1066

Billaras

Ισα να περάσει ωραία ο τελικός…

Γιά εσάς δεν ξέρω, αλλά εγώ -πλην συγκλονιστικού απροόπτου- τα κιτάπια μου έκλεισα. Μεχρι…να τα ξαναανοίξω (γέλια). Αλλά είναι αλλιώς τώρα. Τώρα θα διαθέσω κάποια απο τα κέρδη μου, να τα βάλω στο Euro. Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Αυγουστο που ξεκινάγαμε απ’ το μηδέν.

Δεν είναι όμως η ώρα ακόμα γιά απολογισμούς. Την άλλη εβδομάδα.

Εγώ αυτό που ξέρω, είναι ότι σήμερα 25 Μάη, έχω 200 μοναδούλες κέρδους καθαρού (με ποντάρισμα μέσο όρο 10-15 σε μιά φουλ μέρα, αυτό έχει τεράστια σημασία αναλογικά, είναι αλλιώς να παίζω 5 και αλλιώς να παίζω 50, ειδάλλως θα είχα 2000 κέρδος τώρα), επίσης ξέρω ότι συνολικά το Betsllers έχει +400 μονάδες καθαρού κέρδους (και πάντα με πονταρίσματα 2 ή 3 ή 5 μονάδες μέσο όρο άνα μπετ).

Οποιος δηλαδή έπαιζε φέτος μονάχα ότι δώσαμε όλοι μας, έχει κέρδος σούπερ ντούπερ. Αλλά αναλυτικά αυτά σε μιά εβδομάδα-δέκα μέρες.

Προς το παρόν, παίρνω λίγες ανάσες. Και κάνω δύο πραγματάκια. Το ένα είναι να “χαζολογάω” με τους τελικούς. Εγραψα στην πρώτη αράδα ένα “πλην συγκλονιστικού απροόπτου”. Εχουμε από αύριο ως την Κυριακή, δύο τελικούς Ευρώπης, τρεις τελικούς ανόδου στην Αγγλία και το φινάλε της Β’ Ισπανίας.

Το “συγκλονιστικό απρόοπτο” δεν είναι αύριο. Οπότε, θα χαζολογήσω. Αν δω κάτι γιά το ΣΚ, θα παίξω κανονικά.

Πριν πάω στον αυριανό τελικό, να πω κάτι εν’ όψει EURO. Είχα μιά ιδέα. Να κάνουμε (κάνετε) όλοι ένα πουλ. Εναν μικρό “διαγωνισμό”. Με τον νικητή να παίρνει δώρο μιά εξάμηνη ανανέωση συνδρομής! Πως ακούγεται; Νομίζω καλά θα είναι (γέλια).

Οχι τίποτα φοβερό, απλά λίγο…αλατοπίπερο να βάλουμε με ένα ωραίο δωράκι! Θα φτιάξω ένα ερωτηματολόγιο με 6-7 ή 8 bets. Τα κλασικά “νικητης, 1ος σκόρερ, τετράδα ημιτελικών” και μερικά ακόμα. Θα το απαντήσετε, θα το στείλετε με e-mail σε μένα, θα τα συγκεντρώσω και στις 11 Ιουλίου που θα τελειώσει, θα έχουμε νικητή! Οποιος βρει τα περισσότερα! Αν εχουμε 2 ή 3 ή 5 νικητές, θα κάνω κλήρωση μεταξύ τους.

Νομίζω καταννοητά όλα, λεπτομέρειες σε μιά εβδομάδα. Να τα έχουμε αφήσει όλα πίσω μας και να ασχολούμαστε μόνο με το EURO. Aλλά νομίζω το νόημα το πιάσατε.

Επιστρέφω στο αύριο. Εχω ωραία ανάμνηση από το Γκντάνσκ αν και είχα και περιπέτεια (αυτα θυμάσαι όμως). Το 2012 πήγα με τα τσάρτερ των φιλάθλων της Εθνικής στο Ελλάδα-Γερμανία 2-4, σε εκείνο το EURO.

Ωραία ήταν, αν και φάγαμε βρόχα τρελλή όταν φεύγαμε και τα πούλμαν ήταν 2-3 χλμ μακριά (δεν είχαν έτοιμο το πλήρες πάρκινγκ οι πολωνοί τότε). Βάζω και μιά φωτό από τότε στην στήλη. Ωραίο γήπεδο πάντως το Energa, γι αυτό σας βεβαιώ.

Τι θα γίνει αύριο; Εχουμε έναν πολύπειρο προπονητή (όχι απλά πολύπειρο αλλά…καραμέλα τα’χει κάνει τα Europa League ο Εμερι) Vs ενός εντελώς άπειρου (Σόλκσιερ).

Αλλά απ’ την αλλη, έχουμε μιά ομάδα που πρώτη φορά φτάνει σε έναν τελικό Ευρώπης (Βιγιαρεάλ) κόντρα σε…ομάδα που τα’χει κατακτήσει όλα (Μάντσεστερ). Τι θέλω; Την σπανιόλα θέλω. Πάντα οπαδός των “μικρών” και των εκπλήξεων (γέλια). Τι βλέπω; Βλέπω αρχικά ισοπαλία. Με γκολ. Αν πέσει, θα πέσει ορθια η Βιγιαρεάλ. Μακάρι να μην πέσει.

Οι αποδόσεις ξεφεύγουν, αλλά είπαμε, πρώτα πιστεύω έρχεται το 1-1 (ισοπαλία με γκολ). Γι αυτό λοιπόν, εντελώς επιδερμικά, εντελώς χαλαρά και σβηστά, γιά να περάσει η βραδιά μου, λέω να πάω στο “φτιάξε αγορά” και να βάλω το…φοβερό ποσόν των 0,75 μονάδων που περισσεύουν, να στρογγυλέψω τις 200! Νομίζω ξεκάθαρο πόσο χαλαρά πάω…

Φτιάχνοντας αγορά λοιπόν, πρώτο bet το 1-Χ (δε).

Μετά το g/g. Μετά το over 7 κόρνερ συνολικά. Και τέλος, γιά να έχει και δυσκολία, μου αρέσει να βάλω το over 0,5 ασίστ ο Μπρούνο Φερνάντες. Μιά να δώσει, μου αρκεί δηλαδή. Ολο αυτό μου κάνει 15,00. Εδώ είμαι. Εκλεισα. Δυό σουβλάκια θα παίξω εξάλλου (γέλια). Προτιμώ να είμαι στο chat και αν προκύψει κάτι, να το δούμε live.

Κλείσαμε. Νέα στήλη Παρασκευή (όχι Σάββατο) με τον άλλο, τον μεγάλο τελικό και τις “μικρές” εγγλέζες και σπανιόλες γιά να έχουμε και τυπικά το φινάλε.

Και τα λέμε αύριο βράδυ στο chat (ξεκινήστε μελέτη EURO, να είστε έτοιμοι την άλλη Δευτέρα-Τρίτη που θα δώσω το ερωτηματολόγιο)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras