1606

Billaras

Ιδιο παιχνίδι με της Πέμπτης!

Γιά όσα έγιναν μεσοβδόμαδα είπαμε πολλά στο Betsellers Radio χθες. Εχω μιά στεναχώρια και δεν το κρύβω. Παρότι κέρδισα φυσικά. Ομως, ξέρω ότι οι καλές ευκαιρίες γιά μεγάλα ταμεία- από αυτά που κάνουν την διαφορά- δεν είναι πάνω από τέσσερις-πέντε στη σαιζόν. Και εχω χάσει ήδη δύο, με σαδιστικό τρόπο. Εκείνη στις 15/9 με το Μπρέσια-Μπολόνια 3-4 και η άλλη προχθές.

Μόνο με την τριάδα στο yankee εκείνο και το απόλυτο trixie προχθές θα είχα 130 μονάδες καθαρού κέρδους. Μένοντας στο προχθεσινό, από Σάββατο σε Σάββατο έπαιξα 34 μονάδες, έβγαλα 44, κερδίζω σταθερά και δεν με αφήνει να κάνω την διαφορά. Ταμείο με τις δυαδες το περασμένο Σάββατο, ταμείο την Τετάρτη πάλι με δυάδα, ταμείο την Πέμπτη με την δυάδα του trixie.

Να το κάνω λιανά; Είμαι καλά. Νοιώθω καλα, παίζω καλά. Και όταν είμαι έτσι, θέλω το παραπάνω. Να με αδικήσει μιά (χαμένο πέναλτι η Γουίκομ στο 88′ την Τρίτη), να με αδικήσει δύο (ισοφάριση της Φερεντσβάρος στο 96′), αλλά παραπάει, αυτό της Μάλμε με έσκισε. Χάθηκε το απόλυτο από δύο γκολ στο 96′, καταντάει σαδιστικό! Γουίκομ-Φερεντσβάρος-Μάλμε ήταν 70 μονάδες απώλειες!

Οπως και να έχει, έτσι έχω μάθει, καθαρίζω το μυαλό, κρατάω τα θετικά (ότι κερδίζω δηλαδή, ενώ επιτρέψτε μου να καμαρώσω λιγάκι και γιά την Αιντραχτ, όχι επειδή το τόλμησα αλλά επειδή έπιασα “σφυγμό” αγώνα στο 100% και “εφαγα” τον Εμερι χθες, ενώ -κι ας μην φάνηκε κάπου- σας πρότεινα ξεκάθαρα στο chat όσο ήταν 1-3 να παιξετε Χ την Μπράγκα όσοι δεν το κάνατε pre game).

Περιμένω να μου κάνει και μένα τα κέφια μιά φορά και ας είναι κακή η μέρα μου.

Παμε στα φρέσκα. Ράδιο πιστεύω ακούσατε, ο Μακης έχει ανεβάσει απο χθες, δεν θα γράψω πολλά. Αύριο έχει ακομα περισσότερα σημεία, σήμερα παρότι έχει κάμποσα δεν θα ξανοιχτώ. Τα αναφέρω όλα όσα σημειώθηκαν και εξετάστηκαν ξανά και ξανά. Αυτά δηλαδή που “κάτι” έχουν:

Ιστλι 1, Μοντρόουζ 1, Ντέρμπι 1, Νοτιγχαμ 1, μόλις τέσσερα από το Νησί και τα δύο είναι φαβορί.

Αουγκσμπουργκ 2, Χέρτα 1, Ντούισμπουργκ 2 από Γερμανία.

Στρασβούργο 1, Μπορντό 2 από τη Γαλλία.

ΟΦΗ g/g από Ελλάδα.

Σεντ Τρουίντεν 2, Ζούλτε Βάρεγκεμ 1, από Βέλγιο.

Φαμαλικάο 2 από Πορτογαλία.

Χάρτμπεργκ 2 από Αυστρία.

Ζυρίχη 2 από Ελβετία.

Και Βιτορία-Κοριτίμπα Χ από Β’ Βραζιλίας.

Αυτά είναι όλα τα σημερινά….

Πολύ γρήγορα έσβησα κάμποσα. Νότιγχαμ που έπεσε 2,20 και δεν είναι τόσο εύκολο, είναι ανεβασμένη η Κάρντιφ. Στρασβούργο που επίσης έπεσε πάρα πολύ. Το g/g του ΟΦΗ (δεν έχει αξία πλέον στο 1,75). Την Σεντ Τρούιντεν γιατι σαν…να το τραβάω από τα μαλλιά αυτό.

Την Χάρτμπεργκ γιατί ξεκάθαρα βολεύεται και με τον πόντο, κρατάει το +8 και της κάνει μιά χαρά.

Εχει αξία πάντως.

Εφυγαν αυτά.

Μετα, σβήνω την Αουγκσμπουργκ γιατί οκ, δεν είναι και καμιά ομαδάρα, ενω η Κολωνια έχει ντεμπούτο εντός του νέου προπονητή. Μετά σβήνω την Μπορντό, τραγική παράδοση εκεί και γενικά εκτιμώ και τη Ρεμς. Και μετά, εδώ πάω διαισθητικά, σβήνω και την Ζυρίχη. Μας πλήρωσε πριν μιά εβδομάδα, αλλά είναι σούπερ εντός εδρας.

Με προσεκτική ματιά θα δείτε ότι εκτός χωλαίνει.

Εμεινα με πολύ λιγότερα. Εχω σκαλώσει με δύο σημεία γιατί δεν έχω καμιά εικόνα τους. Την Μοντρόουζ και την Ντούισμπουργκ. Σημεία από 1η Σκωτίας και 3η Γερμανίας. Φόρμα έχουν, τα σημεία ξεκάθαρα έχουν αξία, μου “φωνάζουν” δηλαδή. Να τα επιλέξω; Το σκέφτομαι πολύ.

Αν ας πουμε τα κρατήσω, η διαλογή μου πλέον έχει 2 φαβορί άσους (Ντέρμπι και Ζούλτε), έχει ένα χινάρι (Κοριτίμπα) και έχει και πέντε μεγάλα (Ιστλι, Μοντρόουζ, Χερτα, Φαμαλικάο και Ντούισμπουργκ).

Αυτά έχουνε μείνει. Θα πάω απλά. Δυάδα Ντέρμπι-Ζούλτε. Άπόδοσης 4,4. Και από τα έξι μεγάλα μαζί με το Χ, θέλω να “κατέβω” στα τρία, να κάνω ένα trixie. Ιδιο παιχνίδι με της Πέμπτης δηλαδή, με μιά δυάδα κι ένα trixie. Ποιά…τρία να κόψω; Ας μιλήσει το ένστικτο του καθενός εδώ. Ο καθένας αποφασίζει. Εγώ θα κόψω Χέρτα (οκ, μπάζο είναι, δεν είναι μάγος ο Κλίνσμαν, δεν τον εκτιμώ κιόλας), θα κόψω Μοντρόουζ (είναι πολύ δυνατή ομάδα και η αντίπαλός της), θα κόψω και την Ιστλι! Αυτή η Κρου όποτε την κοντράρουμε μας “ξεραίνει” (γέλια).

Ξαναλέω όμως, όλη η ανάλυση είναι εδώ, εσείς αποφασίστε.

Παίζω trixie με Ντούισμπουργκ 2-Κοριτίμπα Χ και Φαμαλικάο 2. Και την δυάδα φαβορί. Και έκλεισα, δεν ξανοίγομαι. Τα λέμε στο chat, νέα στήλη ίδια ώρα περίπου, αύριο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras