1322

Thassios

Κάρτες , γκολ και ανατροπές!!

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Τι ισοπαλία ήταν αυτή που παίξαμε; Που πήγα και την βρήκα; Τώρα θα μου πεις τι ρωτάω εσάς! Μια που χαιρόμασταν για την ισοφάριση και μια που τρώγαμε το γκολ μετά από λίγο για να κλειδώσει στο 4-3 το ματς ενώ όλοι μέσα μας πιστεύαμε μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα  έρθει 4-4 . Απίθανα πράγματα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο αφού την προηγούμενη μέρα μας χάρισε άλλες συγκινήσεις με το Περού όπου ήρθε 2-2 η Μελγκάρ με την Λίμα παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες η φιλοξενούμενη.

Σιγά σιγά μπαίνουν στο κόλπο και τα μεγάλα πρωταθλήματα οπότε κι εμείς  θα ανεβάζουμε στροφές. Απλά θέλει λίγο υπομονή μέχρι να πάρουμε τα πρώτα δείγματα από τις ομάδες.

Πάμε να δούμε τα σημερινά που έχω ξεχωρίσει και πως θα παίξουμε!

Φούλαμ – Άρσεναλ

Εδώ έχουμε ένα από τα λονδρέζικα ντέρμπι. Πιστεύω ότι θα επικρατήσει άνετα η Άρσεναλ αφού ο Αρτέτα έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και έχει κερδίσει πρόσφατα και δύο τίτλους.

Η Φούλαμ για την ώρα μου φαίνεται μια κλάση πιο κάτω ενώ ξέρει πως για να μπορέσει να μην επιτρέψει το γρήγορο παιχνίδι της αντιπάλου θα πρέπει να κάνει αρκετά φάουλ. Τελειώνοντας με την παράδοση να πούμε ότι η Άρσεναλ έχει πετύχει μεγάλες νίκες απέναντι στην Φούλαμ (4-1 , 1-5 τα τελευταία) ενώ είναι ομάδα που επιβεβαιώνει σε μεγάλο ποσοστό το να πετυχαίνει πάνω από ένα γκολ στα ματς.

Να μην τα πολυλογώ ο συνδυασμός όβερ 1,5 γκολ της Άρσεναλ και όβερ 1,5 κάρτες της Φούλαμ που βρίσκω στο 2,60 μου κάνει.(στο ”φτιάξε αγορά” αυτό)!

Λίβερπουλ – Λιντς

Εδώ βρίσκω δύο ομάδες που δεν παίρνουν εύκολα κάρτες. Ξέρω πως το να παίξω άντερ σε κάρτες δεν το συνηθίζω αλλά έχω βρει κάπου αξία και  λέω να το ρισκάρω.

Γενικά περιμένω ένα παιχνίδι με πολύ τακτική και από τις δύο ομάδες ενώ άμα προηγηθεί εύκολα η Λίβερπουλ όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις τότε δεν νομίζω να αγριέψουν τα πνεύματα. Ο Ρέφερι πέρυσι μας έβγαλε την πίστη να μην δίνει κάρτες σε σκληρά φάουλ και ας ελπίσουμε φέτος να κάνει τα ίδια. Θα πάω με το άντερ 1,5 κάρτες που βρίσκω στο 3,90 ενώ για εμένα θα έπρεπε να είναι 3 το πολύ.

Φραμ Ρέικιαβικ – Βέστρι

Πάμε λίγο τώρα σε Ισλανδία (1 deild κατηγορία). Οι γηπεδούχοι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία έχοντας στο πρωτάθλημα πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς που ματς που είναι αήττητη. Από την άλλη έχουμε την Βέστρι που είναι μια ομάδα που παλεύει στη μέση της βαθμολογίας ενώ εκτός έδρας έχει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς που έπαιξε.

Σίγουρα δεν παίζω τον άσσο του 1,50 αλλά αυτό που είδα ότι αξίζει είναι το 1/1 . Όλες οι ήττες τις φιλοξενούμενης ήταν από ημίχρονο ενώ αντίστοιχα η Φραμ από τα 4 ματς εντός που έχει κερδίσει  τα τρία είναι από ημίχρονο και αυτά. Με δεδομένα λοιπόν αυτά τα στατιστικά το 1/1 που βρίσκω σε απόδοση 2,30 θα το κρατήσω.

Αυτά τα λίγα για σήμερα .

Δεν έχω ξεχωρίσει κάτι άλλο, τουλάχιστον για ποντάρισμα πριν την έναρξη των αγώνων γιατί από live έχω σημειώσει αρκετά , ενώ από τις δικές μου λίγκες δεν βλέπω κάπου αξία .Τέλος στο κουπόνι ξεχώρισα και δύο ανατροπές (κυρίως βάσει στατιστικών) που μου άρεσαν και λέω να ρίξουμε το κατιτίς μας.

Αύριο κανονικά στήλη! Καλή τύχη σε ότι και αν παίξετε.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS