2127

Billaras

Ιδιο μοτίβo, βάρος στο live-UPDATE!!

Να πάμε πρώτα στα καλά ή πρώτα στα κακά νέα της ημέρας; Καλό μεσημέρι, με καλή διάθεση και όρεξη, απολαμβάνουμε Μουντιάλ (μην τα συνδέετε όλα με το στοιχηματικό κομμάτι, καλό είναι το Μουντιάλ ως τώρα) και έχουμε δρόμο μπροστά μας! Ας πάμε λοιπόν στα κακά νέα της ημέρας (ή μάλλον του τρημέρου που μας πέρασε): Η Αργεντινή ήταν και πάλι άθλια.

Τρίμπαλο και γέλαγε ο κόσμος. Ξεκίνησα από αυτήν γιατί με ενδιαφέρει γιά τα μακροχρόνια. Τα…έχουμε αναλύσει όλα στα chat (όποιος δεν έρχεται απλά δεν ξέρει τι χάνει), απλά θα πω εδώ ότι ο Σαμπάολι έχει χάσει το τόπι και ο Μέσι…δεν θέλει το τόπι. Σαν ξένο σώμα ήταν, 49 επαφές με τη μπάλα σε όλο το ματς, ούτε καν νεύρο δεν είδα. Μπορώ να γράψω σελίδες, αλλά οκ, και ο χρόνος πιέζει και η επικαιρότητα μας ξεπερνάει, είναι ήδη μακριά αυτό το ματς.

Στα άλλα κακά νέα; Η Ισλανδία παρουσιάστηκε ένα 30% κάτω, η Νιγηρία ένα 30% επάνω, δεν πήραν κεφάλι οι ψαράδες, το έφαγαν στην…πρώτη επίθεση των αφρικανών (αρνητικό ρεκόρ από ένα ματς της Αλγερίας από το 2014 το…μηδέν της Νιγηρίας στο 1ο ημίχρονο), εκεί τέλειωσαν όλα. Οπότε, χθες το βράδυ δεν με ενδιέφερε τι θα γίνει, έπαιξα κάτι άλλο (θα το δείτε παρακάτω) και το μόνο που θα πω είναι .

.ντροπή στον Μπριχ. Υποτίθεται έχουμε και VAR, κοτζάμ Κάιπερς στο ματς της Βραζιλίας πήρε πεναλτι πίσω και ο Μπριχ το βράδυ δεν έκανε καν τον…κόπο να το δει, λες και το χρειαζόταν γιά να δώσει την πεναλτάρα (ότι πιό εξώφθαλμο έχουμε δει στο Μουντιάλ ως τώρα) υπέρ των Σέρβων. Το βάζω και στη σημερινή φωτό να το θυμόμαστε! Δεν με χάλασε που χάθηκε η καλή δυάδα, ήταν το πρώτο μου σοβαρό μπετ, θα έρθουν κι άλλα.

Ηξερα ότι βάση όσων είδαμε, ορθώς παίχθηκαν και μάλιστα στο Σερβία-Ελβετία που παίχθηκε Τρίτη στο 3.10 είχαμε την πρώτη αντιστροφή φαβορί (ως το 2.75 κάποια στιγμή πήγε η Σερβία). Αρα καλώς παιχθηκαν. Στα καλά νέα τώρα: Η Αργεντινή ναι μεν ήταν γιά κλωτσιές αλλά και έμεινε ζωντανή και…μας πλήρωσε! Πόνταρα live 20 μονάδες στο over του ματς μολις έγινε 1-0 γιά τους κροάτες, στο 3.

25. Ηρθε, τσίμπησα 65. Καλό αυτό. Με αυτή τη νίκη, τα live είναι κερδοφόρα, θα τα δούμε παρακάτω. Σε άλλα καλά νέα; Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ με αυτά που είδα από τη Βραζιλία στο 2ο ημίχρονο με την Κόστα Ρίκα, τρίβω τα χέρια μου. Μακράν η πιό πλήρης εμφάνιση. Αγγιξε το άριστα σε όλα. Δυο γκολ, ένα δοκάρι, ακόμα 3 τεράστιες φάσεις, δεν απειλήθηκε ποτέ, δεν αγχώθηκε ποτέ, δοκίμασε τα πάντα, επιτέθηκε με 10 διαφορετικούς τροπους (πλαγιοκοπήσεις-σουτ-κάθετες-ατομικές), ο Τίτε επίσης άλλαξε τα κόζια δύο φορές, ενώ και το μαρκάρισμά τους (ειδικά η λεγόμενη πρώτη άμυνα) ηταν εκπληκτικό (με αποκορύφωμα, στο 96' με το σκορ 1-0 να πρεσσάρουν όλοι σαν να μην υπάρχει αύριο, να κλέβουν και να γίνεται το 2-0).

Το λέω ανοιχτά, με γέμισε αισιοδοξία. Καμιά δεν μου έδειξε τόσα ως τώρα! Και πάμε στα αμιγώς στοιχηματικά. Κι εδώ έχουμε καλά και κακά νέα. Τα κακά; Μα προφανώς ότι χάνω. Αλλά…ποιός δεν χάνει; Και εδώ αυτομάτως πάμε στα καλά νέα. Δεν βρηκα κάτι τρομερό, δεν πήγα κόντρα στο ρεύμα, αλλά έκανα το αυτοννόητο. Μαζεύτηκα, περίμενα (και περιμένω).

Τα νούμερα λένε το απλό: Κάβα 890 μονάδων (αφήνω άκρη τα μακροχρόνια, το “αναγκαίο κακό” οπως τα λέω, θα κριθούν στο τέλος) γιά παιχνίδι. Και σήμερα είμαι στις 750! Εβγαλα και μικρό κέρδος μεσοβδόμαδα! Με λίγα λόγια, χάνω 140 μονάδες. Οι 140 στις 890, λιγότερο από το 1/6, είναι τίποτα. Δεν έχω πονέσει, δεν έχω ματώσει. Ειμαι στο παιχνίδι γιά τα καλά.

Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά πέρασαν οι “καταιγίδες” με απλές πιτσιλιές! Και όλα αυτά, την ώρα που χάνονται δις. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά. Ως τώρα, έχω κάνει παιχνίδι με 170 μονάδες pre game και 50 live. Ποιά ήταν τα φρέσκα (από Τρίτη ως χθες) που έπαιξα live; 3 μονάδες στο over της Ισπανίας στο 80' του ματς. Χαμένο. 4 μονάδες στο over της Γαλλίας στο 75'.

Χαμένο. 20 μονάδες στο over Κροατίας μόλις έγινε το 1-0, στο 3.25. Ευστοχο και 65 μονάδες κέρδος. Και τέλος, χθες, 8 μονάδες στην κόκκινη κάρτα του αγώνα Σερβίας-Ελβετίας (χαμένο). Μαζί με τα παλιά live, μας κάνουν 50 μονάδες μπετ, με κέρδος 65, δηλαδή +15. Ολα καλά. Ξαναλέω, ελάτε στο chat. Κάθε μέρα, ώρες πολλές, πάνω απο 100 άτομα μονίμως, εκεί γίνεται το…καλό Μουντιάλ (γέλια)! Αυτά είναι όλα όσα έγιναν.

Πάμε στα φρέσκα… Σκεφτηκα πότε να…ξαναγράψω. Δευτέρα ξεκινάει το 4ημερο της ακολασίας. Τέσσερα ματς τη μέρα, 2 και 2 ταυτόχρονα, η 3η αγωνιστική των ομίλων. Αποφάσισα τα εξής: 1) Το νου σας ΚΑΙ στη στήλη μήπως κάνω κάποιο Update. 2) Θα ασχοληθώ σήμερα με εκείνα που παίζουν ως ΚΑΙ τη Δευτέρα. 3) Θα ανεβάσω νέα στήλη Τρίτη. Και μάλιστα όχι πολύ πρωί.

Μεσημέρι, μετά τις 2! Να είμαι όσο πιο κοντά (χρονικά) γίνεται στο τρίημερο Τρι-Τε-Πέμπτη. Ξαναλέω όμως. Το νου σας και σε πιθανό Update, ενώ όλα θα αναλύονται πρώτα στο chat. Εχουμε και λέμε λοιπόν…. Γιά σήμερα, μόνο ένα…άκρως χαλαρό fun bet. Να έχουμε “επανάληψη” όσων είδαμε. Ξανά δηλαδή Βέλγιο 3-0 σκορ και ξανά με Λουκακου any time. Δίνει 11.

00. Τίποτα στα άλλα δύο, το βάρος στο live αν και εφ όσον προκύψει κάτι. Σιγά μην παίξω 1.70 Μεξικό και 1.55 την (αλλαγμένη) Γερμανια. Θέλω και να δω το Μεξικό ως φαβορί και τι άλλαξε ο Λεβ. Οπότε τίποτα pre game. Αύριο; Περίπου τα ίδια, αλλά και ένα σημείο. Ενα fun bet με Αγγλία 2-0 σκορ και any time Λινγκαρντ (χώνεται συνέχεια, θέμα χρόνου να το βρει το γκολ).

Αυτό δίνει 10.00. Και αφού εμεινα στα fun bets, ακόμα ένα τη Δευτερα. Σαλάχ any time και Αιγυπτος 2-0. Στο 12.00 αυτό. Με λίγα λόγια, ένα combo σκόρερ/σκορ ανά ημέρα. Αυτά είναι τα…χαλάρα, ένα να βγει θα είναι σούπερ. Για εντελώς χαβαλέ, γιά το “μπας και”, θα βάλω και από μιά μονάδα στις δυάδες. Επιστρέφω στα αλλα ματς. Δεν αγγίζω Κολομβία-Πολωνία, ο κακός χαμός.

Τη μιά δεν μπορώ να την κρίνω (με παίκτη λιγότερο όλο το ματς), η άλλη ήταν άθλια. Καλό ματς μόνο γιά live. Και στέκομα στο Ιαπωνία-Σενεγάλη. Θεωρώ το 2.35 τίμιο φαβορί. Θα το έδινα κάπου στο 2.20-2.25 εγώ. Μ'αρεσε πολύ η Σενεγάλη, έχουν πίστη και πάθος, κάνει μπαμ αυτό. Θα το κρατήσω. Και θα το κανω δυάδα με…Ουρουγουάη τη Δευτέρα, στο 2.70. Η δυάδα μου δίνει 6.

34. Δεν αγγίζω Ιραν-Πορτογαλία (γιατί έχω σκαλώσει με 0-0 εδώ;) και Ισπανία-Μαρόκο. Μονο γιά live και τα δύο. Και γιατί πάω στην Ουρουγούαη; Πρώτον, την…θέλω γιά το forecast ομίλου. Δεύτερον, έχω φάει κόλλημα ότι αυτή η ρουφιανα είναι η μόνη ομάδα που “κάτι μας κρύβει”. Προχθές ήταν τραγική….ηθελημένα! Δεν πάτησαν γκάζι, έκαναν χασομέρια, ροκάνιζαν χρόνο, γύρναγαν μπάλα πίσω, εντελώς προκλητικά! Δεν τίθεται θέμα “δεν μπορούσαν” (με την Αραβία).

Δεν ήθελαν! Αγγιζαν απλά το γκάζι. Πιστεύω ότι θα δούμε άλλη ομάδα. Και παράλληλα, οκ, εδώ θα…τα χρειαστούν οι Ρώσοι. Τους πάνε όλα, αλλά με τα λιμά. Οχι με την Ουρουγουάη. Δεν τίθεται θέμα να διαλέξουν αντίπαλο (και γιατί και οι δυο είναι …ζόρικοι είτε μιλάμε γιά Ισπανία είτε γιά Πορτογαλία) και γιατί…δεν θα ξέρουν, αυτές θα παίξουν πιό αργά.

Οπότε, πάω με τον άσο. Και έκλεισα. ΚΑΒΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: 1.300 μονάδες. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ: ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ (5.00), 110 μονάδες. ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (23.00), 25 μονάδες. ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ: ΓΑΛΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (21.00), 20 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ (13.00), 40 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ (17.00), 35 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ+ΒΡΑΖΙΛΙΑ (81.

00), 5 μονάδες. 1oς ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΉΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ+ΒΡΑΖΙΛΊΑ (51.00), 5 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΤΥΝΗΣΙΑΣ: ΜΠΑΝΤΡΙ (9.00), 30 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ: ΜΟΥΣΑ ΣΟ (10.00), 20 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ: ΜΟΟΥΙ (15.00), 20 μονάδες. TRIXIE ΦΟΡΚΑΣΤ ΟΜΙΛΩΝ: Ουρουγουάη 1η/Ρωσία 2η (3.00)-Αργεντινή 1η/Κροατία 2η (2.75)-Κολομβια 1η /Πολωνία 2η (4.50). Στις δυάδες από 30 μονάδες (σύνολο 90), στην τριάδα 10 μονάδες.

Συνολο 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ σε μακροχρόνια: 410 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο Τρίτης: 720 μονάδες. Ποντάρισμα live: 35 μονάδες. Κέρδη 65 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 750 μονάδες. Ποντάρισμα 23-24-25/6: Βέλγιο 3-0 σκορ/any time Λουκάκου (11.00) με 7 μονάδες Αγγλία 2-0 σκορ/any time Λίνγκαρντ (10.00) με 8 μονάδες Αίγυπτος 2-0 σκορ/any time Σαλάχ (12.00) με 6 μονάδες Και από 1 μονάδα στις 3 δυάδες, σύνολο 24 μονάδες.

Δυάδα: Σενεγάλη 2-Ουρουγουάη 1 (6.34) με 36 μονάδες. Ανοιχτα μπετ: 60 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 690 μονάδες. Πάω πάλι με 1η ταχύτητα, δεν το πιέζω, θα ρίξω παραπάνω βάρος στο live και θυμίζω: Νέα στήλη Τρίτη μεσημέρι μετά τις 2, πιθανό Update και τα λέμε στο chat σε λίγες ώρες και καθημερινά. Απολαύστε τα ματς, μην πιέζετε καταστάσεις, μην πετάτε 4-5 μπετ σε κάθε ματς και υπομονή να βρεθεί (είτε pre game είτε live) η καλή ευκαιρία! UPDATE: Κανένα σχόλιο γιά όσα έγιναν, όλα μαζί στην αυριανή (μεσημεριανή) κανονική στήλη.

Τώρα ασχολούμαι μόνο με το σήμερα. Πολλοί πιστεύουν (και εγώ) ότι ίσως σήμερα δούμε το πρώτο 0-0. Ηδη έχει γίνει ρεκόρ απουσίας του σε 32 ματς! Ολα τα άλλα (και ανατροπές και το 2-2) έχουν έρθει. Ως σκορ, το (σύνηθες) 0-0 και το (σπανιο) 3-2 δεν έχουν έρθει. Αλλά αυτό είναι απλά στατιστική. Μιάς και έχω να περιμένω από το προχθεσινό ποντάρισμα το Σαλάχ anytime/ Αιγυπτος 2-0, δεν ξανασχολούμαι με αυτό.

Χθες-προχθες βρηκα τους σκόρερς (Λίνγκαρντ, Λουκάκου), όχι τα σκορ. Τρίτη και φαρμακερή που λένε. Οπότε, μένουν τα άλλα τρία ματς! Ολοι ξέρετε ότι είχα παίξει Ουρουγουάη αλλά έχασα ήδη τη Σενεγάλη. Αγωνιστικά, επιμένω στην άποψη μου. Αλλό αμυντικά οι κατσαπλιάδες της Αραβίας, κι άλλο ο Γοδίν. Επιθετικα, άλλο ο βαλσαμωμένος Σαλάχ, άλλο ο Καβάνι.

Τα βρήκαν και τα έκαναν οι ρώσοι. Και αντίθετα, πιστεύω ακράδαντα ότι η Ουρουγουάη δεν ήθελε παραπανω. Οχι δεν μπορούσε. Δεν ηθελε. Πήγε σβηστή επίτηδες. Περιμένω κλειστό ματς, κάποιο στημένο ίσως να φέρει γκολ, και…κρατάω τον άσο. Το καλύτερο; Πήγε και στο 2.90! Αουτσάιντερ η ομάδα του Ταμπάρες, ενώ η Ρωσία δεν θέλει καν νίκη γιά την πρωτιά, χρίστηκε φαβορί! Φέρτο εδώ κι ας το χάσω.

Ακου 2.90. Σιγά μην έγινε τραίνο η Ρωσία άξαφνα. Πάω στα βραδυνά. Πρώτα στην Ισπανία. Πιστεύω θέλει την πρωτιά, θα την κυνηγήσει. Και θα κριθεί ίσως στα γκολ. Το Μαρόκο το περίμενα καλύτερο, μου βγήκε χειρότερο, ειδικά επιθετικά κάνουν…αίτηση. Θα ρισκάρω κάτι. Στο χάντικαπ ημιχρόνου -1. Που δίνει 4.50. Προσέξτε, ΟΧΙ ασιατικό που έχει επιστροφές.

Καθαρό χάντικαπ ενός γκολ! Θέλω δηλαδή 2-0 (η 3-1) ημίχρονο γιά να κερδίσω. Ελπίζω τα …γειτονάκια (στον…ίδιο ήλιο απλώνουνε πχ Σεβίλλη με Ταγγέρη). Και πάω στο τρίτο. Αν όντως η Ισπανία είναι στο κεφάλι (στο ημίχρονο ή στο 60' ας πούμε), η Πορτογαλία έχει δύο δρόμους. Να πάει γιά νίκη με πολλά κυνηγώντας αυτή την πρωτιά, ή να αποδεχθεί ότι θα είναι 2η και να μην πάρει ρίσκα.

Ετσι κι αλλιώς, ρίσκα και Σάντος δεν πάνε μαζί. Και η ομάδα που θα κληθεί να τα πάρει είναι το…Ιράν! Που με νίκη περνάει αυτό. Ναι αλλά ρίσκα και Ιράν σάμπως πάνε αυτά μαζί; Κειρόζ από εδώ-Σάντος απο εκεί, μάλλον γιά …κουλούρια τουλάχιστον ημίχρονο το βλέπω. Εχω δύο επιλογές (μιάς και το Χ ημίχρονο δίνει ψίχουλα). Είτε να ψαχτώ γιά ημίχρονο/τελικό, είτε να ψαχτώ με το…under 0.

5 ημιχρόνου. Κατέληξα στο Χ/2 Πορτογαλία (ημ/τελ) που δίνει 4.00, επειδή το Ιράν θα τα παιξει όλα γιά όλα ισως μετα το 70' και εκεί μάλλον θα το δεχθεί το γκολ αντί να το βάλει. Εξαλλου το under 0.5 εδινε μόνο 2.50. Στη σούμα: Ουρουγουάη 1 (2.90)/ Ισπανία -1 ημίχρονο (4.50)/Πορτογαλία Χ ημ/2 τελ (4.00). Και έχω και το ειδικό στην Αίγυπτο από προχθές. Οποιος θέλει, παει και σε μονά.

Χαλαρά παίζονται. Εγώ θα πάω σε ένα trixie! Trixie: Ουρουγουάη 1 (2.90)/ Ισπανία -1 ημίχρονο (4.50)/ Πορτογαλία Χ ημ/2 τελ (4.00). Με 12 μονάδες στις δυαδες και 4 στην τριάδα. Ολο μαζί 40 μονάδες. Η κάβα θα ανανεωθεί αύριο, με όσα live έπαιξα το τελευταίο 48ωρο (ή παίξω και απόψε), συν τυχόν κέρδη ή απωλεις από όσα μπετ τρέχουν. Τα λέμε στο chat στις 5!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras