεπε να το αφήσω. Θα.. είχα και κέρδη δηλαδή αν δεν έκανα αυτό το λάθος… Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω, κάνω αυτοκριτική γιά σημείο του 5.

00 που δεν έπαιξα, όταν άλλοι (πάρα πολλοί) δεν κάνουν αυτοκριτική γιά σημεία του 1.40 που..έπαιξαν. Εχει μιά διαφορά… Πάμε στο σήμερα. Μιά από τα ίδια. Τρίχες. Κατσαρές. Παρόμοια τακτική από εμένα, στο χαλαρό, απλά δεν θέλω να χάσω. Ή κι αν χάσω, να χάσω ψίχουλα. Τι είχα αρχικά κρατήσει; Λίβερπουλ, Ιντερ, Στουτγάρδη, Ιντερνασιονάλ, τέλος!! Μόλις τέσσερα!! Ποιά κοίταξα σήμερα; Λίγο τον Αρη, λίγο την Φιγκειρένσε, λίγο τη Μαγιόρκα, λίγο τον Λεβαδειακό, λίγο την Παρί! Αυτά μπήκαν στο μικροσκόπιο μαζί με τα αρχικά.

Ξεκίνησα να… πετάω.Πέταξα τη Λίβερπουλ. Το στοίχημα = απόδοση. Κι αυτή έπεσε δραστικά. Αν μάξιμουμ βρίσκω 2.75 στον άσο, πλέον δεν μου κάνει. Θα ασχοληθώ με το ματς στο live ίσως, αν ανέβει ο άσος. Τον ήθελα στο 3.00 (που τον έβρισκα αρχικά). Τώρα δεν φτουράει. Και βάρυνε στο μυαλό μου και το ματς σε λίγα 24ωρα, Τσέλσι-Λίβερπουλ γιά το Λιγκ Καπ.

Ξέρω ότι εκεί στοχεύει ο Νταλγκλίς και θα βάλει βασικούς. Πέταξα και την Ιντερ. Αμα δεν έχει Μαϊκόν, Κίβου, Λούσιο, Σνάιντερ, Φορλάν, δεν… είναι Ιντερ! Η άμυνα της διαλύθηκε! Μπορεί να κερδίσει, αλλά δεν μου κάνει πλέον αγωνιστικά. Αν το αρχικό 2.35 με ικανοποιούσε, τώρα χωρίς Λούσιο δεν μου κάνει ούτε στο 2.50. Και ας κερδίσει. Κρατάω δύο από τα αρχικά μου (Στουτγάρδη και Ιντερνασιονάλ).

Κοιτάω τα… φρέσκα. Με προβλημάτισαν μεν, τα ζύγισα, αλλά.. δεν με πείθουν. Θα κρατήσω ένα. Την Παρί!! Εφ'όσον ακόμα την έχω 3.25 (και 3.50 στο ανταλλακτήριο), με …ψυχή την κρατάω. Αρα, έμεινε μιά τριάδα. Με αυτή θα πορευθώ. Στουτγάρδη γιατί και καλούτσικη είναι και η απόδοση της προκαλεί την ώρα που η Βέρντερ έρχεται από …σφαλιάρα ολκής (τάληρο) και δεν θα έχει ούτε Παπασταθόπουλο και κυριώς, Πιζάρο.

Μιλάμε γιά τον άνθρωπο-γκολ. Οτι κάνει επιθετικά η Βέρντερ, αυτός το κάνει. Ο Αρναούτοβιτς που θα παίξει, νομίζει ότι είναι ο ξανθός Μέσι, την μπάλα δεν την δίνει από το δεξί στο αριστερό! Ιντερνασιονάλ θα παίξω γιατί απλά είναι καλή ομάδα, φορμαρισμένη ομάδα, έμπειρη, με στόχο, γυρίζει και ο Ζο στην επίθεση. Και η Φλαμένγκο που εδώ και τρία ματς δεν βάζει ούτε γκολ, θα θελήσει με τον Ροναλντίνιο (χα!) να της κόψει τον δρόμο.

Οσοι είχαμε δει το Φλαμένγκο-Φιγκειρένσε 0-0, ξέρουμε ότι μόνο γιά κόντρα είναι αυτή η ομάδα. Και τέλος, η Παρί στο ντέρμπι μίσους. Ξέρω ότι δεν είναι στα καλύτερα της. Ο Παστόρε κάνει κοιλιά, ο Κουμπουαρέ σαφώς και νοιώθει ανασφαλής στον πάγκο, έρχεται από ήττα. Αλλά… αουτσάιντερ ως το 3.50 κόντρα σε αυτή τη Μαρσέιγ; Των τεσσάρων νικών σε δεκατέσσερα ματς πρωταθλήματος; Τις τρείς τις έκανε πρόσφατα, με τα μπάζα των Αζαξιό, Νις, Ντιζόν (όλο τον…αφρό της ουράς δηλαδή).

Με το κλίμα να είναι όχι απλά βαρύ, αλλά ασήκωτο; Με τον Ζινιάκ εκτός γιατί θέλει να πλακώσει στο ξύλο τον Ντεσάν; Που με τον Ολυμπιακό γέλαγαν και τα τσιμέντα; Ε όχι! Ας αναστηθεί σήμερα, no problem. Πριν το ματς, δεν γίνεται με όσα ξέρω να το προσπεράσω το διπλό… Κλείσαμε. Τρία μεγάλα διπλά και τίποτα άλλο. Σήμερα θα τα κάνω και μονά και δυάδες-τριάδα.

Αλλά ο στόχος θα είναι πάλι ο ίδιος: Ενα εύστοχο γιά το 60% του συνολικού πονταρίσματος. Και με χαμηλό ποντάρισμα!! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 26/11: 21.900 μονάδες. Κέρδη 26/11: 220 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.120 μονάδες. Ποντάρισμα 27/11: Μονό αποδεκτό: Στουτγάρδη 2 (3.40), 75 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ιντερνασιονάλ 2 (2.98), 95 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Παρί 2 (3.

60), 80 μονάδες. Trixie (σύστημα 2-3 με ζητούμενα): Στουτγάρδη 2-Παρί 2-Ιντερνασιονάλ 2, από 40 μονάδες στις τρεις δυάδες και 10 στην τριάδα. Σύνολο 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 380 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.740 μονάδες. Σε ένα “νορμάλ” Σαββατοκύριακο, “ξοδεύω” κάπου 800-900 μονάδες. Χθες “ξοδεψα” 270 και πήρα τις 220 πίσω, άρα -50, ψίχουλα, ως μη γενόμενο.

Με παίρνει λοιπόν να ανοίξω λίιιιγο το στοίχημα μου, πάλι θα έχω ξοδέψει τα μισά σε όλο το διήμερο (ακόμα κι αν τα χάσω όλα σήμερα), σε σχέση με το κανονικό μου παιχνίδι. Κάντε κάτι ανάλογο. Μην ξανοιχτείτε!! Και βέβαια, από τη στιγμή που έχω και μονά, το trading στο live betting, είναι πάντα ως όπλο στη φαρέτρα μου… Αύριο…ανάπαυση, δεν παίζω κάτι, δεν θα υπάρχει νέα στήλη.

Οπότε ραντεβού με παιχνίδι την Τρίτη, αλλά και σήμερα το απόγευμα (και αύριο) στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras