137

Thassios

Ισπανοί στη πρώτη γραμμή

Ένα πράγμα αξίζαμε μόνο τη Κυριακή. Να σκοράρει η Μπράγκα και να πιάσουμε το μπετ. Τίποτα άλλο. Με 17 τελικές και 1,92xg η Μπράγκα δεν κατάφερε να σκοράρει και έφερε το πρώτο ng εντός έδρας. Κάπως έτσι λοιπόν χάσαμε και προχθές με τη κάβα να φτάνει για πρώτη φορά τις -90 μονάδες.

Η Αλήθεια είναι ότι δε με έχει πάρει από κάτω γιατί παίζω σωστά και θεωρητικά είναι θέμα χρόνου να γυρίζει.

Από εκεί πέρα όμως με στενοχωρεί και με νευριάζει γιατί μαζεύτηκαν πολλά τα χρωστούμενα. Και άμα συνεχίζει έτσι θα είναι πολύ δύσκολο μετά να το φέρουμε τούμπα το πράμα. Δυστυχώς αυτό όμως δεν είναι στο χέρι μου. Δεν αλλάζω τρόπο παιχνιδιού, παίζω μαζεμένα αλλά δεν γίνεται να σταματήσω κιόλας. Μόνο υπομονή και πιστός στο τρόπο που παίζω!

Πάμε μεσοβδόμαδα τώρα όπου έχουμε μεγάλο κουπόνι.

Μένω στα σημερινά παιχνίδια.

Ξεκινάω από Ισπανία και κάνω πρώτη στάση στο Ατλέτικο – Χετάφε. Θεωρώ λαθάκι το g/g + όβερ εδώ. Εντός έδρας η Ατλέτικο έχει μόνο νίκες από τις οποίες οι 7 είναι και με g/g. Μόνο ένα ματς ήρθε 1-0 με τη Μαγιόρκα που και πάλι μπορούσε να φάει γκολ. Από την άλλη η Χετάφε έχει δοντάκια και την είδαμε με την Σεβίλλη.

Δε μπορώ οπότε να κάνω τα στραβά μάτια στο κόμπο που πληρώνει 2,75.

Μένοντας στην Ισπανία πάω και στο ματς της Βαγιεκάνο με την Βαλένθια.

Δύο ισόβαθμες ομάδες και ένα ματς που ξεκινάει από το 1-1. Μάλιστα μπορεί να μείνει κι εκεί. Στα 4 τελευταία μεταξύ τους τα τρία έληξαν 1-1. Δείτε λίγο τα εντός της Βαγιεκάνο. Πέντε ισοπαλίες στα τελευταία 6 εντός με τις τέσσερις να είναι με γκολ (1-1,2-2,2-2,1-1). Μια από τα ίδια και η Βαλένθια που αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Ρεάλ όλα τα υπόλοιπα γυροφέρνουν εκεί.

Στο 2,90 το anytime 1-1. Στο 2 το g/g.

Στο τρίτο ματς της Ισπανίας σήμερα , θεωρώ ότι θα έχουμε κάρτες σε αυτό το ζευγάρι της ουράς.

Η Γρανάδα και η Σεβίλλη δεν είναι καλά και ψάχνουν απεγνωσμένα μία νίκη. Παράδοση έχουμε σε κάρτες ενώ και οι ομάδες ρίχνουν το ξυλίκι τους. Βέβαια η Σεβίλλη έδιωξε τον προπονητή αλλά δεν νομίζω να γίνουν θεούσες οι παίκτες. Με το νέο αλάνι Mateo Ferrer στην σφυρίχτρα και το άλλο αλάνι τον Muniz Ruiz στο var αξίζει ποντάρισμα στις κάρτες. Στο 4 το ”όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη”.

Μετά πάω στη Γερμανία και στέκομαι λίγο στο Χόφενχαϊμ – Ντάρμσταντ. Εδώ πιστεύω ότι μπορεί να δούμε ανατροπή. Γενικά να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι και να μην κερδίσουν .Οι γηπεδούχοι εντός έδρας δεν είναι καλοί. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα έχουμε ξαναπεί. Φυσικά και έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην κακή Ντάρμσταντ αλλά σε ένα ματς που περιμένω γκολ εκατέρωθεν μπορεί να βρεθούν άνετα πίσω στο σκορ.

Το έχουν κάνει πολλές φορές φέτος. Το 6,5 που βλέπω στο παρακάτω ειδικό έχει αξία στα μάτια μου.

Στη Γαλλία Β’ (που είσαι Άγγελε να με καμαρώσεις) κρατάω το anytime 1-1 στο ματς Ανεσί – Ροντέζ.

Δύο ομάδες που βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια τους και με αρκετά g/g. Στο 2,70 για Γαλλία β’ είναι τίμια απόδοση. Μπορεί κι εδώ να είναι τελικό όπως αυτό της Βαγιεκάνο.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Δηλαδή μια 5άδα. Ένα ματς με κάρτες και όλα τα άλλα για γκολάκια και ειδικά. Τώρα κάπου εδώ σκαλώνω. Άμα ήμουν άνετος θα έπαιζα ένα ωραίο τρίξι και δύο μονά. Τώρα θα πρέπει να μειώσω στήλες.

Αφήνω το μονό της Γερμανίας με βαριά καρδιά. Δείτε το εσείς μιας και μου αρέσει πολύ ενώ εγκρίνει και ο Γερμανός.

Μετά μου μένουν τέσσερα. Κάνω μια καλή δυάδα με τα anytime score. Μετά θα ρίξω ένα εμπλουτισμένο ειδικό με κάρτες στη Γρανάδα μιας και βλέπω καλά στατιστικά στο 2ο ημίχρονο σε ομάδες και ρεφ.

Τέλος στην Ατλέτικο θα ποντάρω το anytime 2-1 μιας και το βλέπουμε συχνά στα παιχνίδια της σε απόδοση 4,7.

Κλείσαμε για σήμερα. Από τις 9 -10 μονάδες που θα έπαιζα αν ήμουν καλά στη κάβα , τώρα πέφτω στις 6. Είπαμε. Είναι το μόνο που περνάει από το χέρι μου και κάνω.

Αύριο λογικά θα δείτε update. Τα λέμε το βράδυ στο στέκι μας.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS