3168

Billaras

Κάθε αρχή και…προσεκτική!

Καλημέρες! Με άριστη διάθεση, σ ένα πολύ όμορφο μέρος, αρκετά μακριά από την Αθήνα. Μάλλον οι…τελευταίες βουτιές γιά φέτος. Αλλά οκ, μένω στο σήμερα. Με τέτοια θάλασσα μπροστά μου να με περιμένει, με καφεδάκι, πως να μην έχω κέφια; Και…με όρεξη. Στοιχηματική όρεξη. Ο καιρός του “περίμενε” τελείωσε. Μην παρεξηγηθώ όμως! Οτι ξεκινάω τη σαιζόν μου σήμερα, δεν σημαίνει ότι…θα βγώ μίλια μακριά από την ακτή.

Ισα ίσα θα…βραχώ σήμερα, όπως είναι το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα, Μάιο ή Ιούνιο. Κάπως έτσι. Το γεγονός ότι δεν έπαιξα την Τρίτη ενώ όλα ήταν μιά χαρά, δεν μου λέει τίποτα. Απάντησα σε σχόλιο, έγραψα και στην Kingbet. Μετράω ότι είμαι καλά, σε…φόρμα. Και ότι βοηθάω όποιον θέλει να παίξει. Οκ ναι, θα κέρδιζα την Τρίτη. Ισως και καλά. Αλλά έχουμε.

.22/8! Γιατί να βιαστώ; Στο Betsellers δεν είχαμε ποτέ “γιορντάνι” με 100 προτάσεις και “πάρε κόσμε”. Δεν έχει σημασία αν είχα κάβα ή αν δεν έπαιξα. Σήμασία έχουν αυτά που έγραψα. Και σε βάθος χρόνου, είμαι πολλαπλάσια κερδισμένος που περιμένω. Η συμβουλή λοιπόν σήμερα, παρότι “ανοίγω” τη σαιζόν, είναι η ίδια: Περιμένετε. Κράτη.

Παίξτε. Θα παίξω κι εγώ. Αλλά χαλαρά. Μην παρασυρθείτε. Με το μαλακό. Ο παίκτης επιλέγει το “πεδίο” και το χρόνο της μάχης που θα δώσει με τον μπουκ. Εγώ ας πουμε, έχω επιλέξει, την πρώτη…καλή μάχη να την δώσω όχι σήμερα. Ούτε αύριο! Να την δώσω…την Τρίτη. Ναι, την Τρίτη. Στο Λιγκ Καπ (και μην ρωτάτα γιατί). Εκεί θα παλέψω. Σήμερα θα κάνω το ζέσταμά μου.

Η δεύτερη συμβουλή; Γιά τους παίζοντες ειδικά ΟΠΑΠ: Μην…ξαμολυθείτε σε ότι πετάει και κολυμπάει. Είδατε το νέο κουπόνι. Χάος. Κάντε ξεδιάλεγμα. Οχι “τα πάντα όλα”. Εξειδικευτείτε σε 10-15 Λιγκες και πάπαλα. Προσέξτε, είναι πολύ εθιστικό όλο αυτό και θέλει χαρακτήρα να μην ξεφύγετε! Πρόλογο κάναμε, πάμε παρακάτω: Γιά τη νέα σαιζόν έχω ήδη γράψει.

Ιδια κάβα (8.000+2.000 μονάδες), η διαφορά θα είναι στο παιχνίδι μου: Πολύ πιό κυνικός. “Στεγνός”. Με το χρόνο θα καταλάβετε τι εννοώ. Και τέρμα τα yankee και τα trixie. Μονά, patent, δυάδες. Πάπαλα. Και ελάχιστα παρολί, ένα -δυό το μήνα. “Κατεβάζω” στήλες, με έφαγαν πέρυσι. Γιά το τριήμερο ας πούμε, έχω δύο patent, μιά δυάδα και ένα μονό. Ως τη Δευτέρα.

Αυτό σημαίνει 16 στήλες όλο το τρίημερο, όταν ένα και μόνο yankee Σαββάτου πέρυσι μου “έτρωγε” 11! Μεγάλη διαφορά…. Θα είμαι συνέχεια (από Τρίτη, να γυρίσω Αθήνα) στο chat, πολλές ώρες. Θα τα λέμε εκεί. Και θα αυξηθεί φυσικά και ο αριθμός των κειμένων. Τελευταία φορά που βλέπετε κείμενο τριημέρου. Bottom line; Πολύ πιό “επαγγελματική” προσέγγιση φέτος.

Τά΄χω ακόμα με τον εαυτό μου μετά τις περσινές μαλακίες μου. Και πάμε στα ματς. Χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση (με περιμένει η θάλασσα, με τραβάει σαν μαγνήτης, σόρρυ, το καταλαβαίνετε νομίζω, χεχεχε)… Η διαλογή μου στο νησί μετά τις πρώτες προσθαφαιρέσεις, ως σήμερα το πρωί, είχε τα εξής: Τότεναμ (και over), Γουότφορντ (και over), Στόουκ, Λίβερπουλ, Κάρντιφ over, ΜΚ Ντονς, Μπρέντφορντ, Κόβεντρι, Πλίμουθ, Χάρτλπουλ.

Και μιά Εϊρντριόνιανς στην Σκωτία. Αυτά. Κρατάω Λίβερπουλ γιά τη Δευτέρα, σε μονό του 5.00. Μην τρελλαθούμε εντελώς δηλαδή. Δεν θα το έδινα πάνω από 4.00, στο 5.00 δεν μπορώ να προσπεράσω. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα over, δείτε τα εσείς. Ενα patent ακόμα θα γίνει, σημερινό και τέλος το νησί. Είπαμε, η καλή μάχη θα γίνει την Τρίτη στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ.

Ποιά κρατάω; Τότεναμ στο 2,75. Ε όχι φαβορί η Λέστερ, το λάθος βγάζει μάτια κι ας έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Κόβεντρι το άλλο. Οκ, σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο. Αλλά η φουλ επιθετική Κόβεντρι, με 3 στα 3, δεν θα'πρεπε να είναι σε πιό ισορροπημένο σετ; Επεσε στο 3.10 αλλά και πάλι το κρατάω. Ψάχτηκα γιά το τρίτο μεταξύ τριών. ΜΚ Ντονς, Πλίμουθ, Χάρτλπουλ.

Αυτά είχα προκρίνει. Πήρα τζούρα, κοίταξα τη θαλασσίτσα και αποφάσισα. Χάρτλπουλ. Πάω με την (σχετική, καθότι αρχή ακόμα) φόρμα. Δεν μπορώ να το προσπεράσω. Αυτά από το νησί. Δείτε κι αποφασίστε εσείς τι θα παίξετε. ΔΕΝ θέλω οι προτάσεις να είναι πανάκεια και τυφλοσούρτης. Ποτέ δεν το ήθελα. Πιό πολύ μου άρεσε την Τρίτη που είπα μερικά ματς, πέρασαν τα περισσότερα, δεν έκανα προτάσεις και ο καθένας επέλεξε.

Εκτός νησιού: Νις over, Αίντραχτ, Γιαγκοστέρα, Μπόχουμ, Σαν Λορέντζο, ιδού πέντε σωστά φαβορί σε καλές αποδόσεις. Θα κρατήσω μιά δυάδα. Αϊντραχτ και το over της Νις. Και τι έμεινε; Αουτσάιντερ. Εδώ με βόλεψε το πρόγραμμα, τα τρία που μου αρέσουν είναι αυριανά. Το σημερινό που αφήνω, είναι ο Ηρακλής. Και τα αυριανά που κρατάω είναι Οστάνδη-Αντμίρα Βάκερ και Κιέβο.

Οτι πρέπει γιά ένα patent αυριανό. Κλείσαμε. Οπως έγραψα ήδη. Ενα εγγλέζικο patent σημερινό, μιά δυάδα σημερινή, ένα patent αυριανό μη εγγλέζικο και η Λίβερπουλ τη Δευτέρα. Μιά χαρά γιά αρχή και γιά όλο το τριήμερο. Θα δείτε ότι θα ποντάρω πολύ λίγα. Σεμνά και ταπεινά που λέμε (γέλια). Bet of the day οχι ακόμα, δεν με τρέλλανε κάτι. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες.

Ποντάρισμα 22-23-24/8: Patent: Τότεναμ 2 (2.75)-Κόβεντρι 2 (3.10)-Χάρτλπουλ 2 (3.40) με 30 μονάδες σε κάθε δυάδα, 10 στην τριάδα, σύνολο 100. Και ακολούθως, 40 στην Τότεναμ, 35 στις άλλες δύο, ακόμα 110 μονάδες. Ολο μαζί 210 μονάδες. Δυάδα: Νις over-Aιντραχτ 1 (4.4) με 55 μονάδες. Patent Κυριακής: Οστάνδη 2 (4.50)-Αντμίρα 2 (3.75)-Κιέβο 2 (3.60) με 25 μονάδες σε κάθε δυάδα, 10 στην τριάδα.

Και ακολούθως 30 μονάδες σε κάθε μιά γιά τα μονά. Ολο μαζί 175 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Λίβερπουλ 2 (5.00) με 40 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 480 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.520 μονάδες. Μην τα…βλέπετε πολλά, είναι τριημέρου. Φέτος δεν θέλω να ξεπεράσω τις 300 μονάδες ανά μέρα. Με τίποτα. Ε, τι έπαιξα; 265 σήμερα, 175 αύριο και 40 τη Δευτέρα. Εχοντας επτά μονοπαίχνιδα, μπορώ κάλλιστα με δύο, να πάρω πχ τα μισά μου λεφτά πίσω.

Και ξαναλέω, την Τρίτη θα …αγριέψουμε αρκετά, γιά σήμερα στο νησί δεν είμαι πολύ ζεστός. Καλό βόλι, ακολουθήστε τις αρχικές συμβουλές, κάντε ξεδιάλεγμα και δική σας χημεία. Και ραντεβού την Τρίτη, και εδώ και στο chat! Πάω να βουτήξω!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras