508

Billaras

Κάποιες θα ζοριστούν!

“Πολύ καλά περνάμε, αρχίζω και φοβάμαι” έλεγε το λαϊκό άσμα της Πέγκυς κάποτε. Οκ, δεν έχω αρχίσει να φοβάμαι, αλλά ότι περνάμε καλά….δεν χωρεί αμφιβολία περί τούτου (που έλεγαν και στην ελληνική ταινία).

Αμα πιάνω μεσημεριάτικα τραγούδια και ταινίες, έχω κέφια. Γιατί να μην έχω δηλαδή; Μπάλα κάθε μέρα, στο chat παρέα μοναδική, λαός είμαστε.

Μουντιάλ τρέχει, πληρωνόμαστε (και όχι μόνο από το Μουντιάλ, χθες έκανε…αίσχη με απόλυτο ο Skotostrious στις ιπποδρομίες), μιά χαρά με λίγα λόγια.

Επί προσωπικού, έχω πλέον κέρδη στο Παγκόσμιο, όταν έκλεισε η πρώτη φάση των 48 αγώνων είχα παίξει 73 μονάδες και είχα πάρει πίσω 83. Και από τα μακροχρόνια που τρέχουν, έχω ήδη πάρει 18 από τον Καζρί.

Αν σε αυτά προσθέσετε και ένα εύστοχο live (με την Κορέα) και κάτι Τσέλτεναμ και κάτι Κρόουλι, το…αγγλικό ψωμοτύρι μας δηλαδή, έχετε την εικόνα. Στις 12 Νοέμβρη έχανα 225 μονάδες, με είχε πάει αίμα 3,5 μηνες. Και σε 20 μέρες έχω μαζέψει πίσω πάνω από 170. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω. Θα ήταν τέλεια αν προχθές έβαζε ένα ακόμα γκολ ο Μέσι και χθες δεν έβαζε δύο ο Μπαπέ.

Αλλά δεν μπορώ να δείχνω αχαριστία, το πράμα πάει καλά.

Οταν έσκασαν οι εκπλήξεις είμασταν εκεί, στο Γαλλία-Τυνησία πληρωθηκαμε τον Καζρί, στο Ιαπωνία-Ισπανία τα…ξέρετε, δύο μαζεμένα μπετ, στο Κορέα-Πορτογαλία πάλι δύο μαζεμενα (και δυάδα αλλά πήραμε τον ξερό άσο στο live), μονάχα στο Βραζιλία-Καμερούν δεν πληρωθήκαμε γιατί (χαζομάρα μου) το συνδύασα με κάτι ακόμα στο live.

Και με το που ξεκίνησαν τα νοκ άουτ κατέβασα στροφές. Κάτι ψιλολόγια combo, έτσι παίζω αν δεν βλέπω σημείο δυνατό. Δεν έβλεπα λοιπόν εκπλήξεις και δεν ήρθαν. Ολες άνετες. Ως πολύ άνετες. Πλέον, γιά τα νοκ άουτ θα τα πουμε την Παρασκευή, εκεί θέλουμε πλέον και προκρίσεις των ομάδων “μας”, οπότε ας μείνουμε στο σήμερα και το αύριο.

Στα τέσσερα ματς που απομένουν γιά την φάση των “16”, έχω την αίσθηση ότι κάπου…θα σκάσει ένα παπάκι. Ισως όχι στα 90′. Ισως να δούμε και καμιά παράταση. Γενικά, δεν τα βλέπω τόοοοσο εύκολα όσο ήταν μέχρι χθες. Και να περάσουν τα φαβορί (Κροατία-Βραζιλία-Ισπανία-Πορτογαλία), εκτιμώ ότι τουλάχιστον δύο απ΄τις τέσσερις θα ζοριστούν πολύ.

Δεν θα πάω σε κάτι συνδυαστικό, θα πάω μέρα-μέρα.

Στο Βραζιλία-Κορέα δεν ξέρω αν θα παίξει ο Νειμάρ, αν τον δούμε 11αδα ίσως σκοράρει αλλά δεν παίζω κάτι. Θα παίξω χαλαρά ως fun bet το “να σκοράρει πέναλτι η Βραζιλία”. Δεν έχει πάρει ακόμα πέναλτι η Βραζιλία, ο Τουρπέν ο πεναλτάκιας γάλλος σφυρίζει, το έχω στο 4,00. Κλείσαμε με αυτό.

Είναι το ματς που βλέπω πιό εύκολη επικράτηση του φαβορί απ’ τα άλλα.

Στο άλλο όμως καλούμαι να επιλέξω. Ομάδα ή μονάδες; Η Ιαπωνία έχει ομάδα. Καλή ομάδα. Με καλό προπονητή. Αλλάζε συστήματα, παίκτες, κάνει ωραια πραγματάκια. Και τρέχει πολύ φυσικά. Αν δεν κοιμόταν ο Θεός με την Κόστα Ρίκα, θα είχε πάει 6 βαθμούς απ’ την 2η αγωνιστική.

Και αν μη τι άλλο, άμα κερδίζεις με ανατροπές Γερμανία και Ισπανία (έστω και αν η δεύτερη δεν χαλάστηκε καθόλου), έχει και ηθικόν ακμαιότατον.

Η Κροατία, το ξέρουμε, έχει παιχταράδες. Ταλέντο. Πολύ ταλέντο. Ως σύνολο δεν λέει πολλά, είδικα πίσω έχει τρύπες μεγάλες (και κακό γκολκίπερ). Και είναι και…μεγαλούτσικοι. Λόβρεν, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, στα 30+.

Ομως το ξαναλέω, το ταλέντο τους είναι μαγικό. Ο Λούκα με μια πάσα μπορεί να σε διαλύσει. World class παίκτης που θα μας λείψει πολύ μετά το Μουντιάλ.

Περιμένω να έχει γκολ το ματς. Μίνιμουμ ένα σε κάθε ομάδα. Να έρθει το 2-2 που λείπει; Δεν το αποκλείω. Και δεν θα διαλέξω ομάδα. Θα πάω σε τρία μπετ βάση όσων περιμένω. Θα πάω σε Χ+g/g (4,75), σε “να κριθεί στην παράταση το ματς” (7,00) και ένα fun bet το 2-2 (19,00).

Μέχρι που πιάνω και τα…τρία, αλλά όλα λειτουργούν και ως κάλυψη στα άλλα.

Δεν κάνω combo και bet builder, πάω σε ένα σκεπτικό, αν θέλει η μπάλα να δούμε την πρώτη παράταση λογικά κάπου θα τους πετύχω. Αύριο update (ίσως και στήλη) με τα άλλα δύο. Και φυσικά τα λέμε στο chat, ενώ μετά τις 8 μην ξεχάσετε, θα έχουμε νέο vidcast.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras