1401

Skotostrious

Κάτι μας χρωστάει…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Σήμερα γίναμε μάρτυρες (όσοι παρακολούθησαν την ημερίδα) μιας καταπληκτικής απόδοσης και επίδοσης του Stradivarius στο Ascot Gold Cup όπου και κέρδισε με τεράστια διαφορά χωρίς να πιεστεί ιδιαιτέρως. Το φεστιβάλ όμως συνεχίζεται και αύριο έχουμε πολύ σπουδαίες κούρσες, με προεξάρχουσα την πέμπτη γνωστή και ως Commonwealth Cup.

Εκεί ανάμεσα στις συμμετοχές έχουμε και την φοράδα KIMARI, μια εκπρόσωπο της Βόρειας Αμερικής και του σπουδαίου εκπαιδευτή Wesley Ward, η οποία πέρσι οριακά δε μας πλήρωσε στο αντίστοιχο φεστιβάλ χάνοντας στο φώτο φίνις. Φέτος έρχεται έχοντας προσθέσει άλλες τρεις νίκες σε πολύ υψηλό επίπεδο και με αναβάτη τον Frankie Dettori αναμένεται να δώσει μια έξτρα λάμψη στην κούρσα και να μας χαρίσει ότι δε πήραμε πέρσι.

Στην επόμενη κούρσα του προγράμματος, το Queen’s Vase, αγωνίζεται μια τριετής φοράδα, η οποία δικαίως δίνεται φαβορί. Μιλάμε για την BORN WITH PRIDE, η οποία στο αγωνιστικό της ντεμπούτο πέρσι κέρδισε την νικήτρια των φετινών 1000 Guineas. Επανεμφανίστηκε μετά από διάλειμμα  214 ημερών σε απόσταση 2 furlongs μεγαλύτερη από αυτή που αναμένεται να αγωνιστεί σήμερα.

Εκπροσωπεί ένα στάβλο σε φόρμα και με δεδομένο το φορμάρισμα μετά την πρόσφατη έξοδο της αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και αύριο.

Συνοπτικά

Παρασκευή 19/06 17:35 Royal Ascot Commonwealth Cup : KIMARI (8,00 each-way)

Παρασκευή 19/06 18:10 Queen’s Vase : BORN WITH PRIDE (3,50)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 519 , αρ : 14 / κωδ : 520 , κωδ : 09)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious