3633

Billaras

Ισα γιά τη “συμμετοχή”!

Θέλω να με συγχωρήσετε σήμερα που θα είμαι πολύ λιτός. Ο απολογισμός (το μέρος δεύτερον) θα “αναβληθεί” γιά την Τρίτη. Ετοιμα είναι όλα, απλώς…δεν μπορώ να γράψω. Οχι γιατί φοβήθηκα τον σεισμό που έκανε πριν λίγο (ευχή όλων να μην έχουμε ούτε έναν τραυματία και όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές), αλλά γιατί…είμαι κομμάτια.

Αυτό (ή μάλλον και αυτό μαζί με πολλά άλλα) είναι το Betsellers. Γράφουμε όταν παίζουμε, όταν αντέχουμε, όταν έχουμε διάθεση, δεν γίνεται τίποτα επειδή “πρέπει”. Και το ξέρετε όλοι καλά αυτό. Και το θεωρώ και απολύτως έντιμο, είμαστε μιά παρέα, δεν γίνεται κάτι τυπικά, καταλαβαινόμαστε. Σήμερα λοιπόν έχει τελικό. Οκτακόσια sites θα έχουν προτάσεις….

γιά τα πάντα. Ας έχουν, καλά κάνουν. Κι εγώ θα μπορούσα να γράψω…σεντόνια. Τι νόημα θα είχε αφού θα παίξω “τυπικά”, γιά τη…συμμετοχή που λένε! Να μην το πολύλογώ: Πέντε στους 13 τελευταίους τελικούς από το 2000 κρίθηκαν στην παράταση. Θα παίξω λοιπόν με σπαστή μίζα και τις δύο ομάδες να το πάρουν παράταση ή πέναλτι. Ρεάλ στην παράταση (12.

00), Ρεάλ στα πέναλτι (12.00) και αντίστοιχα Ατλέτικο στην παράταση (21.00) και Ατλέτικο στα πέναλτι (13.00). Αν έρθει εν ολίγοις ισοπαλία, κερδίζω, αλλά έχω όρεξη γιά έξτρα αδρεναλίνη. ΑΝ έπαιζα κάτι ακόμα (δεν θα το κάνω) θα ήταν Σέρχιο Ράμος ή Γοδίν γιά any time σκόρερς. Παίζω απλά γιά το ονόρε, δεν βάζω σοβαρά λεφτά σε ειδικά μπετ στον τελικό Θα τον απολαύσω και that's all, θέλω να το πάρει η Ατλέτικο, αλλά μέσα μου πιστεύω ότι η Ρεάλ θα τα καταφέρει ελέω αστέρων, συνήθως στους τελικούς “μιλάνε” οι μονάδες και όχι οι ομάδες.

Μακάρι να βγω ψεύτης. Και κάπου εδω θα κλείσω, ραντεβού την Τρίτη με απολογισμό, οι μηχανές μου έχουν σβήσει τελειώς, θα ξανανάψουν από την άλλη εβδομάδα που ζυγώνουμε στο Μουντιάλ. Πάω να…ξεραθώ στον ύπνο και να ξυπνήσω στις 9, ολονύκτιο ψάρεμα ήταν αυτό και..σε κάποια ηλικία και μετά, πονάνε τα κοκκαλάκια λίγο παραπάνω (χεχεχεχε).

Ε, αφού πρωτοτυπούμε ολοκληρωτικά, αντί να βάλω καμιά φωτό Ρονάλντο και Τουράν, βάζω…χθεσινή, από το ψαρεμά μου. Καλή απόλαυση, ας δούμε ωραία μπάλα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras